torstai 5. joulukuuta 2013

A England Ballerina Collection Swatches

Sain eilen Cesarista ihanaa postia; A England uutuuskokoelman joka kantaa nimeä Ballerina. Kokoelma sisältää neljä hyvin talvista ja harmonisen kaunista lakkaa. 

IMG_4403

Kokoelmaan voit tutustua tästä. Muistathan että Cesars linkit eivät hyödytä minua millään tavalla, ne ovat vain helpottaakseni teitä.

IMG_4411

Fonteyn
Kalpea hopea scattered hologrammilakka. Kaksi kerrosta, levittyy siististi ja raidoittumatta.

IMG_4433

Her Rose Adagio
Vaalea nuderoosa scattered hologrammilakka. Kaksi kerrosta, levittyy siististi ja raidoittumatta.

IMG_4451

Dancing With Nurevyev
Sini-harmaa scattered hologrammilakka. Voimakkaampi holokuvio kuin toisissa. Kaksi kerrosta, levittyy siististi ja raidoittumatta. 

IMG_4483

Encore Margot
Aavistuksen turkoosiin taittava haalea hopea scattered hologrammilakka. Kaksi kerrosta, levittyy siisti ja raidoittumatta.

A England lakat maksavat 11,90 e Cesarissa. Oikein hyvä merkki jonka lakat ovat tasalaatuisia ja osa väreistä hyvinkin uniikkeja. Oikeastaan taidan tykätä A Enkun puoliholoista enemmän kuin normiholoista! Ei ole tehnyt mieli käyttää Chinan OMG lakkojakaan enää aikoihin...

Joko olette hankkineet tästä kokoelmasta jotain vai menikö ostoslistalle? Toiveeksi pukille? Yllätä ystäväsi A England lakalla jouluna, ei varmasti mene pieleen ;)

20 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on paras kaikista. Tosi nätin värinen <3

   Poista
 2. Olen tilannut nämä kaikki jo-toivon hartaasti että ne olisivat tänään noudettavissa! Ihanilta näyttävät kaikki!- Dancing with Nureyeviä odotan kyllä eniten :B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dancing on toiseksi paras. Jospa saisit tänään ihanaa postia kun huomenna on pyhä ja postia ei tule. Oletko muuten saanut minulta postia?

   Poista
  2. Olen! Unohdin ihan kokonaan kiittää siitä! :D KIITOS! :D Se paketti on tullut jo aikaa sitten ja olen sisällöstä riemuinnut useaan otteeseen,mutta lahopäänä unohdin siitä sanoa..

   Poista
  3. Ole hyvä :) pieni kiitos bannerista. Kyselin sillä ettei posti ole hävittänyt..

   Poista
  4. Ei onneksi ollut hävinnyt! Ja hii,mun Ballerinat on tulleet,saan hakea ne illalla!

   Poista
 3. Kauniilta näyttävät nämä lakat :)

  VastaaPoista
 4. Tämä kokoelma ei oikein innostanut, tuskin tulee hankittua yhtään lakkaa tästä kokoelmasta.

  VastaaPoista
 5. Itse tilasin Adeninalta eilen Her rose adagion. Postitäti toi sen tänään :D On kyllä paaaaaaljon tummempi, mitä oletin kuvien perusteella, mutta eiköhän tuo käyttöön jää silti. Taitaa olla ensimmäinen A Englandin lakka minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot on joskus hankalia kuvata ja näistä ei taida paljon swatcheja ollakaan. Promokuvissa näyttävät vaaleilta mutta ihanahan Adagion on, älä hylkää sitä :)

   Poista
 6. Ruusunvärinen <3 Ihania, mutta ei taida olla tilaa enään yhdellekään lakalle ennen kuin olen saanut vanhoja käyettyä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kai voi jättää näitä välistä, sehän olisi suorastaan synti!

   Poista
 7. Ihanan huurteisia ja eteerisiä suorastaan!

  VastaaPoista
 8. Voi lääh miten ihania. Oon jo monta kertaa palannu ihaileen näitä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥