keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ruby Wing Sweet Cream

Se on virallisesti kevät kun talvitakit viedään varastoon ja Ruby Wing lakat kaivetaan esille!

Ruby Wing lakat ovat siis väriä vaihtavia kynsilakkoja, väri vaihtuu auringossa tai uv-lampun alla. 

Harmittavasti olen saanut kuulla kokemuksia Ruby Wing lakoista että ne eivät toimi. Eivät vaihda väriä. Outoa mielestäni kun mulla ne toimivat. Olen siis pohtinut että vaikuttaako päällyslakka? Koska joskus väri vaihtuu voimakkaasti mutta joskus on ollut heikompaa vaihtelua. Testataan tänään ilman päällyslakkaa. Varmistin myös aamulla että aurinkoinen päivä on tulossa!

Söpöin Ruby Wing kokoelma on Cupcakes & Champagne josta tänään kynsillä Sweet Cream. Suomessa Ruby lakkoja myy CesarsShop josta omani on saatu.

 P4210048.ORF

Sweet Creamia voi käyttää joko pelkästään tai toisen lakan päällä. Mutta muista levittää tasaisesti etenkin jos laitat toisen päälle. Koska värin vaihtuessa tummaksi näkyy jos jossain kohti on vähemmän lakkaa eli lähinnä reunoilla ja kynsinauhojen luona. Mutta minä siis laitoin pelkästään Sweet Creamia kolme kerrosta. Söpö pinkkihohtoinen helmenvaalea nudelakka. Levittyi siististi, ei pitkää kuivumisaikaa vaan käyttäytyi ihan nätisti. 

Tuoksuhan tässä on aika voimakas että jos olet hyvin migreeniherkkä niin ei ehkä kannata hankkia näitä. Tuoksu on parfyymimäinen ja vahva. Tuoksu kuitenkin häipyy alle vuorokaudessa, voimakkain se on heti levityksen jälkeen.

Tein lakan päälle vähän koristeluja, mietin sellaiset jotka näkyvät ja sopivat värinsä puolesta kun lakka vaihtuu tummaksi. Laitoin tälläisiä höyhen siirtokuvia, pilkut tein dotting toolilla ja kultaisella lakalla. Laitoin lisäksi Color Clubin kultaglitterlakkaa Take The Stage jossa on läpikuultava pohjaväri. Olin vähän epävarma mutta otin riskin, Rubyn päälle ei ehkä kannata laittaa glitterlakkaa koko kynnelle jos se sotkee värin vaihtuvuutta. Laitoin siis ohuesti sipaisten kärkiin. Epäilen nimittäin että paksu päällyslakka on ollut syy siihen miksi väri ei vaihdu. Koska kyllä vaan tämäkin väriä vaihtaa heti ulkona ja todella voimakkaasti! Kuvissa ei ole päällyslakkaa.

 P4210042.ORF

Uuh, vähänkö hienot! Lakan väri vaihtuu voimakkaasti marjapuuron väriin ja violettiin. Efekti on vieläkin voimakkaampi kuin kuvissa. Sisällä taas haalenee vaaleaksi.

P4210037.ORF

Eli kyllä ne toimii. Mulla on kaikki CesarsShopissa myytävät Ruby Wing lakat ja jokainen kokeilemani on vaihtanut väriään. 


Laitoin päällyslakaksi Inm Looks Wet päällyslakkaa. Lakkasin tällä siis toissa päivänä ja eilisen olin näillä töissä. Tiedättekö mitä. Väri ei enää vaihtunut Inm päällyslakan kanssa. Eli se päällyslakka pilaa kaiken!

 Vaihtelua voi tietysti olla eri päällyslakkojen kanssa. Kokeiluja nämä vielä itsellekin ovat ja mielellään kuuntelen kokemuksia mikäli sellaisia Ruby Wingeistä on :) muistelen nimittäin että joskus olisi ollut jotain muuta päällyslakkaa ja väri silti olisi vaihtunut. Mutta joskus on ollut Rubyn kanssa Seche Viten pikakuivattajaa ja silloin värin vaihtuminen oli tosi hailakkaa. Eikö olekin ihanan hankalaa? Inm Looks Wet on kyllä aika paksua eli kannattaisikohan laittaa jotain tosi tosi ohutta päällyslakkaa? Kokeilemalla selviää.

 P4210002.ORF

24 kommenttia

 1. Mulla on samaisesta kokoelmasta Cinnamon Bun, joka kyllä vaihtoi selvästi väriä (tosin en käyttänyt päällyslakkaa). Tuoksu oli kuitenkin ihan kamala eikä vuorokaudessa hävinnyt mihkään.. Onhan nää lakat kivoja, mut ei mulla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että päällyslakka miedonsi tuoksua :) minusta nää on kivoja, saa nähdä millainen tämän kevään RW kokoelma on :)

   Poista
 2. Itellä oli kans vähän aikaa sitten ekan kerran Ruby Wingin Desert valley kynsillä ja se kyllä muutti väriään todella tehokkaasti. Vaaleasta flakiesta tuli ulkona tummanvioletti. Taisin tuijotella ulkona enemmän omia kynsiäni kuin liikennettä :D Inm:n Out the door ei vaikuttanut väreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Desert Valley on yksi eniten väriä muuttavista. Mistä se oikeasti johtuu että joskus muuttuu ja joskus ei?? Onko päällyslakoissa muka niin paljoa eroja?

   Poista
 3. It looks very delicate and I love the base color!

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa jännältä, kaunis lakka. Itselleni saa olla kyllä tosi tujakka haju ennen kuin alkaa haittaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on migreeni mutta ei näistä ole tullut mitään ikinä :)

   Poista
 5. Kaunis lakka ja koristelut. :) Mulle Ruby Wing on ihan tuntematon, en oo kokeillu yhtäkään lakkaa merkiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarissa on monta Rubyn kokoelmaa, nudea, värikästä ja kimaltavia :) kaikille jotain!

   Poista
 6. Wow ku kauniit kynnet. Hieno tuo värin vaihtuminen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rubyt on parhaita väriä vaihtavista lakoista :)

   Poista
 7. Juuri viime viikonloppuna mulla oli Ruby Wingin Cinnamon bun ilan päällylakkaa ja vaihtoi kivasti väriä. Multa löytyy myös Horizon ja muistelisin et sitä käytin päällyslakan kanssa ja mielestäni se ei vaihtanut väriä niin dramaattisesti kuin odotin. Mulla kävi silloin mielessä et vaihtamattomuus johtui just päällyslakasta (Tais olla Konadin Top Coat-lakka)
  Mut tää oli hyödyllinen artikkeli, nyt tiedän olla laittamatta Ruby wing-lakkoihin päällyslakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä olla ekan päivän ilman päällyslakkaa ja laittaa sitten vaikka seuraavana päivänä...kokeilee vaihtaako vielä väriä :)

   Poista
 8. Mulla on myös Desert Valley ja Myth ja molemmat toimi parillakin eri päällyslakalla.
  Tuokin lakka on upee varsinkin koristeluilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, seuraavaksi testaan eri päällyslakalla ;)

   Poista
 9. Ruby Wingit on kyllä hauskoja. Itselläni on yksi, joka muuttuu vaalean mintusta/sinisestä tumman violetiksi. Oon käyttänyt sen kanssa Seche Viteä ja toimii hyvin. Ilmeisesti jotkut päällyslakat blokkaa UV-säteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan voi riippua siitäkin miten paksusti laittaa tai onko paksuuntunut? Tuli mieleen että mulla on uv-kovetteista päällyslakkaa, pitääpä muuten testata sitäkin Rubyn kanssa :)

   Poista
 10. Tässä on tosi hieno värinvaihdos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kivan värinen tummana sekä vaaleana :)

   Poista
 11. Oi, nää on ihanat! Ruby Wingit on kyllä vekkuleita lakkoja :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥