torstai 5. kesäkuuta 2014

Color Club Modern Mosaic Swatches

Yksi mielenkiintoisimmasta Color Clubin kevät- ja kesäkokoelmista on Modern Mosaic. Kyseessä on Limited edition kokoelma. En ollut tästä nähnyt mitään kuvia enkä tiennyt millaisia lakkoja nämä ovat. Mosaiikkilakkoja? Aika jännältä kuulostaa!

 P5160112.ORF

Kokoelma sisältää kuusi glass bead glitter lakkaa. Ihan uusi juttu mulle. Lakkasin näillä ensin tikulle vähän paksummin nähdäkseni värejä ja millaista glitter on. Glass bead eli lasihelmi glitter on tosi pientä ja värillistä mutta ei kimaltavaa. Eli tällä saa peitettyä kynnen mosaiikkimaisesti mutta itse en pidä sellaisesta lopputuloksesta. Joku toinen tykkää ja onhan mosaiikkikynnet ihan omaa luokkaansa! 
Minä näen nämä kauniimpana kevyemmin laitettuna ja seuraaviin kuviin valitsin mosaiikkilakkojen alle värillisen kynsilakan. Näen näiden lakkojen sopivan erityisesti erilaisiin liukuvärjäyksiin ja koristeluihin. 

 pixi lated

Pixi-Lated
Valkeaa ja vaaleanpunaista mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros mustan OPI Gwen Stefani 4 In The Morning lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat. 

 orange

Orange Crush
Keltaista ja vaaleanpunaista mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros Color Club In The Limelight lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat. 

 love you to

Love You To Pieces
Valkeaa, lilaa ja sinistä mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros Color Club By Design lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat. 

 blue b.ORF

Blue Beaded
Valkeaa ja sinistä mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros Color Club Fashion Moment lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat.

 subway

Subway Station
 Harmaata ja valkeaa mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros Color Club Look Book lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat.

 green piece

Green Piece
Vihreää ja valkeaa mosaiikkiglitteriä. Yksi ohut kerros Color Club Tribe And True lakan päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat. 

 P5160061.ORF

 P5160062.ORF

^Swatchien mukaisessa järjestyksessä eli:
1 Pixi-Lated
2 Orange Crush
3 Love You To Pieces
4 Blue Beaded
5 Subway Station
6 Green Piece

Kaikissa lakoissa on läpikuultava pohjaväri ja miellyttävän ohut koostumus. Glitteriä on helppo saada sutiin joko vähän tai sitten kerralla enemmän. Glitter on karhean tuntuista ja kannattaa käyttää paksua päällyslakkaa. Kyseessä on Limited edition kokoelma joka on myynnissä rajoitetun ajan eli kannattaa hankkia oma mosaiikkilakka ennenkuin lakat loppuvat Cesarista.

Mikä oli oma suosikkini? En osaa sanoa. Tykkäsin ehkä eniten pinkistä ja oranssista. Vihreä oli myös kiva. Riippuu mitä väriä hakee. Mikä oli sinun suosikkisi, mitä tykkäät mosaiikkilakoista?

Lakkoja myy suomessa CesarsShop josta sain lakat kuvattavaksi.
 

25 kommenttia

 1. Ei kyllä sytytä, ei sitten yhtään.. :D
  Safari kokoelmasta pidin kovasti ja ne onki nyt matkalla mulle! Kiitos sinun! :D <3

  VastaaPoista
 2. Nää on kuin nonparelleja, mutta kynsille :D Etenkin tuossa lakkauskuvassa Love You To Pieces näyttää kuin olisi kynnellä mininonparelleja :) Ihan kivoja, enempi mun mieleeni kuin tikkuglitterit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mosaiikki glitterit on kivoja just efektikynsiin, itse tykkään enemmän sillä tavalla. Kuten tikkulakoistakin :)

   Poista
 3. Olis ollu kyllä kiva nähdä sellaisiakin swatcheja joissa koko kynsi olisi peitetty noilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiekolla näkyy miten peittävät. Googlella löytyy myös ;) minusta nämä näyttävät parhaalta näin ja sellaiset kuvat halusin tehdä :)

   Poista
 4. Hmm, en oikein tiedä tykkäänkö vai en? Jotenki ei iske, mutta kyllä hieman kumminki. Taisin itselleni tilata ainakin tuon oranssin. Myös pinkki ja vihreä olisi kivat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samat tunnelmat. Pidin enemmän muista CC uutuuskokoelmista mutta kyllä näillekin käyttöä löytyy ;)

   Poista
 5. Kaikki vaikutti kivoilta, varmasti hyviä toppereita värillisten lakkojen päällä, kuten käytitki. Ei kauheana kyllä sytytä mua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu värillisen päällä nämä ovat parempia :) itse en tykkää kerrostaa tälläisiä koska ei minusta näytä niin kivalta :)

   Poista
 6. Color Club ei kyllä pahemmin mainosta kokoelmiaan. Niitä tosin tuleekin paljon, kun Poptastic - remixistä tuli kaksi kokoelmaa, uusimpana (oudohko sävymaailma) Cookies & Cream.

  Mie taisin näistä jonkun kotiuttaa, en kyllä muista minkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poptastic Remixejä odottelen sekä uusia Ruby Wing lakkoja! CC ei tosiaan mainosta vaikka on hyvä merkki ja joiden lakoista olen tosi paljon tykännyt. Loistava hinta-laatusuhde!

   Poista
  2. Mie sain hyppysiini sen pinkin ja keltaisen topperin Remix- kokoelmasta :3 Ja tilasin samalla Back On The Saddle - Ruby Wingin ja se on pullossa ihana flakie! Kuin nufu 38, mutta pienemmillä hippusilla. Yllätyin suuresti :D

   Poista
  3. Iiks, kuulostavat aivan ihanilta! Kaikki! Tahtoo :)

   Poista
 7. Nice photos, I keep thinking I need these! I'm still not sure lol! The base colours really show them off :-)

  VastaaPoista
 8. Oon sun kanssa samaa mieltä, näyttävät pahailta jonkun toisen lakan päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mun juttu kuorruttaa kaikki kynnet mosaiikkiglitterillä :)

   Poista
 9. Ei, ei sytytä muakaan yhtään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään osasta näistä enemmän ja onneksi käyttöä jatkossa löytyy. Aksenttikynsissä yms.

   Poista
 10. Hmm ,kuin tää mosaiikkia muka on? Nyt ei Cc keksinyt parempaa nimeä :-D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥