tiistai 28. tammikuuta 2014

Love.Angel.Music.Baby

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä OPI Gwen lakoista LAMB eli Love.Angel.Music.Baby.

P1230003.ORF

Satin koostumus on aivan ihana. Rakastin mustaa 4 In The Morning lakkaa ja tämänkin kultaisen lakan pintaa on ihana silittää. Siistin tuntuinen, sileä ja tasaiseksi levittynyt pinta. Kaksi kerrosta lakkaa riittää, peittää helposti. Ohut kiva koostumus. Varmasti paras kultainen lakkani, OPIn Satin koostumus on niin ihana että tätä kyllä joutuu hankkimaan lisää. Samantuntuinen kuin matta mutta kimallus on kuin hiekkalakasta koska kimaltaa mattana. Lisäksi tämän väri on niin kalpea kulta ettei ole liian kirkas, pröystäilevä tai jouluinen. Sopii kylmiin pakkasiin tai kesän helteisiin.

P1230012.ORF

Mustissa kärjissä OPI 4 In The Morning josta en voinut pysyä erossa ;)

Ps. OPI Gwen lakat ovat tutustumistarjouksessa Cesarissa, näitä söpöläisiä saa myös minisettinä jossa on kaikki neljä ihanaa eikä yhtään huonompaa väriä seassa ;))
 yleensä itsestä aina tuntuu että miniseteissä on pari kivaa ja yksi ei niin kiva...

24 kommenttia

 1. Hitsi miten hyvin noi kaksi sopii yhteen! :) Täytyykin itsekin seuraavaksi lakata näillä :)

  VastaaPoista
 2. on se vaan niin nätti lakka, tuo LAMB :) oon tota himoinnut jo hetken eli nyt se on varmaan sit pakko hankkia :D

  VastaaPoista
 3. Upeat, yllätävän hyvin sopii tuo satiininen lakka kynnenpäihin. :)

  VastaaPoista
 4. Voi luoja! Ihan mahtava lakkaus!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä nää kaksi sopii kauniisti yhteen! Ja L.A.M.B. nyt vaan on ihana ^^

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit ja tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 7. Onpas kauniin värinen tuo LAMB -lakka! ♥.♥ Täytynee lisätä ostoslistaan.

  VastaaPoista
 8. Oi että! Ompa ihania molemmat! En tippaakaan kadu, että tilasin tuon minisetin loppuviikosta ja sen pitäisi olla luonani huomenna! Sormeni syyhyävät päästä testaamaan! Pelkäämpä vain, ettei minisetti kauaa kestä, niin hyvältä nämä esittelemäsi lakat näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos uhkaavasti vajuvat niin ostat isot pullot ;)

   Poista
 9. No niinpä niin, lamb (vai onko se kirjoitettava L.A.M.B.), In true Stefani fashion ja 4 in The Morning menivät tilaukseen viime yönä. Kauan arvoin myös muiden lakkojen kanssa, mutta niin hieno kuin Push And Shove olisikin, en oikeastaan lopulta koe tarvitsevani lakkaa, joka kestää vain yhden illan hyvänä. Lisäksi minua mietitytti, mitä on tarkoitus tehdä, kun mini kokoinen Lay Down That Base loppuu? En myöskään tiedä, riittääkö taitoni ja miten verenpaine kestää, jos lakka on erityisen ongelmallinen levittää.

  Hyvällä tahdollakaan en pysty perustelemaan yhtäkään uutta pinkkiä lakkaa itselleni, eikä Hey baby muutenkaan vaikuttanut oikein oman sävyiseltäni swatcheissa, joita netistä löysin.

  Over and over a Gwen olisi tietenkin pitänyt hankkia, mutta minä+punainen kynsilakka tulikin jo käsiteltyä jouluna:) Joka vuosi sama juttu, lakkaan punaisella, totean, että liian pornot, poistan lakat ja toistan saman 2-4 kertaa, minkä jälkeen päätän pitää punaiset kynnet ainakin pari päivää, koska on sentään joulu. Se mun yksi ja sama punainen on toistaiseksi palvellut aika monta joulua ja pullo on hädin tuskin puolessa. Että jäi sitten tilaamatta:D

  I Sing In Color ei ole mitenkään päin mun juttu. Tai tummat lakat oikein muutenkaan. Mikäköhän olisi sellainen sopiva "pehmeä lasku" niihin tutustumiseen? Mustaa ei toki lasketa, koska sitä voi käyttää pelkästään tai koristelun osana...

  Viime yönä koitin kuitenkin tahdä jotain uskomatonta taiteilua kynsilleni sillä seurauksella, että totesin linerini jo kuivuneen käyttäkelvottomiksi. Toisen käden sain tehtyä, joten hetken mielenhäiriössä (aion syyttää tästä x määrää yövuoroja putken) tilasin vielä Cesarsista paketillisen linereita. Koska tottakai 7kpl, noin 5e/kpl on parempi kuin 1-2 kpl n.6e/kpl, onhan?! Halpaa ja kivaa.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyviä ostoksia olet tehnyt :) hmm..jos mietin miten olisi helpointa tutustua tummiin lakkoihin? Ehkä kärkilakkaus tai ruffian manikyyri? Tai nimetön tummalla, muut vähän vaaleammalla samanlaisella sävyllä?

   Poista
 10. Todella upeat kynnet! :) Itse tilailin juuri muita kokoelman lakkoja ja pakettikin jo kolahti postissa, mutta nyt vain mietin että miksi ihmeessä en tilannut tuota LAMB:ia, sehän on todella kaunis lakka!

  VastaaPoista
 11. Näyttää samanväriseltä kun Bond-hiekkalakka Honey Ryder :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei sitä olekaan mutta samantyylisiä taitavat olla eri koostumuksella .)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥