lauantai 8. maaliskuuta 2014

Testissä CND Vinylux Weekly Nail Polish

CesarsShop on siitä kiva ja houkutteleva kauppa että sinne tulee myyntiin uutuuksia ja kivoja juttuja joita ei muualta saa. Vanha tuttu Creative eli nykyinen CND julkaisi Vinylux Weekly kynsilakan joka lupaa viikon kestävän lakkauksen. 

Ensimmäinen ajatus on tottakai toimiiko se. Minä halusin kokeilla! Ihan mielenkiinnosta vaikka sinällään en ole kohderyhmää. Kyllästyn samaan lakkaukseen vähintään kahdessa päivässä! Miten jaksan pitää viikon samaa lakkaa?

Valitsin vaalean värin johon en ainakaan kyllästy. Minun käyttämäni sävy on Grapefruit Sparkle joka suureksi riemukseni osoittautui identtiseksi OPI Princesses rule! lakan kanssa. Ei ehkä prikulleen niin kylmä joten sanoisin tämän värin olevan kuitenkin niin neutraali että lämminihoisetkin voivat tätä käyttää, kylmälle iholle tämä on vallan sopiva :) Tein vähän pohjatyötä ja tutkin netistä kokemuksia tästä. CND Vinylux lakan alle ei laiteta aluslakkaa. Silloin kesto on paras ja luvatunlainen kun tuotetta käyttää ohjeiden mukaan. Mutta minä en suostu laittamaan mitään lakkaa ilman aluslakkaa koska olen neuroottisen tarkka kynsistäni. Ovathan nämä toisaalta työvälineeni joilla edustan blogiani. Luinkin vähän netistä että jos sinulla on ohuet ja helposti liuskoittuvat kynnet niin CND Vinyluxia ei kannata laittaa ilman aluslakkaa. Heikko kynsi ei kestä yleensäkään mitään ilman suojaavaa lakkakerrosta.

Joten laitoin ensin 2 ohutta kerrosta Trind Nail Repairia. Laitoin tätä myös kynnenpäihin jotta eivät ota itseensä jos joutuvat olemaan testissä jopa viikon ;) sitten 2 kerrosta Grapefruit Sparklea jonka koostumus onkin ihan huippuhyvä! Kuivuu tosi nopeasti tasaisen kauniiksi ja ihanan kimaltavaksi. 

CND Vinylux lakan päälle laitetaan oma Weekly Top Coat. Ei siis mitään muuta päällyslakkaa, vain tätä! Weekly Top Coat kovettuu lisää luonnonvalossa. Yritin elää normaalisti. Tiskasin vähäisiä tiskejä ilman hanskoja, siivosin kotona useampaan otteeseen ilman hanskoja, saunoin ja käsittelin vahvempia pesuaineita ilman hanskoja. Mutta kynsiä ei ikinä saa käyttää työkaluina joten nytkään en ropeltanut kynsillä mitään vaan yritin suojella lakkausta. Oikeasti nimittäin pelkäsin että tämä ei kestä minulla ja minun on annettava huono arvostelu tuotteesta :) 

Kirjoitan aina rehellisesti mutta tietysti toivoin että tämä kestää koska minulla ovat kynnet normaalia ihmistä enemmän rasituksella työn ja vapaa-ajan puitteissa. Kun testailuissa oli neljäs päivä menossa ( kuvassa ), alkoi olemaan voittajafiilis. Piru vie, kyllähän tämä kestää! 

P3020017.ORF

Tekemiskädessä eli oikean käden etu- ja keskisormessa oli pientä kulumaa. Kuitenkin niin pientä että se ei haittaa eikä näy vaaleassa nudelakassa. Punaisessa lakassa tämä saattaisi vähän näkyä ja lähipäivinä veikkaisin tämän kuluvan näkyvämmin lisää. Voi ollakin että tälläinen ohuempi ja vaaleampi lakka on kestävämpi kuin tumma ja paksumpi lakka.

Mietin että neljä päivää on jo hyvä mutta onko sen arvoista? Keskimääräistä laadukkaampi lakka on pysynyt minulla neljä päivää lohkeamatta. Sitäkään ei sanota kestolakaksi joten kyllä odotan CND Vinyluxilta oikeasti seitsemää päivää jolloin minä annan kiitettävän arvosanan.

Kuudes päivä ( kuvassa ). Tekemiskäden etu- ja keskisormessa kulumaa on eniten. Toisestakin kädestä alkaa kärjet kuultaa ja lakka hieman repsottaa useasta sormesta kynsinauhojen ympäriltä. Nyt jo tympii, tahtoo vaihtaa lakat! Olen kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt kestosta, en uskonut että ihan oikeasti kestää sen seitsemän päivää. Ei tosin prikulleen täydellisenä mutta niin siisteinä että kyllä näissä voi olla.

P3040004.ORF

P3040009.ORF

Säntillisesti seitsemäntenä päivänä poistin lakkauksen ihan normaalilla X-tran kynsilakanpoistoaineella. Lähti pois hyvin. Varpaisiin vielä jäi CND lakkaus, siellä saa kyllä olla :)

CND Vinylux on hyvä tuote jos haluaa tehdä kestävän lakkauksen kotona. Sanoisin tämän olevan kynsilakan ja geeli / kestolakkauksen välimuoto. Lakkauksesta tulee sen verran ohut että lopputulos on luonnollinen eikä rakennekynsimäisen paksu ( mpi kuin luonnonkynsi ).

+ Et tarvitse mitään uuneja, kyseessä on normaali kynsilakka.
+ Voi tehdä itse nopeasti kotona.
+ Loistava tuote sinulle joka et halua / ehdi / jaksa lakata kynsiä usein.
+ Kyllä se vaan pysyy! Ihminen joka tekee esim. toimistotyötä tai työtä jossa et joudu rasittamaan kynsiäsi yhtään, tämä on juuri sinun lakkasi!

- Ei sovi sinulle käytettäväksi ilman aluslakkaa mikäli omaat hyvin heikot ja kuivat kynnet. Tai jos kyntesi ovat työssä kovassa rasituksessa.
- Vaatii oman päällyslakan mikä kylläkin kestää pitkään ja on riittoisaa. Sopii jokaiselle värille. En usko paksuuntuvan pulloon koska on ohuehkoa koostumukseltaan. 
- Itse toivoisin enemmän nudevärejä tai punaisia ajattomia värejä.

Vinkki! Jos kyllästyt tähän ennen seitsemää päivää niin kuka kieltää tekemästä päälle koristeluja? Vaikka kynsien koristelu ei ole lajisi niin kaupoissa myydään kynsitarroja joita voit liimata päälle ja laittaa yhden kerroksen Weekly Top Coatia lisää. Etevämmät koristelijat tekevät Konad leimaukset tai lisäävät koristeita päälle. Kukaan ei kiellä piristämästä lakkausta jos alkaa tylsistyttää ;)

CND Vinylux lakkoja saat ostettua Cesarista, tässä linkki tuotteisiin. Tässä käyttämäni Grapefruit Sparkle sävy ja Weekly Top Coat.

Miltä CND Vinylux lakka kuulosti? Jaksaisitko olla samassa lakassa viikon? Vai onko sinulla jo kenties kokemusta tästä?6 kommenttia

 1. Aika kiva et kestää, mut ite tykkään peittävämmistä lakoista, kun on geelitkin..Mitä luulet kuinka hyvin lakat kestää kynsillä jos tekee rakennus töitä? Siis olen 15v hain raksa alalle ja olen menossa raksalle kesätöihin.en halua luopua kynsien lakkailusta...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tummempia sävyjäkin saatavilla Cesarilla. Aina riippuu henkilöstä, kyllähän siellä raksalla hanskoja käytetään. Mutta sehän on tosi että mitä enemmän koetuksella niin sitä herkemmin kuluu pois, pätee kaikkiin lakkoihin. Luulen kuitenkin että geelin päällä pysyy paljon paremmin. Polishaholic blogin Rialla on myös CND Vinylux lakkoja, en tiedä joko hän on kokeillut, hänellähän on rakennekynnet. Kiinnostaisi minuakin kuulla miten Vinyluxit pysyvät erilaisten kynsien päällä.

   Poista
 2. Mulla saattais mennäki viikko samoissa jos on soppeli fiilis... :D Rose Bower oli kynsillä 5pv ku oli niin kaunis väri ettei raaskinu poistaa vaikka oliki jo ihanat kärkikulumat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisessa vielä näkyy herkemmin :) tosi harvoja on kyllä minulla nämä kerrat että 7 päivää samassa...

   Poista
 3. Jos lähtisin lomalle, niin tällainen viikon kestävä lakka on loistava. Arkena vähän siinä ja siinä. Yleensä viisi päivää on itselleni sopiva aika saman lakan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalle tämä olisi loistava jos ei jaksa raahata mukana kaikkea kynsitavaraa :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥