sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ensikokeilu Pueenin laattoihin

Cesariin tuli myyntiin Pueenin leimauslaattoja jotka osalle teistä ovat jo tuttuja. Itsekin olen niitä nähnyt vilahtelevan blogeissa mutta yhtään laattaa ei itsellä ollut. Sain Pueenin laattoja sekä uusia Spring kokoelman laattoja. 

Spring laattoja en ole vielä kokeillut, aika paljon on samoja kuvioita kuin Konadin laatoissa. Mutta pinnaltaan ihan yhtä laadukkaan tuntuisia, ei mitään röpelöisiä tee-se-itse laattoja jostain kiinasta.Laattoihin saa ostettua erillisiä säilytyskoteloita tai pussukoita miksi näitä sanotaan. Lompakoita? Nämä kyllä kieltämättä ovat käteviä, laattoja on helpompi selata ja löytää sen mitä etsii. Itsellä pyörii kymmeniä laattoja yhdessä meikkipussissa irrallaan ja kyllähän se on rasittavaa etsiä sitä millä leimaa...etenkin kun aina töhrit sen kynsilakan. Sitä laattaa kun ei kannata etsiä ennenkuin alat lakkaamaan...


Testasin samalla uusia neliönmallisia leimasimia. Valkea on löllö/kumistampperi, vihreä ja punainen kovempaa materiaalia eli samaa kuin Konadin original stampperit. On makuasia mistä tykkää. 

Seuraavana tulevat kynnet leimasin löllöstampperilla. Valkea leimauslakka tarttui löllöön paremmin kuin vihreään. Mutta nämä aina vaihtelevat käytettävän lakan / sääolosuhteiden / oman asenteen / auringon asennon mukaan ;) ihan on siis makuasioita, nämä kaikki leimasimet kyllä toimivat. Itse vaan tykkään löllöstä eniten kun leimaan koko kynnen kuvioita. 


Nämä leimat ovat Pueenin laatasta 59. Laattoja on kyllä monenlaisia, yhdestä laatasta saa oman mielikuvituksen mukaan monta eri kuviota kun jaksat silmäillä yhtä laattaa pidempään. 

P3200005.ORF

Jutussa käytetyt tuotteet saatu Cesarista ja tässä linkit tuotteisiin: 
Säilytyskotelot

Oletko kokeillut Pueenin laattoja? Vieläkö leimaus jaksaa viehättää vai onko se jo vähän mennyt muodista?

12 kommenttia

 1. Mun mielestä leimaukset on "vielä" kivoja ja tykkään kyllä esim. just sun blogissa niitä katsella :) Ei kai ne jonkun "virallisen standardin" mukaan oo enää "muodissa" (mikä nyt just on, rubber texture vai mikä, ei näissä aina pysy mukanakaan), mutta kuka siitä välittää.. tekee sillä mistä itse tykkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä..kyllä leimailu innostaa vuodesta toiseen. Kyllä joskus kyllästyy mutta uudet laatat piristää :)

   Poista
 2. Pueenin laattoja on tullu kokeiltua mutta en niin piitannut niistä itse... Sä oot kyllä saanut kauniit kynnet aikaiseksi!

  Tottakai leimaus on yhä muodissa - aina vaan!!

  VastaaPoista
 3. Leimaukset näyttää tosi kivoilta, olen pari kertaa jaksanut itselle leimailla, mutta ei oikein pinna tahdo kestää, niin tyydyn ihailemaan muilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se aina mullakaan onnistu...täällä vaan ei nähdä niitä epäonnistuneita ;) joitakin kynsiä saatan tehdä niin monta kertaa että onnistuu :)

   Poista
 4. Itse asiassa minulla on tällä hetkellä kynsillä aivan sama kuvio kyseisestä Pueenin laatasta, värimaailma on vain eri =D Itseä leimaus jaksaa kyllä viehättää, nopea tapa saada näyttävät kynnet (jos on siis hyvä leimauspäivä...... ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä leimauspäivä :D mutta ihan totta, aina ei onnistu. ..

   Poista
 5. Tosi käteviä, saispa vanhoillekin laatoille jotain tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin mahtuu Konadin ja Bundlen laatat ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥