maanantai 26. toukokuuta 2014

Testissä Bio2You itseruskettaja

Tänä kesänä meikä ruskettuu ihan luonnostaan. Kiitos veneilyn ja omalla pihalla olemisen. Silloin kun asuin kerrostalossa niin aina piti mököttää sisällä siellä betonimöykyssä eikä oikein päässyt ruskettumaan yhtä hyvin. Käytin silloin paljon enemmän itseruskettavia. Tiedän että teidän joukossanne on purkkirusketuksen ystäviä. Tänään siis teille jotain.

Nyt sain kokeiltavaksi Bio2You merkin itseruskettajan. Bio2You on luomukosmetiikkaa ja sarjan teho perustuu tyrniin. Mulla on muuten kaksi tyrniä pihalla mutta ne eivät tee marjoja. Onkohan ne liian vanhoja jo?


 Kiva verestää vanhoja muistoja ja kokeilla purkkirusketusta pitkästä aikaa! Olen jo vähän saanut aurinkoa mutta en ole vielä ruskea joten tässä on hyvä testausväli.

Bio2You ruskettaja on suihkutettavassa spraypullossa. Pakko tunnustaa että en ole suihkutettavaa ruskettajaa ennen kokeillut vaan pelkästään vaahtoa tai voidetta ( muistaakseni ). Päätin että kokeilen sääriin. Mulla ei ollut hanskaa ja suosittelenkin sellaisen hankkimaan tai jos käytät purkkiruskettajia niin sellainen saattaa jo löytyäkin. 

Ensimmäisenä testipäivänä suihkutin tätä toiseen sääreen. Tuoksu oli mielestäni hyvä ja osasin suihkuttaa sopivan määrän koska tämä ei lähtenyt valumaan pitkin jalkaa. Suihkutus vaatii harjoittelua ja / tai hanskaa joten harjoitus tekee mestarin. Huomasin että minulle riittävä ruskea sävy tulee jo yhdestä kerrasta! Laitoin toisena päivänä kuitenkin lisää paikaten vaaleampia kohtia joihin en itse osannut suihkuttaa tasaisesti.

Ero oli kyllä luonnonvaaleaan jalkaan nähden niin selkeä jo kahdesta suihkutuskerrasta että kanssaihmiset varmasti huomasivat kuka on leikkinyt itseruskettajalle...
Bio2You itseruskettaja on varmasti riittoisaa pienestä pullosta huolimatta koska näinkin vähällä määrällä sai jo sopivan ruskean lopputuloksen. 

 P5230089.ORF

Bio2You itseruskettajaa saat ostettua heidän omasta nettikaupastaan kuten myös muita loistavia B2Y tuotteita. Olen aiemmin kirjoitellut niistä tässä, tässä ja tässä. Mulla on noista vielä tuota omega seerumia josta olen tykännyt. Hyaluronihapponaamio oli toinen jota voisin itse ostaa lisää. Koodilla AURINKO saat -15% alennuksen 31.5.2014 asti. Voit myös käydä tykkäilemässä Bio2You facebook sivusta.

Oletko kokeillut luonnonkosmetiikan itseruskettajia? Haluaisitko kokeilla? Vastaamalla kysymykseen osallistut arvontaan jossa voit voittaa itsellesi Bio2You luomuitseruskettajan.
Muista jättää sähköpostiosoitteesi ( voit myös mailata sen charmingnails@suomi24.fi ). Arvon voittajan sunnuntaina 1.6.2014.

31 kommenttia

 1. En ole kokeillut, mutta olisiki kiva päästä kokeilemaan:)
  kati.rinkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tota vois olla kiva testata vaikkakin rusketun ihan hyvin ulkona.

  nannajustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 3. En ole kokeillut, mutta haluaisin! Vähän arveluttaa mitä ne ei-luonnonkosmetiikka itseruskettavat sisältää, mutta niitäkin tulee kalkkilaivan kapteenina testailtua...
  millaturunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. En ole ikinä kokeillut, mutta haluaisin kovasti! :)
  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen tänä keväänä nyt harkinnut itseruskettavan käyttöä ja tuollainen luomuversio olisi kyllä aika kiva :)
  Selmaps@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Mä en ole vissiin ikinä koittanut mitään itseruskettavia, ei ainakaan muistu mieleen. :o Olisi kyllä kiva päästä ensimmäistä kertaa koittamaan. :)
  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 7. Ei ole tullut kokeiltua, vaikka muuten on tullut liuta erilaisia itseruskettavia kokeiltua.
  sanetsi@jippii.fi

  VastaaPoista
 8. En oo koskaan kokeillut itseruskettavia juuri sen vuoksi, että itse ainenkin huomaan ne porkkanat jotka tulevat kadulla vastaan ja ne on ihan kauhean näköisiä. Pelkään siis että kaikki pullorusketukset saavat aikaan sellaisen lopputuloksen :D Ja pelkään myös epätasaisuutta. Mutta silti olen usein miettinyt suihkurusketusta, koska se on turvallisempi vaihtoehto kuin tuo auringossa makaaminen. milla_ollikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Hitto, aikalainen ero! Mulla onkin itseruskettava loppu, joten arvonta osui kyllä hyvään saumaan! :) Ja se itseruskettavan levittämiseen tarkoitettu kinnas on kyllä paras koskaan, takaa niin hyvin tasaisen lopputuloksen :) skinnyjem@gmail.com

  VastaaPoista
 10. En oo kokeillu ja voishan tuota testata
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 11. En ole kokeillut luonnonkosmetiikan itseruskettavia, koska vasta tänä keväänä tajusin, että niitä on olemassa. Jotenkin oon ajatellut, ettei se olisi mahdollista luonnollisin ainesosin :o Tosi kiva lopputulos tuolla tuotteella. Haluaisin ehdottomasti kokeilla :)

  Ripsaritposkilla ät gmail.com

  VastaaPoista
 12. En ole kokeillut, mutta olisi ihan kiva kokeilla.
  ja niistä tyrneistä :) Niitä tarvii olla sekä poika että tyttötyrni jotta tekevät marjoja.
  RipRap
  r_laitala@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelin että pitääkö niitä olla kolmas? Mistä tiedän kumpi on tyttö ja kumpi poika :D tosi vanhan näköisiä ovat ja en usko että tulee sitä tyrniä syötyä vaikka se superfoodia olisi. Riittää nuo lukuisat marjapuskat, karviaiset ja vadelmat :)

   Poista
 13. En ole kokeillut. Olen taipuvainen saamaan allergiaa itseruskettavista, ja sen vuoksi luovuin aikoinani edes ruskettumisen yrittämisestä. Ehkä luonnonkosmetiikka toimisi minulla paremmin.
  morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. En ole ennen kokeillut, mutta mikäpäs siinä :) Mun kalkki-iho kyllä kaipaisi ruskettajia, mutta oon välillä melko laiska niitä käyttämään. Kalkki kuin kalkki :D inthispartoftown@gmail.com

  VastaaPoista
 15. MInulla on menossa sopivasti ahkera itsarin tekeminen, eli itseruskettaminen. Luonnonkosmetiikan tuotteita en tähän tarkoitukseen ole kokeillut. Olisi kiva kokeilla!

  kosmetiikkapeikko@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Eipä ole tullut koskaan tullut testailtua itseruskettavia se oranssin ihon pelko päänsisällä. Mä olen se, joka ei rusketu vaan palan puolen tunnin auringossa olon aikana. Kävin esittelemässä mun valkoisia sulosääriä lauantaina kaupungin torilla ja kauhistelin, että kenenkään muun koivet eivät olleet niin valkoiset kuin mun! Tää olis mahtava sauma näin alkukesästä päästä testaileen ekan kerran itseruskettavaa :)
  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
 17. En ole kokeillut, mutta todellakin haluaisin kokeilla ! :)
  Sipitaatti@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Pitäis varmaan jossain vaiheessa uskaltautu testailemaan ;)
  johannawall1503@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olen kokeillut ainoastaan Doven astettain päivettävää voidetta. Olisi kiva kokeilla tätä, kun näyttää toimivan hyvin. :)
  kintsu_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Haluaisin kokeilla, mutta ei toistaiseksi oo saanut aikaiseksi! sanni.mykkanen@gmail.com :3

  VastaaPoista
 21. Olen sorttia palan mutten rusketu, ja kesälistallakin lukee hanki rusketus. Aikamoinen haaste siis edessä! :D Opiskelijan budjetista ei jää ylimääräisiä tuhlailla joten vaikka itseruskettavat on mielessä ollutkin, hinta on aina ollut liikaa asian muistaessani. Joten täydellinen arvonta tähän väliin!
  virtanen.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Enpä ole kokeillut! Nuoruuden itserusketuskokeiluista on jäänyt "traumat", joten aina se purkki jää kauppaan ja peilistä katsoo kalkkilaivan kapteeni. Jos voittaisin, pitäisi palkintoa tietysti kokeilla! :---)

  kowalski1@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Sprayn muodossa satunnaisesti. Yleensä vähän ennen kesänjuhlia vain. Vaahtoa ja voidetta ja vaikka mitä kokeiltu mutta spraylla saa parhaan tuloksen! ;) noora.kelomaki@outlook.com

  VastaaPoista
 24. En oo ikinä kokeillu itseruskettavaa, mut kiinnostais kyllä! Mun iho on luonnostaan niiin kalpea, että ois ihan mielenkiintoista testaa tollasta:)
  theyellownails@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Never tried it! Has made a big difference to your leg! Looks cool. :-)

  If it's open Europe here's my email too: posheconomy@hotmail.co.uk

  VastaaPoista
 26. En ole luomuitseruskettavia kokeillut, mutta vuosia sitten jäi pienet traumat kyllä oranssihtavista lopputuloksista... ;) Tuo näyttääkin ihanan luonnolliselta lopputulokselta, olisi kiva kokeilla!
  mrtlgrn@gmail.com

  VastaaPoista
 27. On tullut kokeiltua purkkirusketusta sekä sävyttävänä kosteusvoiteena että ruskettavana geelinä. Tyytyväinen en ollut oikein kumpaankaan, lähtee ensimmäisessä pesussa aina sävyt pois. Joistakin kohdista ei vaan rusketu, vaikka auringossa joudunkin olemaan. Kiva olisi kokeilla tätä tuotetta.

  VastaaPoista
 28. Ja tietenkin piti unohtaa se osoite: helmisusi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. En ole kokeillut, luomuja suosin meikeissä ja ruoassa jne.! Nyt on blogeihin tullut näitä vaihtoehtoja tältä puolelta joten olisi kiva kokeilla - sellaista tuotetta minkä kanssa ei epäonnistu tosin eli joka on käytännöllinen ja toimina! Kiva arvonta! nakki85@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. En ole kokeillut, mutta haluaisin ehdottomasti! Nykyään luotan Xen-Tan-merkin asteittain itseruskettavaan voiteeseen, jolla on mahdoton saada rajoja.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥