sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Glam & Glits pigmentit ensikokeilussa

Tänään minulla on sopiva hetki testailla CesarsShopista saamiani uutuuksia; Glam & Glits pigmenttejä

P5220049.ORF


P5220079.ORF

Aika moni on varmasti joskus käyttänyt pigmenttejä meikissä ja glitterjauheita kynsissä. Näissä on sama idea, Glam & Glits pigmenttejä voi käyttää geelin, akryylin, geelilakan tai kynsilakan kanssa. Tänään kokeilen näitä geelilakan kanssa, mitähän tästä tulee...

Kaga geelilakatkin odottavat testausta. Nämäkin ovat uutuuksia, Cesarin tytöt bongasivat nämä pigmenttien isäksi Bolognan messuilta. Uskomattoman hienot pullot ja näin ensitestailulla hyvin toimivat tuotteet. Voisin suositella Kaga geelilakkoja aloittelijalle. Huomasin nimittäin että näitä voi käsitellä kuten kynsilakkoja, nämä eivät valu pitkin sormia. Liikaa laittaminen kun voi olla aloittelijan tyypillinen virhe ja puhun nyt ihan kokemuksella.

P5220053.ORF

Ensin tein kynsille geelilakkauksen käyttäen Kaga geelilakkaa sävy 060. On tosi hankala valita pullon perusteella, kannattaa katsoa värikarttaa, sivuille tulossa myös swatchit niistä! 060 on shimmerinen vihertävä-vaaleanpunainen nude. Pidän paljon tästä sävystä. Monikäyttöinen vaikkapa erilaisten geelikoristelakkausten pohjalle. Mutta en jauha näistä enempää koska geelilakkauksesta tulossa ihan oma postauksensa! Käytin myös Kagan base ja top coatia.

P5220040.ORF

Kun kynsillä oli geelilakkaus, aloitin G&G pigmenttien laiton. Käytin kahta erilaista sivellintä jotka olen joskus saanut Sinan setissä. Yllätyin siitä miten helppoja G&G pigmentit olivat käyttää. Odotin yli sormien pöllyäviä jauhoja mutta ei. Tarttuvat siististi siveltimeen ja siitä kynnen pinnalle. Pigmenttiä saa jopa levitettyä tasaisesti!!! Minulla oli suunnitelmissa liukuvärjäys ja oikeasti, miten helppo se oli tehdä näillä pigmenteillä! En ole ennen käyttänyt pigmenttejä kynsille ja olen ajatellut sen olevan vaikeaa. Mutta ei ole. Ihan varmasti sinäkin osaat! Koska pigmentti ei liiku vaan tarraa hyvin kynnen pinnalle, näitä oli tosi miellyttävä käyttää.

P5220047.ORF

Minun pigmenttini ovat väriltään oikea kimaltava kulta Sparkling Gold ja Butter Cream joka on ruusukullan värinen. Naked 3!!!! Molemmat värit ovat ihania ja sopivat niin kauniisti yhteen.Pigmenttien päälle laitoin kerroksen Kaga top coatia. Siirtokuvat ja pisteitä koristeiksi. Nämäkin olisi voinut jättää geeli top coatin alle mutta tein nämä kynnet nyt randomilla.

P5220077.ORF

^Tästä kuvasta huomaa miten mieletön tuo kulta on...tämä kuva on otettu varjossa! Aivan upea. Kullan varalle minulla on lisää suunnitelmia...

Mitä pidät kynsistäni? Oletko miettinyt millaisia Glam & Glits pigmentit ovat vai joko olet ehtinyt testailla niitä?
Tai muita pigmenttejä kynsissä?
P5220060.ORF

20 kommenttia

 1. Voisipa ehkä joskus itekin kokeilla pigmenttejä. :) Upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kokeile ihmeessä, ovat niin monikäyttöisiä.

   Poista
 2. Tosi upeat kynnet! Ja ihanan kesäisiä kuvia :)

  Mun täytyy sanoa, että en tiennytkään kynsille olevan tuollaisia jauheluomivärien kaltaisia pigmenttejä,, Irtohileet/glitterit ym olen toki tiennyt, mutta nää oli mulle ihan uusia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullekin! Siksi ne varmaan on messuilta tänne otettukin, ei muualla olekaan tälläisiä valikoimassa. Ihan mahtavia ovatkin, lisää juttua on tulossa....nämä kun ovat meikkipigmentin tapaisia ennemmin.

   Poista
 3. Nyt ihan asiasta toiseen, mutta mulla on ongelma! Aattelin et isadoran peel off base - lakka ois iha täydellinen ku tykkään käyttää paljon glitter/sokerilakkoja, mutta yhdelläkään kerralla se ei ole lähtenyt kunnolla pois.. Ensimmäisellä kerralla kokeilin, että laitoin aluslakan ja sitten peel off lakan, mutta lakkaus lähti pieninä repaleina pois. Sitten kokeilin laittaa kaksi kerrosta jolloin lakka ei poistovaiheessa lähtenyt kynneltä millään! Ei repimällä ei poistoaineella ei vedellä.. Kynnet oli kuin liiman peitossa. Uskalsin kokeilla lakkaa vielä kerran, nyt yksi kerros peel off lakkaa ja sen päälle sokerilakkaa. Taas poistamisessa menee hermot, koska lakkaus lähtee pienenä muruna pois ja omat kynnet vain lohkeilee tämän takia..
  En löytänyt mistään vastaavaa kokemusta joten käännyn kynsigurun puoleen :D Mikä mun kynsissä on vikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peel offin alle ei laiteta aluslakkaa. Minä laitan näin: A: aina puhdas kynsi, ei saa olla jäämiä öljystä tai rasvasta. Kynnet voi pestä, kuivata pyyhkeeseen ja kuivata vielä ilmassa. B: Ensin yksi reilu kerros Peel offia. Anna kuivua mataksi. Lisää toinen reipas kerros Peel offia. Anna kuvia mataksi. Tässä välissä kädet eivät saa olla kosketuksessa veden kanssa. C: Lisää glitter- tai sokerilakka. Kyllä poiston pitäisi onnistua hyvin, ei mullakaan lähde yhtenä liuskana välttämättä mutta aika helposti kyllä. En suosittele peel offia jatkuvaan jokapäiväiseen käyttöön.
   Jos on tosi heikot ja liuskoittuneet kynnet niin en suosittele käyttämään peel offia koska se repiminen liuskoittaa ja vaurioittaa kynttä. Toivottavasti onnistut näillä neuvoilla eikä sulla mene hermot sen kanssa :)

   Poista
 4. Upeat kynnet ja noi lakkapullot, ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harvemmin törmää näin ihastuttaviin pulloihin :)

   Poista
 5. I love what you've done here - such a beautiful creation with the products :-)

  VastaaPoista
 6. Hienot! Geelilakkaus kiinnostaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä sulle jos haluat olla koekaniini :D

   Poista
  2. Iih, jos vaikka lomalla pääsis käymään =)

   t:milipili

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥