tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen Indielakkatilaukseni

Indielakat tekevät kynsimaailmassa tuloaan ja ovat uusinta uutta. Joku on jo enemmän näihin perehtynyt ja tuntuu että blogeissa pyöritään nykyään enemmän indieiden ympärillä. Moni ei varmaan ole vielä hullaantunut näihin ja on suhtautunut ensin hieman varovasti ja sivusta seuraten. Kuten minäkin. 

Polishaholic blogissa olen monesti ihastellut swatcheja upeista glitterluomuksista. Osa on jopa vähän pelottavan näköisiä mutta osa ihastuttaa. Rian pitkillä stilettikynsillä upeat lakkaluomukset pääsevät hyvin esille. Itseä rupesi houkuttamaan kokeilla muutamaa indielakkaa. Pienen kosketuksen sain kuvatessani Delush Polishin Summer kokoelmaa

Mietin josko sitä tilaisi muutaman tarkoin harkitun indielakan. Harkitsin oikeasti tarkkaan; nimittäin jopa viikon! Tein listoja mitä tilaan, googletin swatcheja ja mietin tuleeko niitä sitten jatkossakin käytettyä. Kysyin myös Rialta vähän neuvoa mistä tilaan kun outoja kauppoja oli niin monta.

Päädyin Mei Mei Signaturesiin. Ensimmäinen lakkavalinta oli helppo; halusin valkeapohjaisen glitterpommin. Arvelin sen olevan turvallinen valinta lyhyemmille kynsille. Stiletit ovat näyttävät ja lakka näyttää niissä todella haluttavilta mutta indielakkaa valitessa kannattaa muistaa omien kynsien pituus ja se että miten paljon siihen mahtuu tavaraa ja miten hyvältä se näyttää. Kun itse en tykkää jos on ahdettu ihan täyteen.
I´m A Star Dot Com oli helposti lähestyttävä valkeapohjainen crelly. Tätä kerrostetaan kynnelle jolloin lakkaukseen tulee moniulotteisuutta. Mielestäni paras puoli crellylakoissa.
Pidin tämän koostumusta parempana kuin Delush Polishin mustan lakan. Paljon ohuempaa, helpommin levittyvää ja tätä oli parempi käsitellä. Laitoin I`m A Star Dot Comia valkean lakan päälle kolme ohutta kerrosta. Tätä sai kyllä laittaa monta kerrosta jos haluaa kalastella tiettyjä kuvioita. Parhaita on isot pallurat ja tähdet.  


PB300064.ORF

Mietin pitkään kahden mustapohjaisen lakan välillä; Jindie Nailsin Midnight Rainbown ja Delush Polishin Tonight´s The Nightin. Kyseistä Delush lakkaa saa myös Cesarista mutta päädyin nyt tilaamaan sen samalla Mei Meistä koska ikinä ei voi tilata vaan yhtä lakkaa. 

Tonight´s The Nightiä kaksi ohutta kerrosta mustan lakan päällä. Halusin laittaa mustan lakan alle että ei tarvitse kerrostaa. Delushia on siksi noin monta kerrosta koska kalastelin ja asettelin eri mallisia glittereitä. Mutta on tämä kyllä hieno...kerrokset eivät ole paksuja vaan ohuita ja lakka kyllä kuivui äkkiä.


PB300046.ORF


PB300035.ORF

Pari neuvoa. Pidä lakkapulloa pystyssä hetki ennen lakkausta. Näin saat pohjalle valuneita isompia glittereitäkin lakkaukseen mukaan. Kannattaa myös olla nopea kun saat sen ison pallukan pullonsuulle, se karkaa äkkiä takaisin :D

Viimeistele lakkaus Glisten & Glow HK Girl Top Coatilla. Kuorruttaa kivasti palleoita piiloon jos glittereitä jää tököttämään. Tai siis kun niitä jää...

Aluslakkana minulla oli IsaDoran Peel-Off. Ei varmaan tarvitse perustella miksi? Mulla oli tuota Star lakkaa viikko sitten. Eilen löysin hanskasta yhden kuoriutuneen lakkauksen palan :D laitoinkin Instagramiin kuvan viikko sitten siitä miten Peel-Off toimii välillä liiankin hyvin. Valkea Star lakka nimittäin lähti liuskoina irti seuraavana päivänä...

Päivän kysymyksenä teille, miltä lakat näyttivät? Pelottavilta? Vai pelottavan ihanilta, kiittääkö lompakko? Joko omistat näitä ihanuuksia?

18 kommenttia

 1. Minä olen vielä siinä vaiheessa kun sivusta seurailen ja ihailen indielakkoja muilla. Varsin kauniita molemmat lakkaukset :) mulla ei Isadoran peel off kuoriutuisi kynsistä sitten millään! Ei meinaa edes repimällä lähteä kynsistä ja aiheuttaa vaurioita kynnen pinnalle :( laitan sitä aina paksuhkon kerroksen ja annan kuivua pitkään (yli 5min) ennen kuin lakkaan väriä päälle. Teenköhän mä jotain väärin vai eikö se vaan sovi mun kynsille? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä laitan 1-2 kerrosta ja annan kuivaa ihan mataksi. Joskus pysyy ja joskus ei. Ihan mystinen juttu, vaikuttaako oman kynnen pinta ja se miten lutraat vedellä?

   Poista
 2. Onpa erikoisia! o_O Mä en osaa päättää kumpi noista olisi kauniimpi kynnellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta molemmat oli kauniita ja moniulotteisia etten itsekään osaa valita suosikkia :)

   Poista
 3. Oi, mitä ihanuuksia! On kyllä näyttäviä lakkoja. :) Mäkin haluun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta se ajatus tulee..mitä jos tilaisi jotain?

   Poista
 4. Tuo mustapohjainen on aika herkku! Valkoisia/valkopohjaisia en jotenkin itse osaa oikein käyttää. Glittereiden osalta olis kyllä mieluinen :)

  Itelläkin kokemusta peel offin vaihtelevasta toimivuudesta. Ainakaan se ei tykänny keilaamisesta :D Töissä huomasin myös eilen, että peukusta puuttuu lakka ja lakat oli olleet edellisestä illasta kynsillä. Edellisellä viikolla lakkaukset kesti melkein koko viikon peel offin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi jännä miten pysyvyys vaihtelee! Minä annan kynnenpinnan kuivaa aina ennen peel offia ettei ainakaan kynteen jää öljyä tai kosteutta heikentämään pysyvyyttä..

   Poista
 5. Ihania, nuo valkopohjaiset ovat lemppareita indieissä! Dollish Polishin teema-lakat vei mennessään, siltä mulla eniten onkin lakkoja. Vaikkei ne sävyiltään poikkeaisi muista samanlaisista, tykkään että lakkani nimi on I'm so fluffy I'm gonna die tai Bazinga!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvät nimet! En uskalla liikaa tutustua eri merkkeihin ettei tule ostohimoja..

   Poista
 6. vitsit miten kivoja! ite en oo vielä tilannut yhtäkään indielakkaa, kaikki ihanat kesävärit houkuttaa tosi paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bombastic summer kokoelma on ihana. .sitähän on Cesarissa ;)

   Poista
 7. Makeita molemmat! Ah ja voih! Star-lakan pohja näyttää ihan kermalta tai tinkimaidolta... Slurps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen se Carte D'or jäätelö jossa on tähtiä :)

   Poista
 8. Indielakat ovat paljon muutakin kuin glitterpommeja, ja eri merkkejä on niiiiiin paljon että joukosta kyllä löytää sovinnaisempikin lakkaaja itselleen sopivia jos tahtoo siihen maailmaan tutustua. :) Vaikka nämä kaksi esittelemääsi lakkaa ovat nättejä, eivät ne mun mielestäni ole likimainkaan parasta mitä näiltä kahdelta merkiltä (tai muilta) on julkaistu. Muutamalla indiebrändillä on aivan uskomattoman kauniita, simppeleitä luomuksia jotka hakkaa mennen tullen mainstream-merkit ja vie niitä ihan sata-nolla luovuudessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olet oikeassa. Toivottavasti kukaan ei saanut käsitystä että kaikki indielakat olisivat glitterpommeja, sitä en tarkoittanut. Indieitä on kyllä niiiiin loputtomasti, minulla tämä tutustuminen on nyt alkanut muutamalla merkillä. Kuvia aina katselen netistä mutta vielä ei ole tullut muita pakko-saada...ne kuitenkin ovat niin erikoisia että hirveää määrää en viitsi ostaa ettei jää käyttämättä :)

   Poista
 9. Cirquen lakat kiinnostaisivat todella paljon! Heillä on monta aivan ihanaa hololakkaa! :) Ainoa miinus että pitäisi Jenkeistä tilata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla edes googlettaa :) tosin mulla on tuhottomasti holoja että aika harvinaisen näköinen saisi olla että ostaisin...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥