perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lily Lolo poskimeikit

Tässä Lily Lolo postauksen toinen osa. Ensimmäisen osan voit lukea tästä jos se sattumalta on mennyt ohi :) Sain Lily Lolon postauksessa esiintyvät meikit Biodellystä.

 P3300044.ORF

Poskipuna Ooh-La-La on ihan nimensä mukainen. Tästä tuli uusi lemppari! Raikkaan värinen joka päivän puna. Tämän sanoisin sopivan monille, on niin neutraali ruusunpunainen sävy. Ei kannata avata shifteriä kerralla kuten minä tein tuotteiden kuvauksen takia. Pistele mieluummin neulalla reikiä välimuoviin. Näin poskipunaa ei tule liikaa kerralla kanteen. Tosin tätä ei voi edes yliannostella. 
Laitoin Ooh-La-La poskipunaa reippaasti kasvoille mutta tämä sulautuu iholle hyvin luonnolliseksi punaksi. Juuri sen takia tästä niin tykkäsin, ei pelkoa liian punaisista poskista jos näinkin punaisen poskipunan käyttö mietityttää.

 P3300041.ORF

Aurinkopuutereista sain kaksi samplea, vasemmalla olevan Waikikin ja oikealla olevan South Beachin. Näitä molempia nähtiin jo ensimmäisen Lily Lolo postauksen meikeissä. Pidin molemmista vaikka keskenään ne ovat eri värisiä.

Waikiki on selkeästi kultaisempi, hehkuvampi ja kesäisempi. Tämä oli minulle selkeästi parempi väri. Tätähän voi käyttää myös poskipäillä korostuksissa.

South Beach on keskikesän aurinkopuuteri. Näin keväällä liian pronssinen. Laitoin tätä tapani mukaan ihan reilusti ja ei tämä hassumman näköinen ollut kasvoilla. Jos jatkossa laittaa vähän kevyemmin :) swatchissa sitten huomasin että tämä on sellainen pronssi-persikka...juuri vähän sellainen väri jota en valitsisi itse. Laitoin swatchiin aika paksun viivan tätä, iholla en sanoisi olevan noin persikka, näyttää jo enemmän poskipunalta.

 P3300005.ORF

P3300013.ORF

^Tässä meikissä minulla on Ooh-La-La ja South Beach poskilla.

 P3300035.ORF

Huulikiilloista saamani sävy on Whisper. Vaaleanpunainen ylbb ( your lips but better ) sävy. Sopii meikkiin kuin meikkiin. Hyvin valittu, tämän sävyn valitsisin itsekin :) sopivan kiiltävä, väriä tulee juuri sopivasti ja tuoksu on miedosti toffeinen. Hyväntuntuinen kiilto. Aplikaattorisysteemi joka ei kiinni kiertäessä tahmaannu putkilon reunoille.

P4170015.ORF


 P3300008.ORF

Onko teillä kokemuksia Lily Lolon poskipunista? Alatko kaivata näin kevään kynnyksellä ihollesi enemmän väriä vai oletko aurinkopuuterin ystävä ympäri vuoden? 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ooh-La-La on ollut ahkerassa käytössä. Ihanin poskipuna pitkään aikaan!

   Poista
 2. Pakko sanoa että oot älyttömän kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään myös Waikikista ja South beachsistä, Ooh la-laa vetää mulla herkästi pelleksi, mutta ihana se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskoisi että sulla vetää pelleksi kun sulle sopii kaikki meikki..tämän päivän nudemeikki: ihomeikkiä, ooh-la-la, kulmat ja ripsaria. Ei tänään enempää :)

   Poista
 4. Ooh-la-la oli pitkään mun luottoposkipuna, pitkään tuli käytettyä lähes yksinomaan sitä. Nyt en olekaan sitten hetkeen siihen tarttunut vaan innoissani käytellyt muita punia. Mutta ihana se on ja minustakin sopii useammille ihonsävyille. Itse tykästyin siinä eniten varmaankin sen luonnollisuuteen, sillä saa tehtyä tosi kauniin luonnolliset "omenaposket".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tänään ooh-la-la punaa :) olen yksinomaan käytellyt sitä, se on vaan niin ihana ja raikas!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥