keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sinisiä kukkasia

Tilasin näitä kukka decaleita AdNailsista. En ole raaskinut käyttää ( tyhmää ) kun nämä ovat niin ihania! Ehkä nyt luovun periaatteistani koska näitä saa myös Adeninasta joten voi huoletta käyttää, uusia saa tilattua :)

Edit. Adenina lopettaa, harmi :(

P2020034.ORF

Nämä decalit ovatkin yhdet kauneimmista pohjautuen Tartofraisesin tekemiin kukkiin. Siniset decalit kaipasivat sinisiä lakkoja. Valitsin sinisiin kynsiin kauniin shimmerhohtoisen Sechen Casually Cool lakan. Toinen sininen lakka on Cesarista saatu A Englandin Dancing With Nureyev. Olen ennenkin maininnut miten makuni on muuttunut. Pidän nykyään enemmän näistä hillityimmistä holoista kuin oikeista OMG tyyppisistä holoista. 

P2020042.ORF

Hienot kynnet tuli vaikka sininen on minulle harvemmin käytetty väri :)

12 kommenttia

 1. Nätit kynnet! :)

  Ai Adeninakin lopettaa, harmi tosiaan. Nyt taitaa kyllä olla aika huonot ajat Suomessa kun kaikki lopettaa/ vähentää henkilökuntaa/ menee konkurssiin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi että Ade ja Loveit lopettivat. Kannattaa näinä taloudellisina aikoika tukea suomalaista yrittäjyyttä. Toivottavasti ei menetetä enempää lempparikauppoja!

   Poista
 2. Tosi kauniit. :)

  Tuntuu kyllä, että nyt ei oo helppo aikakausi monellekaan liikkeelle. Niin nettikauppoja kuin niitä kivijalkakauppoja on lopettanu tai vähentäny toimintaa viime aikoina tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että huomaa tämän taloudellisen ajan...

   Poista
 3. Sama vika, täytyy tilata uusia ennen kuin raaskii käyttää vanhoja=D Harmi, että Adenina lopettaa:/ Piti laittaa heti tilausta
  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tilannut mitään kun on aika lailla noita decaleita käyttämättä...ja ne mitä olisin halunnut oli loppu.

   Poista
 4. Onpas harmi että loppuu, mutta nätti lakkaus.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥