sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Love Every Minute

Essien hääkokoelmasta kynsille sai jäädä Love Every Minute. Kuten kerroin, ihastuin tähän lakkaan ihan totaalisesti. Tälläinen väri minulta puuttuikin enkä varmasti olisi itse tullut tälläistä ostaneeksi!

Korallipinkki on väri jota vierastan. Mielestäni se ei oikein sovi viileälle iholle. Love Every Minute on kuitenkin poikkeus sääntöön. Se sopii minulle vallan mainiosti. Ihanan värinen kyllä!

Teki mieli hääkynsiä :) vähän teemaan sopivia. Leimasin Everyn päälle valkealla Konad lakalla laatasta ruusukuviota. Kärkiin vinostu Orly French Tip ja rajaus kultaisella Color Club Art Linerillä. 

 P4110041.ORF

Lukijani kyseli miten hyvin HK Girl Top Coat kuivattaa. Sehän sanoo olevan sa pikakuivattaja niin onko se? Minun lakkaukseni oli vielä märkä koska Orly kuivaa aika hitaasti jos sitä on pari kerrosta. Kärkiin tuppasi tulla painaumia jos vähän tökkäsi. Levitin HK Girl Top Coatia aika märän lakkauksen päälle. Kokeilin viiden minuutin päästä kynsiäni ja ne olivat niin kovan ja suojatun tuntuiset että uskalsin alkaa puuhastelemaan hommiani. Ei tullut ruttuja. Eli hyvin pikaisesti kuivattaa :) eikä muuten kutistanut!

Tuotteet saatu CesarsShopista:

20 kommenttia

 1. Ompa nätit ja kivasti sopii toi ruusukuvio :)

  VastaaPoista
 2. This is so pretty, very elegant :-)

  VastaaPoista
 3. Ompas kauniit hääkynnet. :) Kivasti sopii kaikki yhteen ja nätti kyllä on tuo lakka, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä kyllä sopivat tosiaan häihin :)

   Poista
 4. Kauniit kynnet! Tuo väri on sellainen, jota itsekin vierastaisin, mutta jotenkin tulee mieleen, että olisi varmaan loppukesästä hyvännäköinen kun on saanut kunnolla rusketusta käsiin. Meen elokuun alussa naimisiin ja pitäisi keksiä miten ja millä lakkaisi kynnet. Haluaisin jonkun viileän vaaleanpunaisen ehkä, mutta ei ehkä ihan perinteistä ranskista kuitenkaan... toisaalta ei mitään kauhean silmiinpistävää... ja en tiedä pitäisikö olla läpikuultava vai peittävä... Jos sulla tulee lisää hääkynsiksi sopivia lakkauksia tehtyä, niin mielellään lukisin ja katselisin sellaisia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan vinkki korvan taakse :) onnea jo etukäteen! Tämä kyllä sopii läpi kesän ja ruskettuneella iholla varsin ihana.

   Poista
 5. Kauniit kynnet ja hauska lakkaustyyli :)(:

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥