torstai 6. maaliskuuta 2014

Khaki Arty

En olekaan ennen kokeillut YSL lakkoja. Khaki Artyn ostin alesta joskus ajat sitten. Tiesin tämän olevan himoittu ja haluttu, ainakin minun silmissäni!


P2250058.ORF

Moni tietää että armeijanvihreät ja mudan väriset lakat ovat lähellä sydäntäni. Khaki Arty on mutaruskea hitusella armeijanvihreää. Ihan täydellinen väri siis! Sopii minulle ihan hyvin vaikka on ehkä enemmän lämpimähkö väri.

P2260004.ORF

Koostumuksen puolesta ihastuin YSL lakkoihin. Ihana, pienehkö pyöreäpäinen sivellin. Tällä on älyttömän helppo lakata. Lakka peittää jo täydellisen tasaisesti jo yhdellä kerroksella. Tämän perusteella ostaisin YSL lakkoja lisää. Mielestäni parempia kuin Diorin tai Chanelin lakat. 

P2270002.ORF


Kuvissa seuraavana päivänä tehdyt koristelut eli Shimmer Polish Wendy ( saatu, Shimmer lakkoja myy heidän Etsy Shop ), valkealla maalilla pilkut ja kukat ovat siirtokuvia.

14 kommenttia

 1. Olen katsellut tuota lakkaa alepöydillä, mutta sävy ei ole ollut itselleni niin mieleinen. YSL:n lakat kuuluvat ehdottomasti parhaimmistoon, harmi kun hinta on niin korkea. Yleensä alesta niitä katselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelisin tämän sävyn sopivan sinulle :) jos minulla olisi pienempi lakkakokoelma ja varaa niin ostaisin varmasti YSL lakkoja enemmän. Nyt saa olla tosi erikoinen sävy että ostan alestakaan. Valtaisa kokoelma on tehnyt minusta ronkelin ;)

   Poista
 2. Minä en tykkää yhtään tuon värisistä lakoista,mutta koristeluilla saat näköjään kaikista lakoista tosi nätin näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti sanottu, kiitos kun piristit päivääni :)

   Poista
 3. Brown is never my first choice when it comes to nail polish, however you made such a beautiful creation of it that I have to like it, alot!

  VastaaPoista
 4. Onpa erikoinen tuo Khaki Arty, eka katsomalta voisi sanoa, että hyi kun ruma, mutta kun jää kauemmaksi aikaa katsomaan, on juuri sellainen ruman kaunis lakka joista pidän. Yleensä mudan värisinä, mutta tämä taittaakin vihreään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiiii saa haukkua rumaksi :D siis tämä on just sellainen ruman kaunis lakka! Parasta on juurikin tuo vihreään taitto, se tekee tästä täydellisen. Mä kun tykkään kakan värisistä lakoistakin, minusta ne on söpöjä O_o

   Poista
 5. Eka katoin, että huh minkä väristä lakkaa. Sitte seuraavassa kuvassa oli koristeltu ni alko näyttään hyvältä. Jännä miten jotku lakat näyttää mun silmissä yksinään kauheilta, mutta ku koristelee tai laittaa glitteriä ni ne on pohjavärinä mahtavia. Niinku sunki lakkauksessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minusta tämä väri on todella kaunis! Tykkäänkin paljon näistä mutahommeleista ja kaikista likaisista väreistä :) eikä ne aina edes kaipaa koristeluja kaunistuakseen.

   Poista
 6. Nätit kynnet,mut lakan sävy ei oikein iske muhun =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuun iskee, tykkään tosi paljon tästä :)

   Poista
 7. Kivan sävyinen, ei ole liian army mielestäni. YSL lakkoja ei taida löytyä multa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä ? Sulla kuvittelisin niitä olevan! Ei ole liian army jos ei tykkää. Paitsi mä tykkään :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥