torstai 28. marraskuuta 2013

Testissä Snowcrystal kynsienhoitotuotteet

Sain aiemmin blogin kautta Snowcrystal kynsienhoitotuotteita. Olen nyt testaillut niitä jonkun aikaa ja kerron teille lisää näistä.

IMG_3222

Ultra Quick Dry & Shine Top Coat
Pikakuivattava, kiiltoa lisäävä päällyslakka

Kelvollisen nopea kuivumaan. Antaa lupauksen mukaisen huikean kiillon. Tässä on semipaksu koostumus joka ei ole yhtä paksua kuin monien tuntemissa Inm tai Seche pikakuivattajissa. Tätä voikin siis laittaa vaikka kaksikin kerrosta jos siltä tuntuu. 
Olen laittanut tätä, odotellut jonkun aikaa eikä ole ikinä tullut ruttuja. En ole kellosta kytistänyt aikaa. Ihan märän lakan päälle en suosittele ikinä laittamaan mitään pikakuivattajaa, pitää antaa edes vähän kuivua. 

Tämän ohjeissa luvataan kosketuksenkestävä pinta hetkessä ja juurikin kehotetaan antamaan lakan kuivua hetki ennen levittämistä.
Päällyslakkaa pitää aina käyttää, antaa lakkaukselle kiiltoa ja kestävyyttä sekä estää kärkilohkeilua. Tämä viimeistelee lakkauksen ja jos haluat manikyyrille lisää kestoa niin seuraavina päivinä voit lisätä kerroksen päällyslakkaa.

10 ml / 13,40 e

IMG_3226

IMG_3214

Instant Nail Base
Vahvistava, tasoittava aluslakka

Nätti hento vaaleanpunainen väri. Sopii kahdella kerroksella peittämään kynnen keltaisuutta mutta ei ole kuitenkaan kynnen optimaalinen vaalentaja eli ei taita siniseen. Moni kuitenkin tykkää käyttää pelkkää aluslakkaa joten tämä on hyvä valinta jos haluaa ihan vähän nuden väriä kynnelle. Kannattaa levittää tarkasti, tälläinen vaalea sävy saattaa raidoittua vähän.

Melko paksuhko koostumus joka tuntuu antavan kynnelle suojaa ja vahvuutta ulkoisia iskuja vastaan. Etenkin pitkät kynnet osuvat herkästi johonkin joten itse haen sitä paksuhkoa koostumusta joka tuntuu suojaavan kynttä parhaiten. Ei ole lohkeillut tai lähtenyt liuskoina kynsistä. Peittää kynnen uurteet ja epätasaisuuden 
Tuntuisi antavan hyvän pidon kynsilakalle. Tämän sanotaan sopivat ohuille, pehmeille, hauraille ja helposti liuskoittuville kynsille. 

Aluslakkaa pitää aina käyttää, älä ikinä laita kynsille pelkkää kynsilakkaa. Kauhistuttaa koko ajatuskin :DD

10 ml / 13,40 e

IMG_3217

IMG_3220

IMG_3219

Cuticle Exfoliator Gel
Kuorinta-aine kynsinauhoille

Onko sinulla kuivat, kipeät, revenneet tai kynnen pintaan kiinni tarttuneet kynsinauhat? Oletko laiminlyönyt tuotteet kynsinauhojen hoitoon, ajattelet öljyn riittävän? Soo soo, tämän tuotteen tarvitset. Tätä laitetaan puhtaalle kynnelle, hierotaan ja työnnetään kynsinauhat taaksepäin. Kynsinauhoja voi työntää omalla kynnellä, appelsiinipuutikuilla tai jollain siihen tarkoitetulla välineellä. 

Minä olen kokenut kipeät, revenneet ja kiinni kasvaneet kynsinauhat. Ne on tosi kipeät jos menet yhtään repimään! Siksi olen nyt ottanut tosissani tälläisten tuotteiden käytön. Minulla on aiemmin saatu Snowcrystalin aine kynsinauhoille ja kyllä niistä apua on. Kun hieroo kynnelle telkkaria katsoessa ja työntää varovasti kynsinauhoja niin ne pysyvät siisteinä. Tämä tuote sisältää Aloe vera lehtiuutetta, manteliöljyä, d-pantenolia sekä ruusun ja rypäleiden kantasoluja.

10 ml / 13,40 e

Snowcrystal tuotteita saa ostettua Kicks myymälöistä.

Onko sinulla kokemuksia Snowcrystalin kynsienhoitotuotteista? 

7 kommenttia

 1. En muuten omista yhtään pikakuivattajaa! Olen kyllä miettinyt, että onko niiden käyttö välttämätöntä. Olen kärsimätön lakkaaja ja joskus kerrokset eivät kuivu niin nopeasti kuin toivoisin, mutta toistaiseksi olen selvinnyt. Jos miettii mikä määrä kerroksia parhaimmillaan tulee (esim. 5 kerrosta aika yleinen kaikkineet), joskus kyllä kaipaisin pikakuivattaa.
  Mikä on pikakuivattajista ehdoton suosikkisi tai suosikit? Kiitos vinkistä taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä että tarvitset pikakuivattajaa ;) Inm Out The Door ja Seche Vite on kiistatta parhaat, saa esim. Cesarista ;)

   Poista
  2. Kiitos, laitetaan hankintalistalle! Cesarista olenkin jo kerran tilannut lakkoja. :)

   Poista
 2. Hei
  voisitko vähän täsmentää tuota kynsinauhojen kuorimista.
  Huuhdotaanko aine pois käsistä? Voiko sen korvata käsikuorinnalla? Itse usein käytän kasvojen kuorintavoiteen "jämät" käsiin. Eikö kynsiharjan käyttö kuori myös? vähän samoin kuin ihon harjaaminen yleensäkin?

  Kysymyksistä varmaan huomaa että en omista kynsinauhakuorintaa. En myöskään koskaa työnnä nauhoja mihinkään. Mikä merkitys sillä kynsinauhan työntämisellä oikeastaan on? Ts. Mistä tietää että tarvitsee kuoria ja työntää kynsinauhoja?

  Nämä saattaa sinusta ehkä kuullostaa hölmöiltä kysymyksiltä, mutta kiitän jos jaksat avata hieman. :)

  Tasmaaniantuholaiselle voin minäkin suositella Seche Viten pikakuivattajaa. Ehdottomasti parantanut intoani kynsien lakkaamiseen, ja kiitos siitä kuuluu tähän blogiin <3

  terv. Marjo K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien käsien kautta olen huomannut mitä kynsinauhat tarvitsevat. Mulla on aika siististi käyttäytyvät kynsinauhat kesällä. Mutta talven tullen ne kuivuvat ja jos on paha tapa räpeltää kynsiä ja kynsinauhoja niin samalla saattaa tulla repineeksi "tikkuja" kynsien sivusta jotka vasta ovat kipeitä.

   Mulla myös lähtee kynsinauha kasvamaan kynteen kiinni ja jos se repeää niin se on kamalan kipeä. Kynsinauhoja pehmennetään ja vähän kuoritaan jotta ne on helpompi kevyesti työnnellä. Kun tätä toistaa usein säännöllisenä tapana, kynsinauhat pysyvät siisteinä jolloin kynnetkin näyttävät paremmilta. Mä olen hieronut tuon lopun aineen kynsille ja vähän ajan päästä pesen kädet jos tuntuu että ovat tahmeat. Ennen aluslakkaa kynnen pinnan pitää olla siisti. Kyllä saman voi varmaan korvata kasvojen kuorinnalla/harjalla mutta itsestä on kivempi kun on omat aineet kynsille niin se hoito tulee varmasti tehtyä :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥