sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ensikosketus OPI Muppets lakkoihin

Kyllä on sormet syyhynneet Muppettien kanssa! CND Vinylux testaus oli toisaalta yhtä piinaa, samassa lakassa viikko ja uutuus Muppetit testaamatta...OPI Muppets kokoelma iski minuun ihan täysiä. Aiemmasta Muppetti kokoelmasta en hankkinut mitään. Tämän vuoden hempeät värit ja upeat, erikoiset glitterit sitten veivätkin sydämeni ja pyysin CesarsShopista OPI Muppets lakkoja testailuun. Cesarista saa myös Muppets minisettejä jos haluaa kokeilla montaa sävyä vähemmällä rahalla.
Kermit Me To Speak houkutti minua, se näytti mielettömän hyvältä joissain nettikuvissa. Mun mielestä tämä on vähän kauniimman värinen duochrome kuin mitä ne yleensä ovat. Ehkä vähän kesympi? Pullossa kulta-vihreä-pinkki. 

Samat värit toistuvat kynnelläkin. Jo ensimmäinen kerros levittyi tasaisesti ja siististi. Lopullinen peittävyys saadaan kahdella kerroksella. Pitkiin kynsiin saa laittaa kaksi paksua kerrosta, lyhyille kynsille riittää ohuemmin.

Mielettömän upean värinen, taitaa nousta suosikiksi duochromeista. Samalla lempeä mutta sopivasti rokkaava. Upea päivänvalossa, lightboxissa tämä oli yksi piru kuvata ja luovutin. Kyllä tätä kelpasi ihastella vai mitä tykkäätte?

P3050022.ORF

P3050030.ORF

Toisena päivänä tein tämän päälle koristeluja jossa käytin saman kokoelman lastuhässäkkäglitterlakkaa Gaining Mole-Mentum. Tämä on pullossa niin namu että meinasin romahtaa. Pelkäsin että toivottavasti ei ole törröttävä-glittersorttia mutta ei ollut. Mulla oli päällyslakkana Inm pikakuivattaja* ja sillä kynnen pinta tasoittui hyvin. Koska olen hillitymmän glitterin ystävä niin laitoin tätä Mole-Mentumia vähän varovaisesti. Överit tällä saa kyllä tehtyä mutta minusta se ei ole kovin nätin näköistä. 


P3060010.ORF

Gaining Mole-Mentum sisältää kultaisia ja vaaleanpunaisia lastuglittereitä ja voi vaan kysyä onko söpömpää lakkaa nähty? Sopinee monen värin kanssa yhdisteltäväksi, on kyllä monipuolinen lakka siinä mielessä. Kultaiset pyöreät niitit Cesarin niittikiekosta*.

P3060004.ORF

OPI Muppetit ja *-merkityt tuotteet saatu Cesarista. Mitä piditte Muppets kokoelmasta? Hankitteko mitään vai eikö nappaa sitten ollenkaan? Minua viehätti erityisesti kokonaisuus, vaaleita nudeja, duochromeja, hohtoa ja ihania glittereitä. Tykkään!

23 kommenttia

 1. Näyttää ihanilta:)
  -J-

  VastaaPoista
 2. Mää oon glitterharakka... :D Slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin. .ihan kaikista en tykkää mutta tälläisistå erikoisista kyllä :)

   Poista
  2. Joo, ei ne ihan mitkä tahansa glitterpommit käy...

   Poista
 3. Minä olen nyt taas ylikriittinen, mutta musta tuo duochrome on jo niiiin nähty. Tuollainen on vähän joka kynsilakkamerkillä, OPI on nyt vaan jotenkin ihan toivottoman myöhässä. Muutenkin mulle toi Muppets-kokoelma oli aika epäkiinnostava - hankin ainoastaan sen Muppets World Tourin joka vaikuttaa swatchien perusteella paitsi kauniilta, myös omaperäiseltä :)

  Lakkaukset ovat kyllä kauniit, niitä en käy moittimaan lainkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika vähän duochromeja. Olen ollut tosi kranttu niiden suhteen kun on monta pettymystä tullut eli sellaisia liikaa kerroksia vaativia. Tämä oli siis minulle positiivinen yllätys :)

   Poista
 4. Kotiutin muutaman muppetin ja muutaman siitä glitter-kokoelmasta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät ostokset :) minä en innostunut siitä glitter kokoelmasta, ne ei olleet minun tyylisiäni :)

   Poista
 5. Ihanilta näyttää! Mua kiinnosti eniten Muppets World tour, joten sen päädyin sitten hankkimaan :D

  VastaaPoista
 6. Minulle ei löytynyt kokoelmasta yhtään himotuslakkaa. "Ihan kivoja", mutta se ei enää riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Brazil kokoelma oli ihan kiva mutta tämä oli niin upea kokonaisuus, monta himotusta!

   Poista
 7. Haluaa niitä glittereitä tietty!

  VastaaPoista
 8. Ihania, näistä jokainen kelpaisi :)

  VastaaPoista
 9. Minä olen samaa mieltä Papun kanssa, että tuo duochrome on nähty jo liian monta kertaa. Ei-glitterit tuntuu muutenkin aika tavanomaisilta tässä kokoelmassa. Vaikka eihän sitä tiedä lopulta sanoa ennen kuin lakka on kynsillä. Tuskin kuitenkaan hankin ainuttakaan kokoelman edustajaa, kun nykyään tulee osteltua vaan niitä pakkosaada-lakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei tule mieleen yhtäkään Kermitin dupea. Onko mulla mennyt ohi vai olenko muistamaton? Pitäisiköhän huomenna kokeilla loput Muppetit?

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥