sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Glitter And Be Gay

Lakkasin uudestaan äskettäin käytetyllä lakalla mutta vähän eri yhdistelmällä. Tykkään ihan kamalasti tuosta "homolakasta", se on vaan niin upea ja kimmeltää kauniisti.

Deborah Lippmann Rolling In The Deep ( saatu ) ja Glitter And Be Gay. Molemmat Love It -verkkokaupasta. Loppuunmyynnissä on vieläkin kaikkea kivaa, käykää kurkkailemassa ;) harmi kyllä että LoveIt lopettaa, mistäs sitä nyt Lippmanit tilataan? Muistakaa ihmiset että suomalaisen yrittäjyyden tukeminen on tärkeää että meillä pysyy pystyssä nettikaupat josta helposti saadaan tarvitsemamme tuotteet. 

P2010013.ORF

P2010012.ORF

Deepiä kaksi kerrosta jonka päällä Glitteriä kaksi ohutta kerrosta.

13 kommenttia

 1. Tää on niin kaunis glitteri ♥

  VastaaPoista
 2. Nyt harmittaa, etten ottanut tuota lakkaa ostokoriin, kun tilasin muita juttuja. Ihana kimallus ja väriloisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin heräsin tälle vasta alemyynnissä. Ihmettelen kyllä miksi, pidin varmaan liian kultapohjaisena mutta ei onneksi ollutkaan :)

   Poista
 3. Minäkin rakastan homolakkaa! <3

  Puhut niin asiaa tuosta ostamisesta. Myös työpaikat, verotulot, ostovoima jne. jne. jne. Ei tietenkään yksi kynsilakkaostokset Suomea nousuun saa, mutta jokaisen pienet teot ja valinnat kasvavat suureksi merkitykseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaista yrittäjyyttä kannattaa aina tukea. Jos ajatellaan että suurin osa meistä ostaisi suomesta ulkomaiden sijaan niin sillä on jo merkitystä :)

   Poista
  2. Jossain määrin me bloggaajat olemme esimerkkejä tässä asiassa. Jos hankimme kaiken ulkomailta ja suosittelemme ulkomaalaisia nettikauppoja, niin aika turhaa on kuvitella, että lukijatkaan hankkisi omat tuotteensa kotimaasta. Siksi minusta on aina ihanaa, kun luen toisen bloggaajan muistuttavan suomalaisen yrittäjyyden kannattamisesta. :)

   Ostan kyllä ulkomailtakin, mutta kaiken aikaa harvemmin. Kaikkea kun ei Suomesta saa, niin on pakko.

   Poista
  3. Joskus itsekin ostan ulkomailta jos se on todella paljon halvempi. Yksinkertaisesti ei aina ole varaa. Mutta jos tuote on vain vähän kalliimpi suomessa ja saan sen päivässä postin kautta niin en viitsi harkita tilaavani Ebaystä, odottavani pari viikkoa ja pahimmassa tapauksessa posti kadottaa tuotteen. Itse olen yrittäjäperheestä niin siinäkin mielessä osaa asettua yrittäjän puolella ja omalta osaltani auttaa firman kannattavuudessa. Puhun omasta työpaikasta :)

   Poista
 4. Miks ton nimi on joku "homolakka"???!!? On silti kauniit

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥