lauantai 28. joulukuuta 2013

Jouluiset kuunsirpit

Kuunsirpin muotoon lakkaaminen jatkuu...tätä se aina on kun jotain kokeilee pitkästä aikaa niin siihen sitten jämähtää :) mutta puolustuksena sanon että tämä kuunsirppi sopiikin hyvin näille pyöreämmille kynsilleni...

Päätin tehdä lakkauksen valkealla, punaisella ja vihreällä lakalla. Näitä värejä löytyikin Essieltä ja juuri sopivissa joulunsävyn vivahteissa. Nämä kaikki lakat on saatu kuluvan vuoden aikana blogini kautta.

PC210002.ORF

PC210021.ORF

Blanc; Valkea creme. Olen lukenut netissä mietintöjä onko tämä se täydellinen valkea, hyvin käyttäytyvä lakka, kaiken hypetyksen arvoinen? Kyllä mä tästä tykästelen, en niin osaa vertailla kun tiedän lakatessani onko hermojen menetys -valkea vai saatan hankkia toisenkin pullon -valkea. Sanon että tämä on erittäin hyvä valkea, minulla ei ole ollut ongelmia tämän kanssa.

Shake Your Money Maker; myrkyllisen värinen, neonvihreä, kolmella kerroksella peittävä lakka. Sopii joulun väritykseen mutta nätti kesälläkin.

Hip-Anema; tätä olen aiemminkin ylistänyt! Kahdella kerroksella täydellisesti levittyvä, kerrassaan huippulaadukas Essien punainen lakka. Parhaita lakkakokemuksiani ikinä!

PC210019.ORF

Lakkasin joka toiseen kynteen punaisella ja vihreällä. Kuunsirppi onnistuu hirmu helposti Blancilla, Essien hyvin aukeneva, leveä suti hoitaa lakkauksen siististi. Leimaukset Konad m77, China Glazen 2030 lakalla. Kultaiset niitit Adeninasta.

PC210095.ORF

23 kommenttia

 1. Nyt hypetetään Gina Tricotin valkoisesta, Whitesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, en ole kuullutkaan :) uusi juttu mulle. Eikös kaikki kehuneet jotain Seppälän valkoista? Mun mielestä valkeissa ei ole kamalasti eroja, toinen on toisen mielestä hyvä. Nämä on niin mielipidejuttuja.

   Poista
  2. Kehui ja menin itsekin siihen halpaan. Järkyttävää kuplivaa jankkia, lensi mäkeen parin käyttökerran jälkeen. Tarkennan vielä, että laitoin ginan lakan essien leveäsutiseen pulloon, koska ginan oma sivellin ei ole kaksinen.

   Poista
  3. Se Seppälän valkea oli ihan liian paksua liisteriä. Toi Gina Tricotin valkea on ehdottomasti paras mitä olen ikinä kokeillut, ja mulla on testattuna jo noin kymmenkunta valkeaa. Suosittelen hyvin lämpimästi :) On parempi kuin Blanc, joskin Blanckin kuuluu minusta "parempien valkoisten" -kategoriaan.

   Poista
  4. Sissi: Tuo pullon vaihto onkin hyvä idea. Ginan lakat eivät kalliita ole josko sitä ostaisi yhden valkean kokeiluun :)

   Papu: Jos sinä kehut niin pakko kokeilla. Kun tietää tarkkuutesi :)

   Poista
 2. Ihanat jouluisat kynnet! :) mutta miten saat nuo lakat noin tarkasti ja suoraan kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä keskittyä eikä sivellin saa lipsua. Helppo tehdä Essien hyvällä siveltimellä, siksi juuri epäilen Gina Tricotin valkeaa koska sivellin on huonomman mallinen.

   Poista
 3. Heh, tosi hauskat ja erikoiset! :) Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän sellaiset hyvän tuulen -kynnet :)

   Poista
 4. Piiikkasen hienompaa taas! Sää oot niin pro! Aivan mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet ja tosi hyvin onnistunut ruffian!
  Muuten, onko jo tullut vastaan: http://www.ninjapolish.com/Q1-Fauxnad-Small-Stamping-Plate.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas huono kopio ;) olen mä tietoinen noista. Mutta mitä noille voi tehdä kun tuota feikkilaattaa on monessa paikassa. Toivon että kaikki laattaa himoitsevat ostivat sen viralliselta jälleenmyyjältä CesarsShopilta. Tällöin voi kehaista omistavansa Charming Nails laatan :)

   Poista
 6. Nää on kyllä hienot ja värimaailmaltaan niin raikkaat! En juuri välitä vihreästä mutta tähän lakkaukseen sopii hyvin:)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥