keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Testissä Sally Hansen uutuuksia kynsille

 Sain maahantuojalta pari Sally Hansenin uutuustuotetta kokeiltavaksi. Olen nyt käyttänyt niitä jonkun aikaa ja osaisin kertoa tuotteista teille lisää.


Cuticle Rehab on hoitotuote ärtyneille, kärsineille ja kuiville kynsinauhoille. Tuote on geelimäistä ja annosteltavissa sivellinpäällä. 

Hoitoöljy sisältää mm.E-vitamiinia, jasmiinia ja ruusua jotka rauhoittavat ja kosteuttavat kynsinauhoja. Tätä voi käyttää päivittäin ennen lakkausta jolloin on kuitenkin muistettava pestä kynnet ennen aluslakan levitystä. Aluslakka ei tartu kunnolla mikäli kynsillä on liukasta öljyjäämää. Voi levittää myös kynsinauhoille kynsien ollessa lakatut.

Helpon kokoinen tuote kuljettaa mukana. Geelimäinen öljy ei leviä pitkin sormia vaan tätä pysty käyttämään ohimennen. Kosteuttaa ja hoivaa kynsinauhoja, säännöllisellä käytöllä saadaan paras teho irti. Tämä on yksi perustuote joka tulisi olla jokaisen kynsiään hoitavan naisen yöpöydällä.


Nail Rehab on tehohoito ohuille, vakavasti vaurioituneille ja hauraille kynsille. Tässä on samoja vaikuttavia aineita kuin öljyssä eli E-vitamiinia, jasmiinia ja ruusua. Nämä kosteuttavat ja vahvistavat heikkoja tai katkeilevia kynsiä. Täyttää uurteita ja muodostaa kynnelle suojaavan kerroksen iskuja vastaan. Suosittelen laittamaan kaksi kerrosta. 

Nail Rehabissa on helmiäisen pinkki sävy joka sisältää kynnen sävyä optimaalisesti parantavia hiukkasia. Ja sävy on tosiaan niin hento että tämä menee jo nudelakasta mutta sopii myös aluslakaksi värinsä puolesta eikä ole liian värikäs nudelakan alla. Nail Rehabin pinta on kynnellä on tarttuva. Tämän päälle ne hankalammatkin lakat levittyvät iisisti. Tämän pinta on ihan erilainen kuin tavallisesti käyttämässäni Trindin Nail Repairissa.

 
Jos siis tuntuu että lakat levittyvät huonosti niin kokeile tätä ihan normaalina aluslakkana! Mun kynnet on nyt niin hyvässä kunnossa etten osaa arvioida paransiko tämä kynsiäni. Kosteudesta ei kuitenkaan ole kynsille ikinä haittaa joten nyt kesällä tämä tuote ei ainakaan liian vahva ole hyväkuntoisille kynsille. Talvella luulen hyötyväni tästä enemmän kun kynteni ovat aina huonommassa kunnossa ja kärsivät kosteuden puutteesta. Heikoista kynsistä kärsivät saavat tästä apua, tätä voi käyttää ihan normaalina aluslakkana. Ohjeissa sanotaan että vaihda tämä 7 päivän välein mutta voi vaihtaa ihan normaalisti lakkojen poiston yhteydessä.


Sally Hansenia myydään  Prismassa, Anttilassa, Stockmannilla ja Citymarketissa. Tuotteet maksavat 9,90 e / kpl. Sally Hansenin hoitotuotteissa on tosi paljon eri vaihtoehtoja joista jokainen löytää omansa. Pahvipakkausten takakannessa on suomenkieliset ohjeet mihin mikäkin tuote on tarkoitettu ja miten sitä tulee käyttää.

Oletko bongannut näitä uutuuksia kaupoista? 
 

9 kommenttia

 1. En ole bongannut, Cuticle Rehab kuullostaa mielenkiintoiselta. Superkaunis tuo puupölkky noiden tuotteiden alla, tuo kivasti kontrastia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölkyn päällä on kiva kuvailla ja naapuritkin saa katsella mitä tuo riehuu tuolla pihalla :)

   Poista
 2. Mulla on tota nail rehabia ja oon käyttäny noin puolet jo sitä,eikä kyllä kynnet tunnu yhtään paremmilta,yhtä lailla lohkeilee ja liuskoittuu kynnet,vaikka laitan kaks paksua kerrosta ja vaihdan lakat pari kolme kertaa viikossa.. :/ Että mulla tämä ei ainakaa toimi kovinkaan häävisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettei ole sopiva tuote sun kynsille! Ehkä kyntesi kaipaavat erilaista tuotetta? Trindin Nail Repair on toiminut minulla tosi hyvin.

   Poista
  2. Pitääpäs ostaa seuraavaks sitä kunhan on tän saanu käytettyä. :)

   Poista
 3. Hmm. Hyvältä kuullostaa. Voisipa joskus kokeilla kumpaakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ovat toimivia tuotteita eikä ole hinnalla pilattu :) parasta on saatavuus, saa ostettua ihan kauppareissulla.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥