perjantai 13. joulukuuta 2013

Gold Digger

Tekisi mieli sanoa Gold Diggarrr...you know :D

IMG_4391

Että IsaDora yliannostuksenne olisi taattu esittelen vielä Gold Digger sävyn Holographic lakoista. Tätä löytyi Kuopion Sokoksesta ja hintaahan näillä on 8,90 e. Läpikuultava pohja, hologrammisissa glittereissä välkettä ja vähäinen väri tulee glittereistä.
Jos haluaa kunnon kultaisen lopputuloksen niin kannattaa laittaa ainakin 4 kerrosta kynnelle...voi kokeilla pelkästään tai esim.kultaisen lakan päälle. Kannattaa laittaa alle sitä IsaDoran Peel-Off aluslakkaa ;D

IMG_4386

Laitoin tätä China Glaze Rodeo Fanaticin päälle useita kerroksia. Rodeo Fanatic on vanhimpia Chinan lakkojani ja ihan unholassa ollut. Syyttä suotta, mahtava petroolin värinen shimmer lakka joka peittää jo yhdellä paksulla kerroksella. 

Mahtavat kynnet muuten mutta Peel-Off ei sitten yhtään suojaa värjäämiseltä! Terveisin Homekynsi, eipä sitten käytetä nudelakkoja pitkään aikaan!

Nimettömissä joskus Cesarista lahjana saatuja strasseja.

16 kommenttia

 1. Tuli petroolista väristä huolimatta mieleen iltahämärän tähtitaivas :)

  VastaaPoista
 2. Uu mama, miten upeat! Nää on jotenkin sellaset glamour- kynnet. Toi väri on kertakaikkisen upea ainakin sulla, itse vierastan petroolinvärisiä lakkoja mutta tää pisti harkitsemaan josko pitäisi totutella.

  -Tarabel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin käytän sinisiä mutta tämä on kyllä kaunis sävy, ei pomppaa liiaksi silmille :)

   Poista
 3. Ooh, noissa pitäisi olla tykkäysnappi ;D

  VastaaPoista
 4. Nää on jotenki kuninkaalliset! Tosi hienot, pitää tehä ehkä iteki turkoosi-kulta -yhdistelmällä, kun sopii noin hyvin yksiin.

  VastaaPoista
 5. Mä ostin punaisena, olisikohan nimi ollut ruby red tätä isa doraa ja sinänsä harmittaa että eihän toi periaatteessa mitään hologrammilakkaa ole vaan pelkkää glitteriä, ja sitäkin niin vähän että tosiaan saa sudilla oikein kahmaista sitä lakkaa pullosta ja läntätä ison tipan suoraan kynteen että saa glittereitä kunnolla! :D mutta ne isadoran sugar crush- lakat sensijaan ovat aivan ihania! :3 en tiedä ovatko nekin vain joku kausituote...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne Sugar Crushit on kausituotteita, kannattaa hamuta jos niitä vielä löytää :) itseostin vielä yhden lisää! Ne kyllä ovat ihania ja ajatella etten ensin niistä tykännyt!
   Ei periaatteessa ole hologrammia vaan hologrammista glitteriä, totta puhut. Ja saa kerrostaa jos haluaa kunnon hologrammiset glitterkynnet :)

   Poista
 6. Tosi onnistuneet kynnet! Enpä olis ite tajunnu kokeilla petrolia ja kultaa yhdessä. Jos kynnet kasvaa, niin pitää kokeilla vastaavanlaista lakkausta :) -sh-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en muista olenko ikinä ennen kokeillut petroolia ja kultaa mutta se toimii :)

   Poista
 7. Ihana glitteri, kattelin noita eilen, mutta en viel ostanu.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥