keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kiitos Trind Nail Repair

Ihan tässä osimoilleen näin tulin pohtineeksi kynsieni kuntoa. Hätkähdin ajatukseen "milloin kynteni ovat viimeksi olleet näin hyvässä kunnossa"? Talvi, pakkaset ja ei yhtään katkennutta kynttä? Ei yhtään lohkeamaa, liuskoittumaa tai repeämää. 

Muistan edelliset talvet. Kynnet lohkeilivat repiessä auton jäisiä ovenkahvoja, lakat ei pysyneet kynsien huonon kunnon takia ja pahimpina päivinä lakkaus ei kestänyt paria tuntiakaan ilman suiroina pois lähtemistä. Minulla oli aina aluslakka ja lasiviila laukussa mukana ja paikkasin heti tulleen lohkeaman :( heti kotiin tullessa piti olla poistamassa revenneitä lakkauksia ja laittamassa aluslakkaa pahimpaan ensihätään. Eihän se haittaa jos joka päivä lakkaa mutta oli se tosi stressaavaa. Sanomattakin selvää ettei kynnet kestä tuollaista rasitusta ja kevään koittaessa paljastui kynsien surkea kunto. Siinä sitä kasvateltiin taas kesäksi pitkiä kynsiä :(

P2170009.ORF

Aloitin Trindin Nail Repairin käytän alkusyksystä. Pakko todeta että kyllä se on tehnyt ihmeitä. Arvostelin tuotteen tässä. Yksinkertaisesti kynteni ovat hyvässä kunnossa, ei yhtään liuskoittumaa. Ehkä tämä pyöreämpi muotokin on ollut hyvä ase sivulta repeämisiä vastaan. Moni asia voi vaikuttaa mutta olen kyllä tosi tyytyväinen :) ehkä olen huomannut että kynsilakat levittyvät Nail Repairin päälle joskus hyvinkin huonosti, olen nimittäin kiinnittänyt siihen asiaan huomiota kun moni siitä mainitsi. Lisäksi tämä edelleen kuivuu aluslakaksi sietämättömän pitkään. Mutta ei tarvitse enää olla tilaamassa kynsilakkoja yhden aluslakan takia, aina kuitenkin piti tilata jotain koko rahan edestä. Nyt voin napata tämän kaupasta mukaan. Toivotaan että tämä toimii, aion käyttää niin pitkään kuin vaan pitää kynteni kuosissa :) 

Päivän lakkana IsaDora Pink Pastel jota 2 kerrosta. Ylemmässä kuvassa juuri lakattuna ja tässä päivän kuluneena. Kiitos kynsien hyvän kunnon, kulumaa/kärkilohkeamaa ei ole yhtään! Ja arvaatteko mitä? En käytä tällä hetkellä mitään erillisiä lisäravinteita kynsilleni paitsi c-vitamiini + kalkki + d vitamiini. Biotiini Strongia ei ole nyt tullut ostettua :)

P2180017.ORF

Oletteko intoutuneet kokeilemaan Nail Repairia? Onko se muuten uudistumassa, luin huhuja että tätä löytyy alekorista. En vaan jaksa uskoa että näin hyvä tuote lopetettaisiin. 

25 kommenttia

 1. Sain sillon Nail Repairin kaupan päälle lasiviilan kanssa ja oon tykänny! Mullakaan kynnet eivät oo liuskottuneet tai lohkeilleet yhtään, eikä lisää uurteita oo tullut *koputtaa puuta* Ihan huippu tuote, ja aion käyttää jatkossakin:)

  VastaaPoista
 2. Suomennahan sana "suiroina"? :D
  Itse en ole kyseistä tuotetta käyttänyt. Kynteni ovat kesät talvet samanlaiset, ei mitään muutosta.
  Jos malttaisin olla käyttämättä kynsiä esim. ruuvimeisselinä, hankaimena, raaputtimena tms., niin ne varmaan kestäisivät pidempään pitkähköinä. Mutta no can do. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinku liuskoina :D eiiii, nyt lopetat sen kynsien käyttämisen työkaluna, se on ihan nou nou :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä tuotteelta, pitää varmaan itekkin kokeilla :D paljonko on hintaa tällä? :)

  VastaaPoista
 4. Mulla kesti kynnet Trindin ansiosta parhaimmillaan melkein kaksi vuotta katkeamatta tai repeämättä kertaakaan. Ainoa huono puoli on, että ne pullot ei mahdu pystyyn Helmeriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, aika hyvin! Mä säilytän kyljellään Helmerissä, ärsyttää ettei mahdu pystyyn :)

   Poista
 5. Kiitos tästä Nail Repair vinkistä! Biotiini on auttanut itselläni tosi paljon varsinkin liuskoittumisongelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin söin biotiinia mutta en ostanut niitä viimeksi kun loppuivat. Ei kai se pahaa tee pitää vähän taukoa :)

   Poista
 6. Mulla on kanssa toiminut, mutta jos käytän liian kauan niin kynnet napsahtelee poikki ihan pienimmästäkin osumasta. Eli nykyisin käytän ehkä n. kerran viikossa. Ei tosin mulla pystynyt pelastamaan "talvikynsiä" eli kynnet lohkeilee talvisin, mutta ei enää liuskotu niin pahasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa että kevään koittaessa käytän jotain muuta aluslakkaa välillä. Ettei kynsi totu liikaa tai mene liian kovaksi :) mutta hyvä huomata että formaldehydi toimii minulla vaikka siitä niin varoitellaan.

   Poista
 7. Vau! Näyttää ihan geelikynsiltä tai ainakin yhtä vahvoilta:) Kumpa mullakin oisi noin hyvässä kunnossa, nyt kynnet on ihan raasut hiihtoloman ja monojen laittamisen ja suksien kantamisen jäljiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei..nyt vaan hyvää hoitoa ja Nail repair käyttöön ;)

   Poista
 8. Mitenkään Trindiä dissaamattaa, luulen, että myös tuo muoto vaikuttaa tosi paljon. Katsoin vertailun vuoksi kuvia vuoden takaa ja sulla on ollut huomattavasti pidemmät kynnet ja tasakärkiset. Musta ainakin tuntuu, että tasakärkisinä kynsissä tulee jossain kohtaa vastaan se maksimi pituus, jonka jälkeen ne vaan alkavat repeillä sivuilta. Itselläni ainakin...
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voi olla ihan totta. Ehkä tulin sokeaksi pituudelle ja pidin järkyttävän pitkiä jotka olivat helpommat repeämään. Nyt tykkään tästä mantelista joka tulee sentin sormenpäistä yli. Mutta Trindiä puolustaakseni niin minulla ei ole nyt yhtään liuskoittumaa yhdessäkään kynnessä ja sitä pidän Trindin ansiona :) ennen käyttämässäni Poshen aluslakassa ei ole formaldehydeä ja vaikka Poshe ensi toimi niin senkin kanssa liuskoittumaa lopulta tuli.

   Poista
  2. Näyttivät olevat 10e kaikki Trindit City-Marketissa tänään. Kynsihylly oli muutenkin ihan tyhjä eli joko ovat luopuneet ko.tuotteista kokonaan tai sitten on tulossa joku ihan huikea uudistus...
   -Tiia

   Poista
  3. Minä katsoin eilen Prismassa ja siellä Nail Repair on normihinnalla?

   Poista
 9. Onpas nätit! Tuo Isadora on ihana! Sokoksella olis Trind vielä huomisen tarjouksessa. Toisaalta mulla on menossa Poshen Nail treatment ja korkkaamaton Nail Envy, enää neljä geelikynttä jäljellä! Kun saisi geeliä vain kärkiin niin mullakin olis joskus pitkät kynnet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nuo ei toimi niin kokeile Trindiä. Ja öljyä sekä dopingeja ;)

   Poista
 10. Mä olen myös käyttänyt koko talven sekä Repairia että Balsamia ja olen menettänyt ainoastaan yhdestä kynnestä kulman tapaturmaisesti kiskoessani imurin johtoa laitteesta. Sulla varmaan vaikuttaa myös muoto, koska kulmikas kynsi vaan on alttiimpi vaurioitumaan...niin tai näin, aion jatkaa molempien käyttöä koska mitään muuta haittaa niistä ei ole kuin odottelu. Ja Repair myös paksuuntuu ärsyttävästi loppua kohden ja kuivuu entistä hitaammin. Kiireessä saatan jättää sen pois ja koska päälle kuitenkin on laitettava tavallinen aluslakka, Repairin päälle lakat levittyvät huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku muukin on samaa mieltä hitaasta kuivumisesta. Pullo on vähän alle puolessa ja puolisen tuntua ainakin menee kahden aluslakkakerroksen kuivumiseen! Jotkut lakat levittyvät kyllä huonommin mutta jotkut ihan hyvin. Mutta verrattuna muihin tällä hetkellä avattuna oleviin aluslakkoihin ( 2 eri Secheä ja Snowcrystal ) niin Trindin päälle lakat levittyvät kehnommin. Mistä lie johtuu..

   Poista
 11. Minulla tuo nail repair ei toimi, sitkeästi olen jo 2 pulloa käyttänyt (sain lahjaksi) eikä vaan auta liuskottumiin, lohkeiluun ja repeämiin ja nyt täytyy kyllä luovuttaa ja kokeilla jotain toista. Mutta hienoa että jollain tuo tuote toimii ;))
  MinnaK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettei toimi sulla! Mutta näinhän se menee että jollain toimii ja jollain ei. Siksi on kiva kokeilla erilaisia tuotteita koska lukijoissa on monenlaisia kynsiä jotka kaipaavat erilaisia tuotteita :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥