lauantai 21. kesäkuuta 2014

Green On The Runway

Uusin OPI kokoelma on Coca-Cola. Minulle kokoelma ei herätä samanlaisia tunteita kuin James Bond tai Gwen Stefani kokoelmat. Muutama lakka kuitenkin kiinnosti ja pyysin ne CesarsShopista esiteltäväksi blogiini.


En yleensä ole hirveästi vihreiden lakkojen perään, saa olla erikoinen ja uniikki sävy. Tavan vihreitä ei montaa kokoelmassani ole vaan olen keskittynyt enemmän tälläisiin poikkeuksellisen upeisiin väreihin.

 P6110042.ORF

Green On The Runway on Sprite lakka. En näe tässä mitään Spriteä mutta ei haittaa. Upea tämä on silti! Olen kertonut että tykkään duochromeista jotka peittävät 2-3 kerroksella maksimissaan. Green On The Runway peittää jo kahdella. Koostumus on todella laadukas, levittyy kauniisti ja kuivuu nopeasti. Jälleen totean; ihan eri ja omanlainen OPI laatu! Ihana vihreä-ruskea duochrome. Tätä kyllä jaksaa ihastella. Tästä tuli yksi parhaimpia duochromeja joita kokoelmastani löytyy.

 P6110040.ORF

Omat Cokislakat saat ostettua CesarsShopista, tässä linkki kokoelmaan.

12 kommenttia

 1. Ihana lakka ja plussaa todellakin helposta peittävyydestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä näistä helposti peittävistä duochromeista :)

   Poista
 2. Mä en oikein tiedä mitä mieltä oon tuosta lakasta. Se on jotenki niin erikoisen kiva. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesin heti että haluan tämän, näytti niin upealta ja sitä kyllä olikin!

   Poista
 3. Huomaan olevani aivan pihalla OPIn kokoelmista. Vasta heräsin Neons-kokoelmaan, ja nyt on jo tullut uusi. Ja liekö välissäkin jo ollut kokoelmia? :P Minun silmääni näyttäisi näteimmältä tuo hempeä, lämmin vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkkiä en ole vielä kokeillut. Toivottavasti näyttää minulla hyvältä koska lämpimät sävyt on hankalia.
   Ei tainnut olla välissä mitään. Joskus tuntuu että kokoelmia tulee vähän liian tiuhaan. Onkohan seuraava se Mustang OPI kokoelma, siitä kun joutuu taas hankkimaan autofanina ;)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää tuo lakka. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo kaksi muuta kiinnostaa enempi!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥