torstai 3. huhtikuuta 2014

Astetta vaaleampi pinkki

Meillä oli kaverin kanssa joku aika sitten yhteinen himotus. Tai siis hulluus aina tarttuu kun toinen keksii "mulla ei ole sellaista melkein valkeata vaaleanpunaista! Minäkin tajusin että ei mullakaan! Ja heti, ihan ihmeellistä, tuli tunne että sellainen on saatava. Google, google...tosi pitkään etsin sellaista oikeaa ja mietin mitä tilaan. Sitten vähän järki voitti. Tarviinko nyt oikeasti sellaista, eikö monen sadan lakan kokoelmasta löydy vaaleaakin vaaleampaa vaaleanpunaista?

Sitten se himotus vähän hiipui. En jaksanut enää miettiä ja tolkutin itselleni ettet nyt tilaile lakkoja! Asia unohtui kokonaan. Kunnes nyt Helmereitä siivotessa törmäsin aika hyvään yksilöön. Olin melkein unohtanut tämän, ei saa kysyä miksi. Hyvin vaalea, kalpea viileä vaaleanpunainen. Siinä se on. Minulla oli koko ajan sellainen ja olin jo tilaamassa pari kappaletta lisää...

Color Club Endless ilmestyi viime kevään Kaleidoscope kokoelmassa. Minä laitoin tätä 3 kerrosta. Kaunis vaalea vaaleanpunainen mutta ei sittenkään niin vaalea kuin haen. Onko ideoita, ehdotuksia? Mikä olisi sellainen lähes valkea vaaleanpunainen?

 P3280027.ORF

Endless on tottakai myös nätti lakka mutta kun ei ole nyt sitä mitä haen. Jännä myös että vaaleanpunainen oli ennen se minun värini. Muistan blogin alkuajat, tosi paljon pinkkejä lakkauksia ja aina ostelin pinkkejä lakkoja. Ihan naurattaa kun muistelen sitä höyryämistä :) onhan pinkin nättejä mutta ei enää se turvallisin väri. 

Näistäkin kynsistä tuli nätit mutta ehkä liian hömpät omaan nykyiseen makuun :)Muut käytetyt tuotteet:
Aluslakka Glisten & Glow Stock On Blu
A England She Walks In Beauty
Kukka decalit AdNails
Pinkkejä strasseja
Musta pilkut dotting toolilla
Päällyslakka Glisten & Glow HK Girl Top Coat

33 kommenttia

 1. Isadoran Sweet on mun vaalein vaaleanpunainen ja se on tuohon Endlessiin verrattuna paaaljon vaaleampi :) Sitä voin siis ainaki suositella!

  Värin voit kurkata blogistani:
  http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/03/pupuja-siella-pupuja-kynsilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se tuli heti! Juuri tuollaista etsin! Onkohan tuo ihan vakiokokoelmassa?

   Poista
  2. En oo ihan varma, mutta luulen ettei ole vakiovalikoimassa. Tuo tuli viime keväänä, mutta saattaahan niitä vielä kaupoista löytyä, toivottavasti ainakin :)

   Poista
  3. Pitää tänään Prismassa katsella löytyisikö. Kiitos hyvästä vinkistä :)

   Poista
  4. Eipä kestä! Piän peukkuja että löytyy! :)

   Poista
 2. Mulla on ollu himo juuri samanlaiseen lakkaan! Tämä alkoi Opin Don't Burst My Bubblesta, ja sen jälkeen hankin vielä Wet 'n Wildin Sugar Coatin. Kummatkin on ihania sävyjä, mutta niin läpinäkyviä, että ärsyttää. Elätänkin siis toivoa, että joku vinkkaisi vielä jostain vastaavasta, jolla olisi peittokykyäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ylempänä! Mun täytyy saada tuo IsaDoran Sweet!

   Poista
 3. Tosi ihanat,oikein tyttömäisen keväiset:)

  VastaaPoista
 4. Huomenta! Kokeilepa Essien WE CAN DO IT PINK -lakkaa. Se on tosi vaalea pinkki, melkein valkoinen. Toinen hyvä maitomainen vaalea on OPIn BUBBLE BATH, mutta sen täytyy olla sen vaaleampi versio. Sitä on kahta sävyä liikenteessä. Onnea etsintään.
  Terveisin Reija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo Essie on juuri sellainen hakemani :)

   Poista
 5. Essien Fiji on lähes valkea pinkki. Myös Essien Go Ginza on tosi vaalea, mutta on ehkä kyseenalaista onko se luokiteltavissa pinkiksi.. se on siinä pinkin ja lilan rajalla.

  Kynnet on nätit, mutta oisin kyllä tuohon pikkusormeenkin laittanut samanlaiset koristelut kuin muihin. Nyt se tökkää mun silmääni tuosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiji näyttää myös hyvältä, kiitos vinkistä :) Go Ginza multa löytyy mutta se on mun silmääni lila :)

   Poista
 6. Mull on Kiinasta ostettu feikki-opi joka on just semmonen ylivaalea vaaleanpunainen. Mulla taas oli ongelma löytää sopivaa vaaleanpunaista, semmoista perus pastelli beibi-vaaleanpunaista, tummempi kuin opi mut silti vaaleaa. Löysin sit Cesarsista Color Clubin Blushing Rosen joka on oikein sopivaa sävyä. Ehdottaisin et ostat vaikka ginatrickoosta halpaa lakkaa, ja tylysti sekotat pinkkiä tai punaista valkoiseen. Tuleepahan vaaleeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylivaalea on muuten tosi hyvä sana kuvaamaan hakemaani väriä! Niin tietysti, en hokaissut tuota itse sekoittelua...

   Poista
 7. Voi, kun nätit kynnet. :) Aivan ihanat. Tykkään.

  VastaaPoista
 8. Kauniit kynnet, varsinkin noi mustat pilkut toimii hyvin pinkin kanssa! Itse tykkään myös Papun mainitsemasta Essien Fijistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essie on merkkinä hyvä, Fiji taitaa olla myös vakkarivalikoimassa...näin sitä muuten alekorissa joku aika sitten mutta enpä ostanut. Että on nyt tyhmä olo!

   Poista
 9. Eikö sulla oo Essien Muchi Muchi ? Vai onko se liian vaalea.. Tykkään tosi paljon näistä kynsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muchi Muchi on nätti mutta liian vaalea. Olisin voinut itse tarkemmin ilmaista että haen peittävää vaaleaa cremeä :)

   Poista
 10. A Englandin Iseult tuli ensimmäisenä mieleen tuosta kuvauksesta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas nätti tuokin, kivoja ehdotuksia kyllä keksitte :)

   Poista
  2. Iseult ei kauheesti eroa Endlessistä ja Iseultissa on shimmeriä, kun taas se Isadoran Sweet on oikeasti paljon vaaleampi :)

   Poista
  3. Joo haluan tosiaan shimmerittömän lakan :)

   Poista
 11. Voi vitsi, ihan tosi upeet kynnet! :)

  VastaaPoista
 12. Nätti lakkaus! She walks in beauty on niin kaunis!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥