tiistai 18. helmikuuta 2014

Chick Pink

Sally Hansenin Satin Glam lakkojen esittely jatkuu :)

P2060032.ORF

Pullon perusteella ajattelin että Chick Pink on liian lämmin minulle. Minun pitää olla aika varovainen oranssipinkkien/korallien kanssa, ne eivät sovi ihonväriini yhtään. Tämä kyllä näytti ihan kivalta mutta on tosiaan enemmän lämpimän ihon lakka. 

Laitoin kaksi kerrosta. Satin Glam lakat levittyvät hyvin ja pysyvät. Koska halusin vähän häivyttää liikaa lämpöisyyttä pois, tein sen leimaamalla m57 Konadin laatasta seeprat. 

Pidättekö tälläisestä lämpimästä korallipinkistä vai oletko enemmän kylmän pinkin ystävä?

14 kommenttia

 1. Jihuu! Koralli on sellainen väri, josta olen pitänyt aina. Ihme kyllä, yhtään sen väristä kynsilakkaa ei kyllä omistuksessani ole. Liekö syynä osin se, että netistä tilattaessa värit eivät ruudulla ole aina ihan sitä, mitä ne todellisuudessa ovat eli huteja on tullut. Täytyy laittaa kesäksi hankintaan!
  Minä olen ehdottomasti enemmän korallin ystävä, kuin kylmän pinkin. :) Hyvää alkavaa viikkoa, täällä on juuri toivuttu influenssasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa! Mulla jo flunssa ohi. Korallipinkkejä alkaa keväällä tulemaan, on monta mistå valita niin huteja saattaa tulla :/

   Poista
 2. Tuo lakka näyttää kyllä todella hyvälle :o) Hyvin sopii nuo leimat siihen.

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet kyllä, mitta tuonvärinen lakka (ei edes creme) on selkeästi niitä joita itse en osaisi pitää kynsilläni... Siksi mulla ei senvärisiä sävyjä löydykään. Totuttelua voisi tietty tehdä esim. osana liukuvaa ranskalaista..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuvärjäys olisi kyllä hyvä tapa totutella. Tai juurikin leimaukset, tarrat, glitteriä...

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja ihana lakka! :)

  VastaaPoista
 5. Minulla on tuo väri juuri kynsillä, ja pidän siitä todella paljon! Arvoin kaupassa pitkään että otanko vai en, sillä en ollut itsekään varma sävystä. Ostin myös sen kultaisen ja mustan, ja varmaan pitää vielä hakea se violetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se musta vähän himottaa. En ensin siihen syttynyt mutta se on jäänyt mieltä kaihertamaan...

   Poista
 6. Itse olen ehkä enemmän lämpimän pinkin ystävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nekin on nättejä vaikka ei mulle sovikaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥