torstai 8. toukokuuta 2014

Akvaariorakkautta

Akvaariokynnet Essien sinisillä lakoilla! Olen harrastanut joskus vuosia sitten akvaarioita mutta luovuin sittemmin niistä. Hirvee homma!

Akvaariot ovat kyllä kauniita katsella mutta en jaksaisi enää sitä veden vaihtoa ja muuta hommaa. Ehkä se akvaarioharrastus vaihtui tähän kynsihömpötykseen :)

Kaipasitte ja kyselitte aiemmin vertailua kahdesta Essien sinisestä kevätlakasta eli Resort kokoelman Find Me An Oasiksesta ja Bridal kokoelman Meet The Parentsista. Ihan erilaisia ne ovat, tarvitset siis molemmat ;D Oasis on peittävä, pastelli vauvanvaaleansininen ja Parents on sheermäinen, taivaan värinen vaaleansininen. Molemmissa on hyvä koostumus ja molemmat on nätin värisiä, itse siis pidän molemmat omassa käytössä eli tykkään!

 P4200012.ORF

Nimettömässä Oasis ja muissa kynsissä Parents. Kärjissä Color Clubin Platinum Record hopea glitterlakkaa. Leimaamisessa nämä Konad laatat; m16, m21 ja m27. Konad lakat joita käytetty leimauksissa; valkea, vihreä ja sininen. Päällyslakka Konad Top Coat.

Linkatut tuotteet saatu Cesarista, linkit eivät hyödytä bloggaajaa.

34 kommenttia

 1. Ai että miten ihanat <3 Jotenki nyt kaikki siniset iskee muhun. Välillä värinä on pinkki, vihreä, sininen "mieliala" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset lakat on kauniita ja tänä keväänä monessa kokoelmassa onkin ilmestynyt tämän tyyppisiä sävyjä :)

   Poista
 2. Lovely stamping! I love seahorses! Cool :-)

  VastaaPoista
 3. Hienot on, erityisesti tuo merihevonen!

  Mullakin on lapsena ja teininä ollut akvaarioita. Ja nyt taas olisi hirveä hinku hankkia sellainen! Kaikki jolla on itselläänkin 80-90-luvuilla ollut akvaarioita ovat aina ensimmääisenä huutamassa: "Hullu! Siinä on hirveä homma" (esim äitini, joka on ehkä joutunut hoitamaan mun akvaariooita jossain vaiheessa:))

  Kun taas toisaalta. On meillä noita koiriakin ja menee niidenkin "hoitoon" joitain tunteja päivittäin:) Ilokseni olen huomannut, että niiden akvaarioiden hoitoon käytettävä tekniikka on ottanut joitain melko suuria harppauksia viimeisten vuosikymmenten aikana (kappas vaan, muu tekniikka kun ei juuri olekaan:)). Puhumattakaan siitä, että tietotaito niiden hoidon, puhdistuksen ja kalojen elinolojen suhteen on lisääntynyt melko lailla.

  Mutta ennen kaikkea nykyisin sitä tietoa on saatavilla! Silloin kun itse olin muksu, piti kysyä eläinkaupan myyjältä tai lainata kirjastosta akvaariokirja. Kummastakaan ei välttämättä juuri ollut apua. Nykyään kaikkea voi kysyä googlelta ja netin kautta on oikeasti saatavilla kokemuksia ja neuvoja sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat pitäneet akvaarioita vuosikymmeniä...
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se veden vaihto, kanna sankoilla vettä, ime entisiä...se kait se vaikein homma oli. Muuten se pysyi puhtaana jos oli kunnon vehkeet. Kallis harrastus kuitenkin mutta oli niitä kaloja kiva katsella. Hyvin hoidettu ja sopivan määrän asukkeja omaava akvaario on tosi kaunis.

   Mutta ei enää aika riitä ja luulen että Pipsa olisi liian innokas hoitaja. Taisin hävittää viimeisen akvaarioni ennen sen tuloa meille että se ei tainnut ehtiä nähdä akvaariota :D

   Poista
  2. Niin. Kai se pitäisi suunnitella jotenkin niin fiksusti, että saisi (puutarha?) letkulla vedet suoraan viemäriin ja hanasta letkulla uutta tilalle... Kai se olis mahdollista. Mulla on ehkä vähän turhan ruusuinen kuva akvaarion hoidosta nyt, koska siitä kun mulla on viimeksi ollut akvaario on kyllä reilusti yli 10 vuotta. Kovasti kuitenkin sellaisen tahtoisin. Katselisin mielummin akvaariota kuin telkkaria:D

   Olen katsonut myös käytettyjä akvaarioita. Yhdessä ainakin luki ilmoituksessa, että "kansilasit hyvät, kestävät neljä kissaa" tmv. repesin. Juuri kuulin yhdeltä tutulta, kuinka hänen kissansa oli aikoinaan vähän "hoitanut" (tai siis hoidellut) hänellä akvaariossa olleita sammakoitakin...
   -Tiia

   Poista
  3. Meilläkin yksi kissa hoiteli päiviltä parit kalat :D

   Poista
 4. Voi miten hienot. :) Ihanat akvaariokynnet.

  VastaaPoista
 5. It is adorable, and the colors you choose are perfect for this theme!

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja virkistävän erilaiset kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä vähän erilaiset mitä on nähty lähiaikoina mutta tälläiset tein joskus vuosia sitten. Siitä sain ajatuksen tehdä samanlaiset uudestaan :)

   Poista
 7. Aivan ihanat! Merellinen-teema yllättäen iskee minuun. :)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Aloittelen itse tässä laattojen tilausta. Onko sinulla vinkkiä pikakuivattajasta, joka ei sotke lakkauksia? Entä sitten tarvitseeko niiden xxl laattojen kanssa käyttää konadin lakkaa? Ja viimeisenä: Mikä olisi hyvä mutta kohtuu halpa stampperi+scraperi setti? Ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni paras ei-sotkeva pikakuivattaja on HK Girl top coat. Halvempi on Konad Quick dry top coat mutta se ei kuivata yhtä nopeasti kuin HK. Molempia saa Cesarista.

   Konadin lakat on parhaita leimaukseen mutta voit kokeilla myös muitakin lakkoja kunhan se on paksua ja pigmenttistä. Kokeilemalla löytyy toimivat!

   Cesarin sivulta löytyy tosi paljon erilaisia leimaussettejä mutta paras on tuo TUPLA setti jossa 2-päinen stampperi. Löytyy Konad tarvikkeiden alta, en pysty kännyllä linkkaamaan.

   Kysy ihmeessä lisää jos jäi mietityttämään. Itse pidän Konadin tuotteita parhaina :)

   Poista
 9. Noi on niiiin täydellisen kauniit! Jos nyt olis Cesarin konad-tarjous ni olis pakko tilata nuo sävyt ja laatat. -sh-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se Cesarin tarjous ole vielä voimassa, löytyy Konad laatoista! Hyvä Sh nyt shoppaamaan ;)

   Poista
 10. Ihanat kynnet, niin mun mieleen... Wohou!

  VastaaPoista
 11. Ihastuin! Kivat akvaariokynnet :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥