maanantai 21. huhtikuuta 2014

Got Engaged!

Sen verran ihastunut olin Essie Bridal 2014 kokoelmaan että taas yhtä kokoelman lakkaa kynsillä :) Got Engaged! oli se nätti hiekkainen nudevaaleanpunainen.

Instagramissa näin Yellow Nailsin ihanan kuvan ja halusin kokeilla samanlaisia kynsiä itsekin. En tiedä tälle tekniikalle nimeä. Ei kai tämä uusi juttu ole mutta uusi minulle. 

 P4110026.ORF

Laitoin Got Engagedin päälle kerroksen päällyslakkaa. Eli jos ketuiks menee niin voi pyyhkiä pois :) valitsin maalilakoiksi mutavärin, mintun ja valkean. Sudin melkein kuivilla sudeilla viivoja ylös ja alas ja sinnepäin. 

Minusta näistä tuli hienot ja kyseistä tekniikkaa täytyy kokeilla uudestaankin. Nimittäin on helpot ja todella nopeat tehdä :) ja värivaihtoehtoja ja yhdistelmiä on...rajattomasti :)

16 kommenttia

 1. Valitettavasti lopputulos näyttää siltä kuin kyntesi olisivat jääneet oven väliin, tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei kai sentään? Minusta nämä oli niin hienot :)

   Poista
 2. Tää taitaa olla sellanen koristelutyyli missä ei voi epäonnistua - eli just passeli mulle!

  VastaaPoista
 3. Hauskat. Mää sanon tuota kuivansudin tekniikaksi. Iteki vasta yritin, mutta mulla tuli pikemminki läiskätekniikka siitä... :D

  VastaaPoista
 4. Minusta noista tuli taas mieleen kala! Kalansuomut :)! Kalamorsiankynnet ^___^?

  Eli ensin päällyslakka värilakan päälle ja sitten päällyslakan kuivuttua vetelit lähes kuivalla siveltiellä toista väriä eessun taassun? Cool, täytyy ehkä kokeilla itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuri niin mutta päällyslakkaa ei ole pakko laittaa väliin. Laitoin vaan siksi että voi pyyhkiä pois jos ketuiks menee ;)

   Poista
 5. Tosi kivat! :) tolla tekniikalla saa kivat koristelut ja ei tarvii nähä niin paljon vaivaa ! Got engaged sopii myös sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 6. Uuu näistähän tuli kivat! :) Tykkään kanssa tuosta tekniikasta ihan possuna!

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Täytyy itsekkin koklata! Näyttää vähä seinältä johon on pyyhitty siveltimellä heikosti:)

  VastaaPoista
 8. Ääk miten ihanat! Uskaltaisinkohan minä tumpelolakkailija kokeilla? :D Voin varmasti epäonnistua tuossakin. :D Tuo väriyhdistelmä on aivan ihana! <3 Fanitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et voi! Tämä oli helppo tehdä ja värit voi valita ihan mielen mukaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥