maanantai 17. helmikuuta 2014

Next Stop...The Bikini Zone

Ei ehkä vielä ihan bikinikelit mutta kevätlakan esittelyä pukkaa :) OPI Brazil kokoelmasta seuraavana Next Stop...The Bikini Zone. Lakan väristä ei kyllä tule bikinit mieleen, vähän omituinen valinta nimeksi.

Myöskin jännä valinta kevätkokoelmaan, mieltäisin lakan enemmän syksyyn. Mutta piristävä lisä kokoelmassa! Jos kaikki olisivat niitä pastellisia tai kirkkaita kevätvärejä niin ehkä ne olisi jo nähty?


P2100027.ORF

Duochrome lakat saattavat olla joskus hankalia. Tämä ei onneksi kuulu niihin. En pidä hankalasti käyttäytyvistä ja liikaa kerroksia vaativista duochromeista. 
Lyhyet kynnet peittyvät siististi kahdella kerroksella, minä laitoin kolme. Mielestäni on makuasia miten haluaa laittaa. Väri on melko tyypillinen duochrome, harmaa pohja jossa voimakas violetinkultainen twisti. Hieman hämärässä nämä hehkuvat vaaleanpunaista mikä näyttää kyllä kivalta. Luonnonvalossa tämä myöskin näyttää ihanan kylmältä.


P2110005.ORF

Käytetyt Hello Kitty siirtokuvat: 1673 ja 1671. Tuotteet saatu Cesarista.

Osaisitko sinä mieltää tämän kevätlakaksi, miltä väri muuten vaikutti?

16 kommenttia

 1. Hmmm....harkitsin tämän hankkimista mutta en sitten ottanut. Nyt ehkä hieman kaduttaa kun katson näitä kuvia. :-P Toisaalta tämä ei ole niin uniikki, että tulisi "pakko saada"-fiilis, mutta kyllähän se nätiltä näyttää. Ei minusta mitenkään erityisen keväinen lakka mutta sopii kuitenkin tuollaisena vaalean pastellisena kevääseenkin mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, joudutko nyt tämän hankkimaan :) ei tosiaan hirveän uniikki mutta nätti silti :)

   Poista
 2. nättihän tuo on , muttei kuitenkaan mikään must have tosiaankaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä vaikka duochromeksi hyvä laatu. Itsestä duochromet ei muutenkaan ole lempparikoostumuksia mutta kyllä niitä pitää muutamia kivoja omistaa ;)

   Poista
 3. Ihan selvä pakkaslakka... Hyvän kontrastin teit lisäämällä kittyt lakkaukseen, kylmä lakka ja söpöt kittyt. Wou!

  VastaaPoista
 4. Aah, tää on ihana lakka! Mun kaveri kuolisi ihastuksesta, kun näkisi nämä Hello Kitty-kynnet. :D

  VastaaPoista
 5. Voi kun on söpöt Hello Kitty- kynnet. :) Ihan kiva lakka.

  VastaaPoista
 6. Katselin tätä kokoelmaa eilen Kicksissä.. kieltämättä tämä on aika erikoinen lakka kevääksi/kesäksi. Mutta voi että ne cremet punaiset, oranssit ja se keltainen.. <3

  VastaaPoista
 7. Hello kittyt käy hyvin, erikoinen kevätlakka.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥