keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Sparkle And Soar

Silloin kun siivosin Helmukoita, törmäsin Color Clubin Take Wing kokoelmaan. Sain tämän kuvattavaksi silloin kun tämä ilmestyi mutta jostain syystä en ole lakkoja käyttänyt. En tiedä miksi vaikka tykkäsin aikoinaan näistä paljonkin. Ihanan kimaltava glassfleck kokoelma!

Nyt ajattelin että oikeasti, nyt käytät näitä kaikkia! Kun nämä oikeasti ovat niin hienoja ja tämä aurinkoinen kevätilma houkuttaa käyttämään värikkäämpiä lakkoja. Tummat sävyt, hus hus!

Sparkle And Soar on kokoelman oranssi lakka. Tykkään tosi paljon Color Clubin Tangerine Screamista ja tämä muistuttaakin sitä aika paljon. Juuri sellainen mandariinin oranssi, sopii kamalan hyvin ihonsävyäni vasten. Ei ole yhtään vieras olo oranssissa! Glassfleck lakkatyyppi on kuin murskattua microlasia kynnen täydeltä. Kimaltaa niin hitokseen hienosti!

 P3310051.ORF

Leimat päälle Pueenin laatasta 65. Tässä laatassa on tribaaleita ja isoja kukkia. Leimasin Konadin mustalla lakalla. Leimaukset peittivät kynnen pintaa aika paljon mutta onneksi lakkaa jäi näkyviin. Pueenin laattojen isot kuviot on vähän ennalta-arvaamattomia, tätäkään laattaa en ollut aiemmin kokeillut niin en tiennyt miten paljon peittää ;) laitoin isojen kukkien keskelle isot timantit ja viimeistelin kaiken Konad Quick Dry Top Coatilla kunhan leimaukset olivat kuivuneet hetkisen.

Käytetyt tuotteet saatu CesarsShopista. Tässä linkit tuotteisiin, muistathan etten hyödy linkkien käytöstä. Ne ovat vain teitä varten.
Konad päällyslakat

Muistatko vielä tämän Take Wing kokoelman? Ostitko aikoinaan tästä jotakin, löytyykö lempparilakkaa?

32 kommenttia

 1. Kas! Tässähän on juuri sellaisia värisävyjä, joita suosin itse. :)
  En ole koskaa kokeillut leimauksia. Vähän pahaa pelkään, että ei hermo kestä näpertelyä. Joten, tyydyn katselemaan muiden taideteoksia kynsillä. :)
  Oletkos jo tervehtynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina vielä koski hampaaseen niin paljon että meinas taju lähteä. Tunti jääpussi poskella ja vahvat lääkkeet. Siihen loppui kipu, nyt tuntuu enää vähän mutta varottava vielä syömästä koko suulla.

   Leimaus on ihan helppoa ja sen opettelun voi aloittaa pienillä ja helpoilla kuvioilla. Ei mee hermot ;)

   Poista
 2. Fantsut kynnet! Muhun iskee tuo Take Wing kokoelma kyllä oikein napakasti ja itseltänikin löytyy niistä noin puolet... Tuollainen aurinkoinen shimmer on vaan niin herkullinen eye-catch! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä välttämättä tarvitse koristeluja ylleen :)

   Poista
 3. Ihanat. =) Itsellä on kokoelmasta kaikki paitsi sininen. Hetken aikaa mietin etten voi valita suosikkia siitä kokoelmasta kun ne ovat niin ihania, mutta Fly With Me taitaa silti nousta suosikiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaikki ja aion lakata jokaisella tämän kesän aikana. Kaikki on nättejä, ehkä tämä oranssi on minusta paras. Ehkä?

   Poista
 4. Ihanat! Voi, että miten ihana tuo oranssi on!

  VastaaPoista
 5. Vau, ihanat kynnet! :) Tosi hyvän värinen tuo oranssi.

  VastaaPoista
 6. haluan yo-juhliin lakata ainakin osan kynsistä valkoisella hiekkalakalla, mutta en omista vielä sellaista ! olisiko sulla ideaa, että mikä olisi paras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OPI Solitaire on ihana :) se on paras valkea hiekkalakka mikä mulle nyt tulee mieleen. IsaDoralla on Bon Bon joka on lähes valkea vaaleanpunainen :)

   Poista
 7. The polish is gorgeous and the design is fabulous! Love it!

  VastaaPoista
 8. Mulla on kans tuo lakka. Onhan se upea, mutta omilla kynsillä tuntui jotenkin liian räväkältä. Mulla tulee siitä kans mandariini mieleen ja myös jaffa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mullakin on olo että lakka on liian räväkkä...aika usein sitten tulee tehtyä jotkut koristelut lieventämään sitä :)

   Poista
 9. Tosi makeet! Timantit viimeistelee lakkauksen kauniisti. (:

  VastaaPoista
 10. Khyyylla loytyy koko setti, niinkuin monta muutakin CC-kokoelmaa. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin ja Safaria odotan kuumeisesti :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥