tiistai 19. marraskuuta 2013

Zoya Zenith - Mosheen

NailCityyn on saapunut uusi Zoyan talvea huokuva kokoelma Zenith. Sain kokoelmasta pari lakkaa esiteltäväksi teille. Oli vähän vaikeuksia valita, tässä oli tarjolla hologrammista sinistä ( Sonia esitteli sen ), ihanasti säihkyvää luumua ja tosi sähäkkää violettia. Tavoistani poiketen en niihin langennut vaan otin muutaman erilaisen lakan jollaisia minulla ei ollut ja joille löytyy käyttöä jatkossakin.

Ensin esittelyssä Mosheen. Hologrammista turkoosia tikkuglitteriä ja pyöreää kultaista glitteriä, sanoinkuvaamattoman säihkyvä ja upea lakka! 
Tätä kannattaa käyttää kuorruttamassa toista lakkaa, yksinään ei ole kovin peittävä.

IMG_3680

Turkoosi sopii luumun pariksi joten kynsillä OPI Louvre Me, Louvre Me Not ( vanha suosikki ) ja nimettömissä OPI Golden Eye. Vähänkö näistä tuli hienot! 


IMG_3689

Mosheen on kyllä kaunis lakka. Turkoosi tai siniset eivät ole yleisesti lakkavärini mutta muihin yhdistelemällä toimivat. Ja juurikin tälläisenä turkoosina päällyslakkana, tämä kun toimii niin monen tumman värin kanssa. Nams!

IMG_3685

Miten tilaat Zoyan lakkoja?
 Lähettämällä sähköpostia maahantuojalle osoitteeseen info@nailcity.fi, lakkojen kappalehinta on 15,50 e. Tai kurkkaamalla Zoyan jälleenmyyjät tästä. Voit käydä ostamassa lakkoja paikan päältä.

Joko Zenith kokoelma on tuttu? Mikä lakka näyttäisi parhaalta?

14 kommenttia

 1. Aikas makee! Jännä juttu, miten tuo ei näytä ollenkaan niin karvaiselta, kuin vaikka ne China Glazen lakat? Mutta on siis hieno, kullan päällä ehkä aavistuksen liian pliisu, mutta viininpunaisella pohjalla on upea ja sopii kuin nyrkki silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole säärikarvalakka kuten Chinan tai Sally Hansenin. Vaan rehellinen tikkulakka :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) toimii hyvin koska turkoosi erottuu hyvin luumun päällä. Tykkään!

   Poista
 3. Upea niin kynsillä kuin pullossakin, vaikka en aiemmin kamalasti noille tikkuhiletyypisille ole lämmennyt :) Ihana ja yllättävä yhdistelmä tuon Louvre Me, Louvre Me Notin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko päivän olen ihastellut kynsiäni ja tätä turkoosia välkettä :)

   Poista
 4. Hihi, tän mä jätin suosiolla muille bloggaajille. Arvasin, että myös tämä on aika monen mielestä upea, mutta minulle todella harvinainen käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se sopiikin tosi hyvin :) halusin nyt vähän haastetta enkä ottanut tuttuja ja turvallisia violetteja ;) jotka toki upeita myös!

   Poista
 5. On kyllä upea lakka, ja lakkaukset! :)

  VastaaPoista
 6. Tuttu on kokoelma, just testin alla itsellä. Kyllä sieltä pari selvää suosikkia nousee. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä lukemassa sun postaus, kiva katella kuvia muistakin väreistä :)

   Poista
 7. Hei! Tuleeko tohon hintaa vielä postikulut päälle jos tliaa Zoyan lakkoja suoraan maahantuojalta?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥