keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Rumakyntinen tyttö

Eilinen anonyymin kommentti sai minut miettimään. Tunnustan että mulle tuli paha mieli vaikka ei saisi ottaa itseensä. Jos Anonyymi satut lukemaan niin en ole sinulle suuttunut tai kanna kaunaa mutta kommenttisi pisti miettimään. Tiedän ettet jättänyt palautetta pahalla.

Kynteni olivat hänen mielestään ennen kauniimmat, nyt ne ovat ihmeen vinkurat. Aloin miettimään, onko se totta ja olenko itse niin sokeutunut kynsieni malliin etten itse sitä näe? Ajattelevatko lukijani että onpas rumat kynnet,  eikö se tajua leikata niitä?

Tiedättekö miten paljon aikaa viikossa menee kynsien rassaamiseen? Minä viilaan näitä n.joka toinen päivä ja lyhennän joka toinen viikonloppu. Yritän pitää näitä mantelin muodossa tai ainakin toivon niiden muistuttavan manteleita.

Kuvia otan yksistä kynsistä n.20 ja toivon että kynnet näyttävät kuvissa hyvänmuotoisilta. Asento on äärimmäisen tärkeä ja sen tietää jokainen kynsibloggaaja. Kynnet ja sormet vääntyilevät eivätkä näytä kuvissa nätiltä. Vai onko tämä vain minun ongelma? 

Mietin aina mitä ihmiset ajattelevat kuvistani. Olen hirmu tarkka, näen kuvissani aina parannettavaa, vertaan itseäni liikaa muihin bloggareihin ja masennun. Tuntuu että kuka tätä lukee kun on paljon parempiakin blogeja? Sitten otan näistä kommenteista entistä enemmän itseeni...

Jos saisin toivoa niin haluaisin kynsipetini olevan pidempi ja tasainen koko matkan. Nakkisormet, lyhyt kynsipeti ja päistä levenevät kynnet. Kuulostaako kauniilta? Ei mutta sellaiset kynnet minä sain. Minä en mahda niille mitään jos ne jonkun mielestä ovat rumat.
Nämä vaativat tarkkaa viilaamista etteivät lapioidu. Joskus aiemmin en niin tarkka ollut mutta nykyään blogit alkavat olla ammattilaistasoa ja tuntuu ettei passaa olla enää ihan amatööri.

Jokaisella meillä on erilaiset kynnet. Itse olen ylpeä kuitenkin siitä että minulla on luonnonkynnet joita ihmiset ihastelevat luonnossa ja netissä.

Ovatko kynteni kamalan malliset? Pitäisikö niiden olla neliöt? Päivän lakkana Essie Mademoiselle, ihanaakin ihanampi nude joka pitäisi olla kaikkien lakkalaatikossa :)

P3110013.ORF

92 kommenttia

 1. Mantelit vaatii sitä viilausta, paljon. Pikkurillin kynsi on erittäin kauniin muotoinen ^_^ Itse hieman kaventaisin muiden kynsien muotoa :) Ei kaikilla pidä olla samanmallisia kynsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkurilli on paras. Harmi vaan että se on kapeampi ja parempi kuin muut. Sitä yritän matkia kun viilailen :)

   Poista
  2. Sepä se. Viilasinpas muuten omanikin äsken manteleiksi, vaikka kannatuksen vuoksi ^_^ Pidä lippu korkealla! :)

   Poista
 2. No ei ole rumat! Päinvastoin ja mielestäni molemmat mallit sopii sinulle hyvin

  VastaaPoista
 3. Ööh, no olipa kommentti. Näähä on just täydellisen malliset.

  VastaaPoista
 4. Mun silmää nämä mantelikynnet kyllä miellyttää. :)
  -TanjaP

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika! >:/ Juuri eilen, siis ihan oikeasti meinasin komenttilootaasi laittaa palautetta, että kyntesi ovat juuri nyt hyvän pituiset, tasapitkät ja suorastaan optimaaliset kynsilakkakuviin. Jätin sen kuitenkin kirjoittamatta, ettei minua taas ymmärretä väärin, siis että mielistelisin. Olen sellainen ihminen, joka negatiivisen palautteen lisäksi antaa mielellään positiivista palautetta.
  Tottakai tuollaisesta pahoittaa mielestä. Mutta älä välitä, me vakkarilukijat tuskin moitimme ja jos sellaiseen olisi syytä, varmaankin hieman rakentavammassa tyylissä.
  Tsemppiä ja nokka pystyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olisit vaan laittanut kommenttia, minustakin nämä ovat nyt sopivan pituiset eikä tarviis olla pidemmät :)

   Poista
 6. Eivät ole rumat. Pidän itsekin enemmän mantelinmuotoisista kynsistä kuin neliönmuotoisista, mutta se vaatisi kynsien kasvattamista. Minulla ei mantelikynsiä ole, koska pidän itselläni enemmän lyhyistä kuin pitkistä kynsistä. Sinulla on luonnonkynnet eikä ne voikaan olla muovisen symmetriset tai täydelliset, eikä tarvitsekaan. Mainoksissa kynnet ovat tekokynsiä ja photoshopattuja, mutta ei tavallisilla ihmisillä sellaisia tarvitse olla - suoraan sanottuna sellaisen odottaminen on täysin epärealistista. Ehkä jotkut ovat niin turtuneet mainoskuviin, että alkaa tuntua luonnolliselta nähdä vain täydellisyyttä. Sitten kun blogivirrasta bongaakin vähän tavallisuutta ja inhimillisyyttä, niin se pomppaakin vähän yllättäen esille ja saattaa jopa ärsyttää, jos kaikki eivät tavoittelekaan sitä täydellisyyttä.

  Loppuun täytyy vielä sanoa, että amatööribloggaamisessa ei ole mitään vikaa, usein se koukuttaa lukemaan postauksia enemmän kuin ammattimaisesti otetut kuvat tai teksti. Sinä kuitenkin pidät yllä sellaista postaustahtia, etten itse halua laittaa sinua mihinkään kategoriaan: täällä on tasapainossa kiinnostavat postaukset ja kiva tunnelma. Ei kannata vertailla itseään liikaa muihin, siinä tulee takuulla onnettomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista. Itse blogin kirjoittajana ei osaa katsoa blogia ulkopuolelta eli minkä kuvan täältä saa? Kiva kun kerroit että tykkäät :)
   Minä olen niin täydellisyyden tavoittelija että haluan kynsien olevan kuin rakennekynnet...vaikka eihän ne ikinä voi olla niim symmetriset.

   Poista
  2. Tässäpä meikäläisen huomioita blogistasi: Täällä on usein uutuuksia, sekä itse ostettuina että sponssilahjoina. Aika ajoin nostat esiin myös jonkin vanhan lakan, josta olet erityisesti pitänyt (itse pidän tästä, ettei hylätä näkyvyydessä vanhoja suosikkeja uutuuksien alta, ei haittaa vaikka ko. lakkaa ei enää mistään saisi).

   Pidän myös paljon luomivärikuvistasi, niissä on sopivasti väri-irroittelua. Itse asiassa odotan jopa enemmän luomivärikuvia kuin kynsiotoksia, vaikka kyllähän blogisi painottuu eniten kynsilakkoihin. Postaat melkein joka päivä, mikä on lukijan kannalta tietysti aika luksusta. Koristelet myös usein kynsiäsi, mutta olisiko tämä viime aikoina hieman vähentynyt. Itselleni hyödyllistä on oikeastaan vain sävynäytteet lakoista, mutta on silti kiva nähdä kynsitaidetta (itse on jaksa enkä osaa näpertää). Se sinun nimikkokonadlaatta on hieno ja ammattimaisesti toteutettu. Jos haluaisin koristella kynteni, niin alottaisin hommaamalla sen.

   Poista
  3. Haluan blogini olevan monipuolinen. Yritän panostaa kaikenlaisiin postauksiin ja kertoa eri aiheista. Mukavaa kuulla että olen onnistunut! Väri-ilottelua luvassa kunhan tuo posti toisi Sleek tilaukseni joskus...

   Poista
 7. Kyntesi ovat kauniit minun mielestäni! Tykkään paljon enemmän mantelinmuotoisista kuin niistä neliskanttisista, jotka tuntuvat nykyään olevan muotia. Kauniit ne nekin ovat, mutta luonnottoman näköiset minun silmiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään molemmista muodoista, pidän myös lyhyistä kynsistäkin. Pääasia aina että on kauniin malliset ja hyvin hoidetut :)

   Poista
 8. Henkilökohtaisesti pidän enemmän neliökynsistä, mutta minusta jokaisella on oikeus omanlaiseen makuunsa :) Itsellä kynnet eivät kestä pituutta eikä neliömallia yhtään, jonka lisäksi taipuilevat minne sattuu.. Ja muutkin samat ongelmat kuin sinulla (lyhyt kynsipeti ja päistä levenevät kynnet, sekä paksut sormet), mutta niin vain minäkin rohkeasti toin ne julki kaiken kansan eteen. Negatiivista kommenttia tulee aina, mutta ehkä anonyymi lukija vain halusi tuoda julki oman mielipiteensä ja ilmaisi vain asiansa vähän hassusti (luin kyllä kyseisen kommentin)?

  Ja oikeassa olet tuosta, että kynsistä on vaikeaa ottaa kuvia, tuntuu, että ne näyttäisivät aina jostain suunnasta vinoilta, mutta mielestäni sinä olet tämän ongelman hyvin välttänyt :) Ihana blogi, kuvat ja kynnet sinulla on, annat vain piupaut arvostelijoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) en tosiaan suuttunut kommentista ja saa niitä jättää. Ei kaikkien kommenttien tarvitse olla kehumista, parempi sanoa jos joku mättää ja häiritsee oikeasti. Mietin vain olenko sokea omille kynsille koska on helppo tottua eikä huomaa miten ne kasvavat rumaan muotoon.

   Poista
 9. Eivät ole rumat :) Sinähän kirjoitat yhtä Suomen "alkuperäisintä" kynsiblogia, älä vertaile tätä muiden blogeihin vaan ole ylpeä saavutuksestasi!

  VastaaPoista
 10. Munkin mielestä pikkurilli on kaunein kyntesi tällä hetkellä, muut vaatisivat ehkä hieman lisäviilausta. Enkä kyllä muutenkaan ole mantelimuodon ystävä, pitää tätä ano-Jossua tässä hieman kompata, että entinen kynsimallisi miellytti munkin silmää enemmän. Mutta nämä on niitä henkkoht. mielipiteitä, ei kaikkia vaan voi miellyttää, elämä on silloin ihan liian hankalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mun on pakko viilata tänään. Haluisin kaikki pikkurillin muotoon mutta en ole onnistunut. Nyt mulle tuli neuroosi tästä asiasta :D

   Poista
 11. Näin rumien nakkisormien ja liuskottuvien nysäkynsien omistajana antaisin melkein mitä vaan, että saisin sinun sormesi ja kyntesi :) Ainahan jollakin on negatiivista sanomista oli kyse sitten mistä tahansa asiasta. Tietysti hänen mielestään oikeasti tuon malliset kynnet voivat olla rumat, mutta nämä ovat makuasioita, minusta kyntesi ovat kauniit minkä muotoisena tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) onhan millakin mielipiteitä eti kynsistä mutta en kehtaa sanoa. Jos kysytään niin sitten antaisin rakentavan palautteen.

   Poista
  2. Juurikin näin :) Itse noudatan periaatetta "jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään". Toimii, eikä aiheuta turhaa mielipahaa toisille, koska makuasioistahan ei voi kiistellä!

   Poista
 12. Tervehdys!

  Olen useamman vuoden ajan on-off lueskellut juttujasi mutten muistaakseni koskaan ole kommentoinut sinulle mitään.

  Jaoin ennen työhuoneen toisen kynsifriikin kanssa, tosin meillä molemmilla onnettoman nysät kynnet eli molemmilla rakennekynnet tai kestolakkaus. Aina ihasteltiin sinun taideteoksia ja mietittiin, että voi kun olisi noin hyvät omat kynnet!

  Kyllä blogistasi huomaa kuinka paljon aikaa ja vaivaa näet kaikkien pienienkin yksityiskohtien eteen. Arvostan todella paljon sitä kuinka paljon panostat tähän elämäntapaan.

  Juuri pari päivää sitten kävin taas katselemassa viimeisimpiä postauksiasi ja mietin, että onpa sinulla kyllä todella hyvännäköiset kynnet!

  Ruotsiksi sanotaan, että smaken är som baken, eli maku/mieltymys on kuin peppu. Se viittaa siis siihen ettei ole kahta samanlaista. Sinulla on varmasti todella laaja lukijakunta, eikä kaikkia vaan millään voi miellyttää. En koskaan lakkaa ihmettelemästä miksi ihmiset vaivautuvat jättämään ikäviä kommentteja bloggaajille. Blogithan ovat lukijoille ilmaista viihdettä ja niiden lukeminen täysin vapaaehtoista. Miksi ihmeessä siis pahoittaa bloggaajan mieli kun voi tuosta noin vaan klikata itsensä muualle mieluisammille saiteille?

  Olen kovin pahoillani jos sinulla on paha mieli, toivottavasti fiilis kohenee pian! Tällä kommentillani haluan siis vain sanoa, että minusta sinä olet loistava kynsibloggaaja juuri näillä kynsillä.

  Kaikkea hyvää sinulle ja oikein mukavaa kevättä!

  Nimimerkillä Nakkisormet ja hemmetin rumat varpaat mulla on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit jättämään kommentin :) olen tullut paremmalle mielelle teidän kaikkien kommenteista ja palautteista. Erityisen hauska kuulla että olette lukeneet blogiani siellä töissä :) Ihanaa kevättä :)

   Poista
 13. Pakko lisätä. Ne "neliöt" on mielestä rumat tai ei ehkä rumat, mutta vähemmän luonnolliset. Tämä uusi, luonnollinen tyyli on ihan parhautta!/

  VastaaPoista
 14. Itse en henkilökohtaisesti pidä mantelinmuodosta mutta tämähän on makuasia. Jos mua ns. häiritsee jonkun kynsien muoto niin olen hiljaa ellei mielipidettä kysytä mutta nyt kun asia tuli puheeksi, niin _minun_ mielestäni sun sormien malliin sopii paremmin vanha muoto.

  Jokainen pitää oman näköistä blogia ja kynsiä, kaikkia ei koskaan pysty miellyttämään ja pääasia, että itse tykkää ja viihtyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sellaiset kynnet ja sormet että kelpais mullekin. Pitkät ja kapeat. Sellaisista haaveilen :)

   Poista
 15. Kukahan senkin sitten päättää millaiset kynsien pitäisi olla? Eiköhän tähän maailmaan mahdu kaikenmalliset kynnet kun ihmisiäkin on kaiken mallisia. Jossain päin maailmaa ihannoidaan tikkulaihoja, jotkut diggaa muskelimimmeistä ja jossain Afrikassa mitä lihavampi nainen, sen ihanampi. Miksei kynsissä voisi olla samoin? Voimme itse päättää vapautua ahtaista ihanteistamme. Pääasia on se, että kynsiharrastus on hauskaa ja on kiva yhdessä se jakaa toisten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tiivistetty :) minusta on ihanaa olla bloggaaja ja jakaa tätä friikkeyttä muiden kanssa !

   Poista
 16. Komppaan muita siinä, että kynsien muoto on ihan makuasia. Toiset tykkää manteleista ja toiset jonkun muun muotoisista. Ei sen perusteella voi oikein sanoa, että jollain on rumat kynnet. Mun mielestä sulla on aina ollut kauniit ja hoidetut kynnet. Luonnonkynnet ei ole koskaan täydelliset. Ja voin kuvitella, että mantelikynsien kuvaamisessa kuvakulmilla on aika iso vaikutus siihen, miten vinkuroilta tai epätäydellisiltä ne näyttää. Otan joskus omista kynsistäni kuvia, ja se on aika vaikeeta. Mulla menee keskisormen ja varsinkin etusormen kynnet ihan vinkuraan, kun tulee tarpeeksi pituutta, eli todellakin ymmärrän sen muiden kuvissa :P Mutta varmaan ihmisillä alkaa vähän hämärtyä käsitys luonnonkynsistä, kun niin monissa blogeissa näkee ihan täydellisiä tekokynsien näköisiä kynsiä. Mutta tiedänpähän ainakin, ettei ruudun tällä puolella ole sellaisia, joten en odota sitä muiltakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) kynsibloggaajaajista monilla taitaa olla omat kynnet. Mutta eipä mulle ole väliä onko omat vai rakenne, kunhan on siistit :) kyllähän rakennekynsiäkin pitää huoltaa. Meitä on erilaisia, eri muotoisia kynsiä ja toiset tykkää toisesta. Hyvä niin :)

   Poista
 17. Heippa. Kuten moni muukin on sanonut, toisia miellyttää yksi ja toisia toinen tyyli. Tärkeintä, että miellyttää sitä omaa silmää. Mä olen muutamia mantelikynsiä viilaillut geelikynsiä tehdessäni (vaikka omat on ja pysynee neliskulmaisina tai hiukan pyöristettyinä neliskulmaisina) ja allekirjoitan se säännöllisen muodon viilaamisen vaikeuden. Hirmun hankalaa. Minua ainakin on kovasti auttanut, että ihan lyijykynällä vaikka piirtää kynteen keskiviivan, niin ei pääse se pisin kohta ja kärki vahingossa karkaamaan sivuun. Se kun tekee helposti sen vinon vaikutelman. Kuvista on kyllä paha koskaan sanoa, mitkä on vinoja ja mitkä ei, sillä asento vaikuttaa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli muuten hyvä vinkki jota voisi käyttää silloin kun leikkaamalla lyhentää. Kiitos tästä :)

   Poista
 18. Tuolle kyseiselle anonyymille kommentoijalle tekisi hyvää nähdä neurootikon kynnet - sellaiset, jotka on pureskeltu niin triljoona kertaa pidemmälle kuin kukaan koskaan uskoisi olevan edes mahdollista. Sellaiset, joita on liki mahdotonta kasvattaa koska neuroosi on ja pysyy.

  Minulla on sellaiset. Sulla puolestaan todella kauniit, luonnolliset kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) uskoisitteko muuten kun sanon että nuorempana järsin kynnet ihan nahkoille ja söin kaikki irti lähtevät nahkat sormenpäistä? Oli muuten hemmetin kipeät sormet aina :(

   Poista
 19. Sinun kyntesi eivät ole rumia nähneetkään! En ole itse kovin kummoinen kynsien lakkaaja, joten pidän blogissasi juuri siitä, ettei täällä esitellä täydellisiä muovikynsiä, vaan kauniita luonnonkynsiä, joissa näkyy nimenomaan aitous. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavasti sanottu. Vaikka itse ihailen kyllä "muovikynsiä" kun ne näyttävät niin täydellisiltä kauniisti tehtyinä :)

   Poista
 20. Kauniit ne on :)

  Kannattaa muistaa, että mieltymyksiä on monia, toinen tykkää äidistä ja toinen papasta, ei kaikkia voi millään miellyttää, eikä tarvitsekaan! Tärkeintä kuitenkin aina on, että itse pitää ja tykkää.

  VastaaPoista
 21. Heippahei! Toivon, ettet ota tätä kommenttia pahalla, koska tarkoitukseni ei ole loukata sinua.

  Kuitenkin, jos kirjoittaa ja laittaa kuvia itsestään, tai ihan mistä tahansa ruumiinosastaan, kodistaan, lapsistaan, eläimistään tai ylipäätään yhtään mistään julkiseen jakoon, saa aivan varmasti ihan kaikenlaista palautetta. Mielestäni sen tosiasian tavallaan hyväksyy kuvia julkaistessaan (vaikkei itse kommentteja hyväksyisikään). Tässä blogissa näkyy poikkeuksellisen vähän mitään negatiivista palautetta, mikä kertoo jo sinällään aivan mielettömästä suosiosta. Monet, varsinkin yhtä suositut, bloggaajat saavat ihan päivittäisellä tasolla todella julmia kommentteja (, mikä ei tietenkään mielestäni ole oikein).

  On sekin vähän teennäistä, jos ihan kaikki miellyttää ihan jokaista lukijaa ja kaikki on pelkkää ihquu, sokeria ja hattaraa.

  Olen joskus törmännyt mysimplelittlepleasures blogissa postaukseen (en lue aktiivisesti, olen joskus katsonut tutorialeja) jossa kirjoitta esitteli täysin vinoon ja vänkyrään kasvavia kynsiään useasta eri kuvakulmasta. Sillä on todellakin suuri merkitys! Monella kynsibloggaajalla näyttäisi sitä paitsi olevan tosi lyhyet kynnet, mikä on mielestäni enemmänkin kummallista kuin kynsien muoto sinänsä.

  Mulla on itselläni ollut geeniarpajaisissa onnea ja olen saanut vahvat, kauniisti kuperat, suorat kynnet ja pitkät, kapeahkot, kynsipedit. Omat kynteni muotoilen tasakärkisiksi, kuitenkin hieman kulmista pyöristetyiksi, koska ne miellyttävät minua. Mantelikynsistä en erityisemmin pidä ja pitkät teräväkärkiset ovat mielestäni aivan kamalat.

  Joitain vuosia sitten en sen sijaan voinut sietää muovisen näköisiä neliökynsiä ja viilasin omani mantelimuotoon/teräväkärkisiksi. Se on ihan omista mieltymyksistä kiinni... Ei se silti vaikuta kiinnostukseeni lukea blogiasi. Mieti nyt vaikkapa paljonko oma makusi on vuosien saatossa muuttunut käyttämiesi lakkojen, kynsien pituuden ja koristeluiden suhteen. Hurjasti. Ja silti sinulla on tuhansia lukijoita "edelleen":D

  Joskus aikoja (vuosia) sitten kommentoin johonkin lakkaukseen, että läpinäkyvät tarrat näyttivät ko. lakan päällä mielestäni jotenkin likaisilta tai olisivat (edelleen minun mielestäni) ehkä paremmin sopineet esim. valkoisen lakan päälle. Olin vilpittömästi hämmästynyt, koska loukkaannuit kommentistani. En tarkoittanut sitä pahalla, enkä loukata sinua henkilökohtaisesti. Kyseinen lakka ei vaan värisävyltään mielyttänyt minua itseäni... Kuka tahansa "kynsiholisti" olisi aivan järjettömässä pulassa (ainakin taloudellisesti), jos maailman jokainen kynsilakka mielyttäisi:)

  En jaksa uskoa, että edellisen postauksen kommentoija tahtoi tarkottaa sinulle mitään pahaa. Eikä kommentti itsessäänkään ollut mitenkään kovin loukkaavan sävyisesti kirjoitettu...
  Pää pystyyn. Kato, haters gonna hate, ihan sama mitä postaat... Varmasti olisit loppuen lopuksi kuitenkin itsekin surullisempi, jos kukaan ei kommentoisi mitään.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan loukkaantunut eilisestä kommentista mutta jäin miettimään kynsieni muotoa ja halusin kysyä sitä lukijoilta. En loukkaantunut tästä sinun kommentistakaan. Negaa tulee nykyään vähän mutta joskus sitä tuli enemmän ja kokemattomana bloggarina otin kaiken pahalla ja suutuin herkästi. Pahoittelut siitä, olen iloinen että silti olet täällä lukemassa :) olen nykyään vahvempi ottamaan palautetta ja haluan säilyttää blogissa kivan tunnelman. Jotkut bloggaajat saavat tosi karua palautetta ja ihmettelen sitä kovasti. Halutaanko olla niin ilkeitä ettei bloggaja jaksa enää pitää blogiaan? Kuka oikeasti jaksaa kuunnella mitään haukkuja päivästä toiseen? Minä haluan säilyttää asiallisen ja aikuismaisen linjan täällä. Silti ne satunnaiset piikit tuntuvat. Ehkä olen yliherkkä luonne.

   Jos kukaan ei ikinä kommentoisi niin en varmasti bloggaisi ilman vuorovaikutusta. Siksi on kiva että ihan jokainen täällä käytte lukemassa ja kommentit ilhaduttavat tosi paljon. Vaikka olen "konkari" ja "suosittu" ( mitä en itse koe ) niin silti toivon niitä kommentteja ja pientä huomiota että kyllä täällä joku käy aina lukemassa :)

   Poista
  2. Ehkä se joidenkin blogien puoleensa vetämä p*ska osaltaan johtuu myös bloggaajista itsestään. Moni nuori tyttö pitää blogia, jossa julkaisee kymmennittäin kuvia itsestään ja kertoo kaikista asioistaan vähän liiankin avoimesti. Bloggaajan elämästä tulee jonkinlaista sosiaalipornoa. Ja varmasti myös lukijakunta on huomattavasti nuorempaa ja kommentit sen mukaisia.

   Ja tottakai, kun blogin aihe on kirjoittajan henkilökohtainen elämä, myös kommentit koskevat nimenomaan sitä, jolloin ne ovat jollain tavalla julmempia (tai ainakin henkilökohtaisempia) joka tapauksessa...

   Ehkä jotkut nuoret ihmiset nykyään kokevat, että there is no such thing as bad publicity. Onhan käsitteestä "julkkis"kin tullut melko joustava nykyään. Mun nuoruudessani haluttiin tehdä jotain, että tultiin julkkiksiksi (tai kuka halusi ja kuka ei) esim tulla kuuluisiksi laulajiksi tai näyttelijöiksi tmv. Nykyään julkkiksen ei kaiketi tarvitse kuin olla tarpeeksi tyhmä sekoillakseen jossain tosi tv:ssä tai ottaa silikonitissit ja poseerata alasti Hymy-lehdelle.

   Mä olen niin vanha ja pihalla kaikesta. En jaksa lukea tyhjän päiväisiä lifestyle blogeja tai juorulehtiä. Saati katsoa telkkaria. En tunnista ketään "julkkiksia". Eikä se edes haittaa mua. Sika Vainola kiittää ja kuittaa:D

   -Tiia

   Poista
  3. Heh :D itse en halua esiintyä omilla kasvoilla enkä halua olla tunnettu. Kun en ole sellainen ihminen..se ei ole minua. Blogin pääasia on kuitenkin kynnet. Tiedän kyllä että saisin enemmän jos antaisin enemmän. Mutta olen niin tavallinen ihminen etten osaisi edes käydä ns.kissanristiäisissä.
   Alusta asti aloin jollain tavalla varomaan mitä kertoo itsestään. Kaikkea ei netissä pidä kertoa koska täältä ei ikinä pääse pois ;)

   Poista
 22. Otsikosta jäi heti päähän soimaan nahkatakkinen tyttö :D

  Nätit ja hyväkuntoiset kynnet sulla on -muodolla ei minusta ole niin väliä :D Omat on tällä hetkellä sen verran huonossa kunnossa että tekisi melkein mieli itkeä kun katsoo kynsiä -tehohoitoa menossa ja Livboxin Trindin lakka nyt kokeilussa myös.. toivottavasti tepsii pian, niin pääsen testaamaan sitä essien vaihtokauppalakkaa, joka saapui jo eilen :) Kiitos vielä vaihtokaupoista :)

  -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oli vähän tarkoituskin ;) ai se tuli jo eilen kakkosluokasta huolimatta! Kiitos Cliniquesta, tykkäsin! Huomenna testiin. Trindin Nail balsamia on myös kehuttu. En ole itse kokeillut mutta positiivisia kommentteja olen siitä kuullut.

   Poista
 23. Kyntesi ovat minustakin oikein nätin malliset, ja kuvien perusteella ne näyttävät myös vahvoilta eli paksuilta. Lakkaus tietenkin paksuntaa, mutta voisi kuvitella, että ilman lakkaakin kyntesi ovat kovat ja kestävät. Ainakin sen vaikutelman kuvista saa.

  Mantelimuoto pääsi vähän yllättämään, sillä silmä oli tottunut neliömalliisi, ja luulinkin ekan kerran klikanneeni väärään blogiin, kun katsoin kuvia. Ensi alkuun ajattelin, että voi ei, nyt CNkin on hylännyt kauniit tasakärjet, mutta mitä pitempään on katsellut näitä enemmän viilattuja kärkiä, niin kyllä ne ovat aivan yhtä nätit. Neliömalli on sellainen tyylikäs, manteli jotenkin perinteisempi. Jos valita pitäisi, niin lopulta tasakärjet vetää pidemmän korren.

  Mielestäni tasakärjissä tai siis neliömallissa kynsipedin pituus korostuu, kun taas mantelimuoto hieman häivyttää kynsipedin lyhyyttä. Mutta sinun tapauksessa kynsipedin pituus on minusta ihanteellinen, ei pisin mahdollinen mutta ei myöskään missään nimessä lyhyt. Menee kai geeneissä..

  Pakko sanoa vielä, että vaikka koristelut on mielenkiintoisia ja tarrat sun muut kauniita, niin kyllä tasavärinen lakkaus on silti kaikkein kaunein. Silloin kynnen muoto, kuperuus, sileys ja pituus näyttää niin i-ha-nil-ta. Sitten kun tulee mustat konadit päälle, lakkaus jotenkin häipyy sellaiseksi sekamelskaksi, tai sit mun silmissä vaan heittelehtii muuten vaan.. Ihan ultimate-lakkaus on keskipitkät neliömallit, joissa yksivärinen kiiltävä lakkaus. Sellaiset sulla on ollu monta kertaa, ennen koristeluja ;)

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) eihän sitä tiedä jos palaan tasamalliin...kaikkea pitää kokeilla ;)

   Poista
 24. Hei! Oli pakko tulla kommentoimaan, vaikken sitä tänne montaa kertaa aiemmin ole tehnyt. Muutamia vuosia takaperin sairastuin vakavasti, ja jouduin olemaan puoli vuotta rankalla sytostaattikuurilla jonka vuoksi menetin suurimman osan hiuksistani sekä kynteni. Ensin kynsiini tuli bakteeritulehdus, koska elimistössäni ei ollut enää vastustuskykyä, ja sen johdosta niihin muodostui myös kynsisieni, jonka hoitamiseen meni kaikkineen toinen puolivuotta. Aika monet itkut tuli itkettyä sekä hiuksien että kynsien takia, etenkin silloin kun kävin täällä lukemassa blogiasi ja näin kaikkia upeita kuviasi pitkistä kynsistäsi. Kahdehdin tuolloin aivan suunnattoman paljon kynsiäsi, ja olisin antanut varmaan mitä vaan, että oisin saanut omani samanlaisiksi. Sairaus on nyt aikoja sitten selätetty, ja kynnetkin kasvoivat ajan mittaan takaisin, hoitamalla jopa pitkiksi, ja nykyään en enää ole niistä murehtinut. Blogiasi seuraan yhä, ja ihastelen kyllä kynsiäsi ja upeita lakkauksiasi, mutta en enää kadehdi niitä samallatavalla kuin ennen. Älä todellakaan anna jonkun kommetin pilata päivääsi. Maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin murehtia siitä, onko omat kyntesi jonkun mielestä rumat, etenkin kun sinulla on kaikki kymmenen kynttä tallella :) Aurikoista kevättä ja hyvää terveyttä, terveisin, Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja, tämä oli koskettavin kommentti aikoihin. Tippa linssissä luin, meni ihan kylmät väreet selkää pitkin. Kyllä tuntuu omat valitukset pieniltä, kommenttisi pisti tosiaan miettimään. Toivottavasti en ole ainut. Lähipiirissä on samat kokemukset takana ja toivotan sulle hyvää terveyttä ja toivon että vaikeammat ajat ovat takanapäin!

   Poista
 25. Hih, mä voin laittaa kuvan omista kynsistäni jos joku haluaa vertauskohtaa niistä rumista kynsistä... :D

  Sulla on todella kaunnit kynnet ja ainakin omaan mieleen just täydellisen malliset ja pituset. Itselläni on aina ollut todella huonot kynnet. Ne ei kasva vaan lohkeilee, katkeilee ja sen säälittävän kasvun mitä ne joskus kesällä saa aikaan, niin silloinkin ne kasvaa vinoon.
  Eli kauniista kynsistä voin vain haaveilla :/

  Sun blogia on kiva lueskella myös sen takia, kun pääsee ihastelemaan ihania laukkauksia ja haaveilemaan, että voi kun itelläkin olis vielä joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että sulla on rumat! Jos eivät kasva niin lyhyetkin voivat olla kauniit. Kunhan ne ovat hyvin hoidetut ja kauniisti viilatut. Lasiviila on ihan must have :)

   Poista
 26. Mun mielestä sinulla on kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 27. Mun mielestä sulla on just kauniimmat kynnet nykyään :)

  VastaaPoista
 28. Ei sulla ole vinot kynnet! Ainakaan kun omiiini vertaan, mulla kasvaa tosi kierosti n. puolet kynsistä ja pitkiä kynsiä silti pidän ja ahkerasti viilailen. Tykkään neliömallisista kynsistä tosi paljon, mutta niissä se kieroonkasvaminen korostuu. Joten nyt on hieman pyöreämpi malli kynsissä. Tosielämässähän _kukaan muu_ ei huomaa kynsien pientä vinoutta, kieroonkasvamista yms., se häiritsee vain itseä (mikä on toki harmi sinänsä). Irl ihmiset vaan ihastelee pitkiä ja kauniisti lakattuja kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko kukaan huomannut mutta keskisormi on viilattu vinoon :D yritän pitää sitä sellaisessa asennossa ettei se näkyisi...

   Poista
  2. Minä kun luulin että sen anonyymin "vinkuraisuus" viittasi nimenomaan keskisormeen, joka ei kyllä ole suora, joten ihmettelin tätä monen postauksen haloota kun olisit voinut vaan sanoa "ai huomasit!:P" ja viilata sen suoraksi vaikka muitakin pitäisi sitten vähän lyhentää. Tietty se että hän ei tykkää manteleista on kans mutta se nyt on vaan samaa mitä puolet näistä muistakin kommenteista sanoo, eli oma mielipide/preferenssi.

   Poista
  3. Mä luulin että tarkoitti kaikkia kynsiä :D siksi vähän loukkaannuin. Ei tosiaan tarvii tykätä mantelin muodosta :)

   Poista
 29. Voisithan pistää tänne vaikka kyselyn yleisesti kynsien muodoista, että minkälaiset lukijoita miellyttää. Itse pidin enemmän niistä aiemmista neliskanttisista, mantelit eivät ole minun juttuni ollenkaan, eivät myöskään stiletit. Mutta kuten on moneen kertaan sanottu, niin kyntesi ovat omasi ja sinä päätät, mikä miellyttää sinua ja millaisissa kynsissä itse viihdyt :) Minä olen täällä kuitenkin katselemassa lakkauksia ja lakkoja enkä sitä minkämalliset kynnet sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että kukaan lopettaa lukemista jos muutin kynsien muotoa :) pikku juttuhan se loppujen lopuksi on. Kun lukee näitä kommentteja ja etenkin tuota Tanjan jättämää. Tuntuu niin lapselliselta vinkua jostain kynsien mallista kun ei ikinä tiedä jos elämässä tulee vaikeita asioita eteen.

   Poista
 30. Mun mielestä sulla on upean malliset kynnet, toi nyt tietysti on taas makuasia että tykkääkö enemmän manteleista vai neliöistä. Ite jouduin muuttamaan rakastamani neliöt manteleiksi koska neliöiden kulmat ottavat liikaa vahinkoa töissä, kun taas mantelit tuntuvat kestävän - eli sinällään ymmärrän tietyn epävarmuuden kynsien ulkonäöstä kun samaa olen itsekin tässä pohdiskellut. Mutta päätin että jos vaan ite tykkään niin aivan se ja sama mitä muut ajattelee ;) Rohkeasti vaan jatkat noilla kynsillä, ne on oikein kauniit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muutin neliöistä manteliin koska ne kuulema ovat kestävämmin. Voin allekirjoittaa, hyvin ovat kestäneet iskut seinään ja otteen lipeämiset ovenkahvoista jne :)

   Poista
 31. Oho! En tarkoittanut kommentillani sinua loukata mitenkään, itse omaan silmääni vain osa kynsistäsi on hieman viilattu vinonnäköiseksi, ja pisti silmään. Ja kun tosiaan se mantelimuoto ei mua yhtään miellytä, mutta ei se haittaa :) Enpä arvannut, että kommenttini saisi tällaisen oman postauksen aikaiseksi :'D
  - sama Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käväisemään :) tervetullut olet jatkossakin! Kiva keskustelu syntyi ja olen kuunnellut mielipiteitä. Ymmärrän ettei muoto miellytä kaikkia eikä tarvitsekaan. Aloin vaan kysymään muiltakin että onko mun kynnet oikeasti oudot :D

   Poista
 32. Mä en nyt ymmärrä yhtään, tosin en kynsi-ihminen olekaan. :) Siis en sitä alkuperäistä kommenttia, enkä joitain tässäkään ketjussa. Kun siis se että sanoo että 'en tykkää sun kynsimallista' tai 'tykkään enemmän jostain toisesta' kuulostaa mun korvaan samalta, kuin että joku tulisi meikkiblogiin kommentoimaan että 'kiva meikki, mutta en tykkää sun naamasta' tai 'saisiko tän meikin jollain toisella naamalla'. Mä en varmaan vaan ymmärrä. :'D

  Mutta siis, mun mielestä sulla on todella kauniit kynnet. Ja mulle pääasia on katsella niitä lakkoja ja koristeluja joita kynsille teet, en todellakaan osaa katsoa mitään kynsien symmetrisyyttä tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä näkökulma. Itse tosin kysyin mielipidettä mallista ja haluan nyt kuulla mitä mieltä olette. Koska on kynsieni mallista kuitenkin aina ennenkin keskusteltu ja annettu mielipiteitä ;)

   Poista
  2. Lyhyesti sanottuna yhdyn täysin Juillen kommenttiin.

   Poista
 33. Huoli pois ihana sinä! Kyntesi ovat aina kauniit ja aivan erityisesti tässä klassisen naisellisessa muodossa.

  VastaaPoista
 34. Ei kyllä tulis mieleenkään kommentoida kellekään, että onpas ruma muoto/vinot tms. Itelleni en vois kuvitellakaan manteleita, mutta esimerkiks sulle ne sopii ihan hirvittävän hyvin ja on tosi nätit. :) Eli jatka vaan samaan malliin, sun blogia on ilo lukea kynsineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 35. Mulla on vähän samanmalliset kynnet! Ne levenevät hassusti kärkeä kohti ja jos en viilaa huolella ja tarpeeksi usein niin ne lähtevät kummallisesti vääntymään reunoilta alaspäin. Viilaan omani myös mantelin muotoon, ja pidän ne tarpeeksi lyhyinä (muutama milli sormen pään yli) jotta eivät väänny.

  Mielestäni on kuitenkin tärkeintä että kynnet on keskenään samanpituiset ja huolella viilattu, kynsinauhat siistit ja muuten hyväkuntoiset. Ja tietysti että viihtyy omissa kynsissään :) Ja tämähän on melkeinpä paras suomalainen kynsiblogi, joten tästä voimme päätellä että kyntesi ovat erittäin kauniit katseltavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) munkin mielestä melko lyhyt manteli on kaunis ja helppohoitoinen.

   Poista
 36. Kaikista kivoimmat kommentit alkavat sanoilla "ei millään pahalla, mutta...." "en halua loukata, mutta..."
  Mää en edes jaksaisi nähdä vaivaa jättämällä negatiivisen kommentin. Tai siis nehän on vaan rakentavaa kritiikkiä, eiks juu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joku sanoo nimimerkillä ja tunnen hänet niin palaute on helpompi ottaa vastaan kuin anonyyminä jätetty. Sanavalinta myös ratkaisee loukkaantuuko vähän vaikka anonyymi ei tarkoittaisi pahalla :)

   Poista
 37. Minusta sulla on mahtavan hyväkuntoiset kynnet, ei voi kuin ihailla ja kadehtia. Henkilökohtaisesti tykkään pitää omat kynteni tasakärkisinä "neliöinä" ja lyhyinä, tosin minulla liuskoittuu niin että en saisikaan näitä pitkiksi. Pitkissä kynsissä mantelimuoto näyttää hyvältä koska usein pitkä kynsi alkaa leventyä kärkeä kohti pitkänä ja tasapituus voi korostaa sitä. Sulla on minusta hyvän malliset kynnet jotka toimivat sekä tasaisina että manteleina - omaan makuun tasakärki miellyttää enemmän jos nyt pitää jompikumpi valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joskus mulla oli niin kuivat kynnet että alkoivat käpristyä. Enää ei ole sitä ongelmaa kun lapioituvat :D

   Poista
 38. Ei todellakaan ole rumat! Tykkään tästä mallista 100krt enemmän kuin siitä edellisestä suorasta.

  VastaaPoista
 39. Mantelimuoto on mun mielestä parempi :) Mulle on siunaantunut suht pitkä kynsipeti, niin kynnet ei näytä ihan nysiltä vaikka niissä ei oisikaan kauheasti pituutta. Eikä sullakaan musta mikään lyhyt kynsipeti ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sellaiset kynnet joita kadehdin. Pitkällä kynsipedillä lyhyempi kärki näyttää hyvältä eikä kynsi tarvii pituutta niin paljoa :)

   Poista
 40. Hmmm... Minun silmääni mielltytti enemmän se edellinen muoto, jossa kynsiäsi pidit ja kiinnitin heti huomiota kun vaihdoit muodon. Mutta minä myös tiedän, että toinen miellyttää toista ja toinen ei ja varmasti ihmiset haluaa vaihtelua jne. joten miksi turhaan kommentoisin mitään "ilkeää" aiheesta..? En ole koskaan ymmärtänyt, miksi pitää arvostella ääneen kun tietää sen aiheuttavan ainakin useimmiten jossain määrin pahaa mieltä. Kommentit voi pitää itsellään...

  Ja sinulla on nätit, hyväkuntoiset, upeat pitkät kynnet :) Ihan kummassa muodossa vaan, tässä tai edellisessä :D Molempien tyylien puolesta ja vastaan puhujia varmasti löytyy, ei todellakaan kannata välittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen samaa mieltä että arvostelut voi pitää itsellään enkä siis nyt tarkoita saamaani kommenttia vaan yleisesti :) miksi pahoittaa toisen mieli omalla mielipiteellä?

   Poista
 41. Sun kynsien malli on tosi kaunis, haluisin itekin tuollaiset mutta mun kynnet on niin hauraat tällä hetkellä ettei pysty. :/ Olen miettinyt oman kynnen geelaustakin että saisin vahvemmat. Onneksi kynnet ovat aina kesäisin vahvemmat, jospa silloin onnistuisi?

  Olen samaa mieltä sun kanssa tuosta että ne toista mahdollisesti loukkaavat mielipiteet voi pitää omana tietonaan. Ei tulisi mieleenkään alkaa kommaileen kellekään että ei toi huulipuna sovi sulle yhtään, kauheat kulmakarvat tmv. fiksua. Mitäpä toisten ulkonäkö mulle edes kuuluu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnet ovat kesäisin mullakin paremmassa kunnossa. Jännä juttu mutta eipähän niiden tarvii kärsiä pakkasesta :) tsemppiä kynsien vahvistukseen :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥