sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tärkeimmät esineeni

Kiitos teille kivoista postausideoista! Yritän keksiä niitä itsekin jos tulee jotain postaamisen aihetta kosmetiikan ulkopuolelta. Eikä mitään pelkoa siitä että pääpaino kynsistä ja meikeistä mihinkään siirtyisi, ei minusta tulisi lifestyle bloggaajaa!

Tänään esittelen teille minun elämäni tärkeimpiä esineitä. Jokapäiväisiä ja niihin ei välttämättä kiinnitä huomiota miten tärkeitä ne loppujen lopuksi ovat.

Tietokone/läppäri. Bloggarin elämää helposti kummasti jos pystyy bloggamaan myös läppärillä. Ei mene sitä aikaa niin paljon pöytäkoneella istumiseen. Samalla ehtii katsoa viikolla tulleita tv-ohjelmia joita harvoin katson suorana. Kaikki tulee niin myöhään tai ukko töllöttää jotain eikä anna mun katsoa mun ohjelmia :)
Eli melko usein minut voi löytää olkkarista näpyttelemässä postauksia, minähän saatan luonnostella valmiiksi kymmenenkin postausta joita kirjoittelen aina kun haluan ja tulee tekstiä päähän. Väkisin ei synny mitään :) Tämäkin postaus on kirjoitettu marraskuussa mutta nyt vastan viimeistelen sen julkaistavaksi ;D isossa kupissa vettä, yritän lisätä veden juontia. Sisko toi joskus Englannista nuo isot mukit, niillä on suuri tunnearvo minulle.

IMG_2983

Huulirasvat. Pakkomielle laittaa huulirasvaa aina ennen nukkumaanmenoa, en tiedä miksi. Yksi on vessan kaapissa ja yksi laukussa mukana. Tällä hetkellä LivBoxissa tullut Carmex kirsikka huulirasva ja toinen Acon huulirasva apteekista. Pidän molemmista :)

Auton avaimet. Kerran meinasin tiputtaa nämä käsistäni maassa olevaan kaivoon, itku olisi kyllä tullut. Auton on muutenkin tärkeä liikkumaväline, pidän autoni aina siistinä eikä siellä loju roskia. Ukko huoltaa ja minä pesetän, olen ylpeä siistinä pidetystä autosta. En halua ajaa likaisella autolla.

Kännykkä. Tällä käyn FB:ssä sata kertaa päivässä ja julkaisen / vastailen kommentteihin töissä ollessa tai liikkuessani jossain. En kyllä tulisi enää toimeen ilman älypuhelinta. Helpottaa bloggaamista ja ajankäyttöä. Äärettömän kätevä jos saan päähäni jonkun reseptin ja pitää googlettaa mitä siihen tarvitsee. Joskus käyn nettipankissa, välillä googletan ja soittelen miehen kanssa sen ollessa reissussa. Pidän kavereihin paremmin yhteyttä What´s Apin avulla. Nykyään olen myös Instagramissa. Vaihdoin Lumian tähän Samsungiin joka on kyllä paljon kätevämpi ja monipuolisempi :)

Kamera. Luonnollisesti puuttuu kuvasta mutta ostin Olympuksen EPM-2 minijärkkärin josta olen kyllä tykännyt kovasti. Kuvaan ihan kittilinssillä ja automaattiasetuksilla. En ole kamerapro ja minä olen pärjännyt ihan melko perusopeilla :) tämä kamera saa nyt luvan kelvata vuosia, oli kuitenkin niin kallis hankinta :)4 kommenttia

 1. Acon huulivoide oli kyl mahtava.Täytys hankkia itekki uus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä apteekin huulirasvat on parempia kuin kaupan :)

   Poista
 2. Jes! En oo ainoo jolla on pakko olla yöpöydällä huulirasva! Uni ei tuu ennen sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa olen luullut että se on joku oma pikku pakkomielle :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥