maanantai 25. marraskuuta 2013

Seppälän Kiwi lakka Wisteria Line

Bongasin Seppälästä tälläisiä uutuuksia. Hintaa oli 2,95 e muistaakseni. Löytyy vaaleanpunaisena, violettina, sinisenä, vihreänä ja persikkana. Just tilasin Illamasquan Scarcen joten otin näistä vaan violetin.

IMG_3961

Wisteria Line ( TÄYKKÄRIT ) on medium violetti jossa mustia pallukkaglittereitä. Kiva että Seppälästä löytyy tälläisiä. Pullo itsessään ei houkuttele ja mun mielestä nämä oli tosi huonosti esilläkin. Tutkin kaikki hyllyt ja olin lähdössä pois kun vielä kurkkasin näitten laarin ja sieltähän niitä löytyi.

Eka kerroksella huomasin että tämä raidoittuu ja levittyy huonosti. Mutta onneksi toinen ja kolmas kerros paikkaa. Tämä onkin ensimmäinen NAILS merkin kynsilakkani joten kokemusta merkistä ei enempää ole. Millainen sarja lienee laadullisesti yleensä? Varmaan teillä kokemuksia on.

IMG_3959

Lopputulos on ihan kiva. Vähän häiritsee että kolmesta kerroksesta huolimatta pinta ei ole täydellinen. Hauska idea kuitenkin :) leikkasin ja viilasin kynteni mantelinmuotoon. Kivaa vaihtelua! Toivottavasti tämä muoto pysyy kun kynteni kasvavat lapioon luonnostaan. Onkohan mantelinmuoto muuten parempi ottamaan iskuja vastaan? Kellä on mantelinmuotoiset luonnonkynnet, sattuuko usein repeämiä?
Aloitin myös Trind Nail Repairin käytön joten käyttökokemuksia siitä tulossa :)

IMG_3883

Mukavaa alkanutta viikkoa! Ihanaa kun on oikeasti lunta!

18 kommenttia

 1. Toi violetti täytyy hommata , kunhan napsahtaa palautukset tilille ensin ... ;)! Trindin nail repair on hyvä !!!

  VastaaPoista
 2. Varsinaisestihan tuo 'nails' ei ole mikään merkki, vaan Seppälän omia kynsilakkoja, jotka on sitten tosi fiksusti merkattu että tämä tulee kynsille :D Elijoo, Seppälän omia lakkoja ovat 'Nails' -tagilla. Ihan hyvälaatuisia ainakin omasta mielestäni, taitaa tuo Kiwi-kokoelma lähteä sellaisenaan meikätytön kokoelmiin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa väreissä ollut enemmän valinnanvaraa niin olisin ostanut useamman :)

   Poista
 3. En ole näitä vielä ehtinyt kokeilla, vaikka melkein päivittäin tulee töissä näitä hiplattuakin. Ajattelin ostaa itselleni vaaleansinisen ja -punaisen vähän niin kuin ennakkojoululahjaksi kun veronpalautukset napsahtavat tilille. :D

  Nails-sarjan lakoissa tuntuu olevan aika paljon laadullista hajontaa - lähinnä sen sudin kannalta! Useimmat sudit on ok, mutta jonkin niin hapsottavia ettei niillä lakkaa erkkikään. Sarjan valkoinen Snow White-nimeä kantava lakka on kuulemma todella hyvä valkoinen. Itse en ole vielä ehtinyt koittaa, mutta ostan kyllä itselleni testiin heti kun saan edellisen valkoiseni kulutettua loppuun. :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni kasvaa luonnonkynnet lapiomallisina, mutta viilaan ne aina mantelimuotoon. Lapiomallissa nimenomaan repeilee tai liuskoittuu ne reunat helpoiten. Mantelimuoto tosin tulee jo siitä, että niitä liuskoittumia yrittää kuitenkin viilata pois... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D ei saa kyllä nauraa toisen liuskoittumille. Minullakin oli parissa lapiossa pahat katkeilut\liuskoittumat joten leikkasin ne pois niin tuli mantelit :D en muista milloin viimeksi on ollut tämän malliset kynnet. Pitää tänään viilata näitä enemmän manteleiksi. Koko päivän ihaillut uutta kynsieni muotoa :)

   Poista
 5. Minä ostin joskus noita Nailsin mattalakkoja, otin 3 eri väriä kun oli joku ota 3 maksa 2 -tarjous. Ne oli tosi huonoja...! Raidottui, ja lohkesi pois samana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voeh....toivottavasti uskallat ostaa merkkiä vielä. Mattalakat ovat valitettavasti huonompia pysymään kuin normit. Jos yhtään lohduttaa :)

   Poista
 6. Kivaa vaihtelua tosiaan tuo mallinmuutos :). Mun silmään nuo ei kyllä taida olla mantelit, vaan ehkä pyöreät tai ovaalit? No, kivat kuitenkin :). Mullahan on oman kynnen geelaus ollu jo pitkän aikaa, mut on näissäkin mantelinmalliset kestävämmät. Neliöistä saa helpommin kulmia rikki, tosin kyllä niihinkin pitää aina välillä palata :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei nämä varmaan ihan oppikirjasta otetut mantelit ole mutta yritys hyvä kymmenen! Äsken vähän viilasin enemmän näitä. Vähän nuo reunat meinaa mulla lapioitua, toivotaan nyt että tämä malli pysyy :)

   Poista
  2. Se manteli taitaa olla helpompi saada rakennekynteen?

   Poista
  3. Siitä en tiedä, kai ne on ihan yhtä helpot/hankalat. Itse viilasin omat kynnet just lyhyeksi ja taas vaihteeksi neliönmallisiksi. Musta mantelikynsien pitäminen kauniissa muodossa on pirun työlästä ja _vaikeaa_! Ei uskoisi, mut on se :D. Mut kauniit ne on ja mun sormille varmasti kaikista sopivin muoto :).

   Ja treeni tekee mestarin, niinhän sitä sanotaan. Mukavaa uudistumista sultakin kokeilla välillä muuta mallia. Ainahan sitä voi palata entiseen, jos ei tunnu omalta :).

   Poista
 7. Muistan lukeneeni, että neliönmuotoiset kynnet ovat kestävämmät kuin mantelinmalliset :) Joskus olen viilannyt omat kynnet manteleiksi, mutta en ole osannut niillä olla, eivät vain tunnu omilta. Sulle ne kyllä sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Iiks, toivottavasti nämä eivät katkea, päivällä repäisin seinään yhden kynnen...

   Poista
 8. Odotan Nail Repair tuloksia, omat kynnet tarvitsisivat juuri tuollaista hoitoa, ainakin nyt talvella. :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥