perjantai 28. helmikuuta 2014

Arvostelussa Inm Out The Door mattapäällyslakka

Sain joskus ajat sitten Cesarista tämän Inm mattapäällyslakan testailuun. Nyt kun olen totaalisesti seonnut tekstuurilakoista niin tällekin on tullut enemmän käyttöä.

En oikeastaan ikinä käyttänyt tätä tavallisten lakkojen mattaamisessa vaan pelkästään tekstuurilakkojen kanssa. Testailu alkoi ihan vahingossa ja pian huomasinkin tämän olevan paras mattapäällyslakka tekstuureille!Ainut häiritsevä asia on musta pullo kun ei näe millaista lakka on eikä paljonko sitä on jäljellä :) mutta eipä nuo niin maailmaa kaatavia asioita ole. Oikeasti tekstuurilakan kanssa ei laiteta päällyslakkaa mutta minä kun olen neuroottinen ja haluan suojata kynsiäni kaikilta iskuilta...tuntuu että pakko olla joku päällyslakka ja mattalakkahan on ihan mahtava tekstuurien päällä! Kuin tehty sitä varten.

Tottakai Inm vie hieman kimallusta pois mutta esimerkiksi satiinipintaisten lakkojen pintaa tämä ei muuta juuri ollenkaan. Antaa tosi kauniin ja sileän pinnan. Parasta tämän kanssa on ollut kestävyys. Onhan Inm pikakuivattaja maailman parasta joten ei tämäkään voi huonoa olla. Lakat ovat pysyneet useamman päivän lohkeamatta tai kulumatta kärjistä mattapäällyslakan kanssa. 

Tekstuurilakat vasemmalta oikealle:
China Glaze Bump & grind
IsaDora Chameleon Crush
OPI Alcatraz...Rocks!
OPI Magazine Cover Mouse
Sally Hansen Crystalline
OPI Love.Angel.Music.Baby

Ilman päällyslakkaa.

P2100002.ORF

Inm mattapäällyslakan kanssa.

P2100007.ORF

Mietin että laitoinkohan tuohon laitimmaiseen Chinan tekstuuriin päälle vahingossa kaksi kerrosta inm:ää kun se näytti menevän vähän liiankin mataksi? Muissa siis yksi normaali kerros mattapäällyslakkaa.

Jos Inm mattapäällyslakan hinta pelottaa niin Cesarista löytyy myös edullisempi vaihtoehto; Konadin mattapäällyslakka. Hyvin kelvollista tämäkin ;)

Onko kellään kokemuksia kummastakaan mattapäällyslakasta? Tai jostain toisen merkin vastaavasta, vievätkö sitten liikaa tekstuurin pintaa piiloon? Vai mitä yleensä käytätte tekstuurien päällä?12 kommenttia

 1. Heips! Tekstuurien päälle ei mitään, sillä ovat parhaimmillaan ihan sellaisenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä mutta joskus on pakko laittaa suojaamaan. .

   Poista
 2. Eihän tuo nyt ainakaan liikaa tuota kiiltoa vie :) Itekkin olen jo kauan metsästänyt kunnon mattapäällyslakkaa ja tässä nyt sitten lienee potenttiaalinen ehdokas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan vie liikaa, ei muuten viitsisi käyttääkään :)

   Poista
 3. Minä en laita tekstuurien päälle mitään :) Ihan hyvin ne silti kestävät sen 3-4 vrk mitä haluankin niiden kestävän. Mulla on mattalakkana OPI Matte Top Coat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen niin neuroottinen etten kestä jos lohkeaa yhtään..

   Poista
 4. En laita tekstuurilakkoihin päällyslakkaa ollenkaan. OPIn tekstuurit ei ole ihan niin kestäviä kuin esim. Zoyan jotka kyllä pysyvät moitteettomasti kynsillä niin kauan kuin viitsin pitää niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen työ ettei lakat kestä niin pakko laittaa :/

   Poista
 5. Mä tykkään kans matata tekstuureja =)
  Käytän Essien Matte to go lakkaa eikä se musta vie liikaa pintatuntumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo Essie mattalakkakin, siinähän kaikki tavallaan lähti. Oli ainakin mulle eka mattap.lakka. En oikein siitä tykkää, tuntuu paksulta verrattuna tähän mutta voi olla vähän jankkiintunut vuosien varrella :)

   Poista
 6. Mä laitan tekstuurien päälle sitten ihan normipäällyslakkaa, jos jotain on pakko, koska mulla kaikki mattaavat lakat vain saa ne lohkeilemaan entistä enemmän. Että jos tavallinen päällyslakka tekee sellasen "kalvon" siihen kaikkein päällimmäiseksi, niin mattalakka taas muuttaa koko lakkakerroksen sellaiseksi hauraan murustuvaksi.

  Mutta jos sulla auttaa kestämään, niin kaipa tääkin on taas joku ph-ero tai jotain vastaavaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattapäällyslakoissakin on varmasti eroja ja pysyvyys eri merkkien mattalakkojen kanssa voi vaihdella. Siksi halusin kertoa teille tästä Inm:stä jonka olen itse kokenut monipuoliseksi koska on toiminut monen eri merkin kanssa :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥