lauantai 7. joulukuuta 2013

Deborah Lippmann Jewel Heist kaksikko

Love It -verkkokaupan uutiskirjettä tilanneet huomasivat Deborah Lippmann lakkojen olevan -30% alessa viikonlopun ajan. Tottakai se vähän kutkutti, pitäiskö tilata jotain? Lippmanin glitterlakat ovat harvinaisia, uniikkeja ja kokoelmani ehdottomia helmiä. Näitä ei ihan joka päivä tule käytettyä, ensinnäkin se poistaminen on kamalaa mutta jotenkin nämä mieltää ihan spesiaalilakoiksi. Ovathan nämä toki kalliita mutta ovat ne sen arvoisia. 

Tarvetta millekään lakalle ei varsinaisesti ollu mutta naisihmisenä hyviä tarjouksia on hankala ohittaa. Uusissa kokoelmissa oli mahtavia glittereitä joten tutkin ja googletin swatcheja. Päädyin hankkimaan Va Va Voom glitterlakan. Va Va Voomin ajattelin näyttävän hyvältä mustan lakan päällä koska tämä sisältää kirkkaan sinisiä ja hologrammissa hohtavia glittereitä. 

IMG_4014

IMG_4011

Va Va Voom kuuluu Jewel Heist kokoelmaan. Kokoelmassa on kolme eri väristä lakkaa ja kullekin sopiva glitterkaveri. Va Va Voomin kaveri on syvä, lähes musta sininen Rolling In The Deep jonka sain kirjeessä yllätyksenä. Rolling peittää kahdella kerroksella. Seassa on myös tosi pieniä kimallehippuja.

IMG_4016

Näissä kynsissä 2 kerrosta Rolling In The Deepiä jonka päällä 1 kerros Va Va Voomia.

IMG_4028

IMG_4033

Mitä pidät yhdistelmästä? Eikö olekin huikean makeat? Kyllä tykkään molemmista lakoista. Mutta pelkällä Va Va Voomilla pärjää, seuraavana kokeilen sitä alunperin aikomani mustan päälle. Mustan päällä hieno tai juurikin tälläisen hyvin tumman sinisen. Kummankaan, Voomin tai Rollingin laadussa ei ollut moittimista. Levittyvät ja asettuvat kynnelle todella siististi, kuivuvat äkkiä eikä lakkaamiseen tuhraannu koko iltaa. Pysyvyys on hyvä! 

Kolmantena päivänä kyllästyin ja sinnikkäästi jynssäämällä poistin nämä :D poistohan on kamalaa mutta kyllä sen kestää ihanien lakkojen takia. Olin ihan häikäistynyt näiden kimalluksesta. Jopa hississä peilailin kynsiäni kun katon spottivalot osuivat niihin ja kynnet kimmelsivät pitkälle! Ei kannata pelätä vaikkei sininen ole värisi. Va Va Voomissa yhdistyy niin kauniisti säkevyys ja sähkönsinisyys että se näyttää mielettömän hyvältä!

10 kommenttia

 1. Aivan uskomattoman upeat lakat! Ei hitsi mäki haluun..! :D Siniset kun muutenki on lähellä sydäntä :) Harmi vaan et opiskelijan budjetilla ei tuollasia ostella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla Love It -tykkääjä FB:ssä niin ei mene tarjoukset ohi. Tai toivot pukilta lahjaksi ;)

   Poista
 2. Va va voom on UPEA! Itsellä oli se kynsillä jokin aika sitten,ja se keräsi ihan älyttömästi huomiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomionkerääjä se kyllä on koska tosissaan välkehtii niin kauniisti. Tumman pohjan päällä hologramminen välke tulee parhaiten esille. Oli kyllä tosi hyvä ostos!

   Poista
 3. Wouu,aivan ihanat lakat ja kynnet! Värit sopii ihanasti toisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä olivat upeat kynsillä. IsaDoran Peel-off olisi ollut kätevä etenkin näiden alla :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥