tiistai 12. marraskuuta 2013

Rose Bazaar

Varoitus, hehkutusta tulossa!

Toinen saamistani Snowcrystalin lakoista on sävyltään Rose Bazaar. Moni lukijoistani tietää miten paljon pidän tämän tyylisistä sävyistä. Vanhan ajan roosa! Ei mikään tavis roosa tai vaaleanpunainen, vaan sellainen murretumpi ja aikuisempi sävy. Sopii tosi hyvin kylmälle tai lämpimälle iholle. Ajaton ja hillitty väri. 

IMG_3274

Minulla oli aika kiire kun lakkasin tällä. Hyvä aika testata uutta lakkaa :D mutta omistan ja käytän monia eri Snowcrystalin lakkoja ja tiedän sen olevan tasalaatuinen merkki. Kiireestä ja kahdesta paksuhkosta kerroksesta huolimatta lakka kuivui nopeasti eikä ruttuja tai kurttuja tullut. Toivottavasti hyvä koostumus ei ajan mittaan muutukaan, juuri tälläisiin pigmenttisiin mutta nopeasti kuivuviin lakkoihin olen tykästynyt.

Nimettömissä IsaDoran sokerilakka Black Crush ( saatu ) sekä Born Pretty Storen niittejä. Näköjään sokerilakan päällä ei pysy niitit ollenkaan, tein vähän kotihommia ja kohta huomasin parin niitin tippuneen. Piti laittaa uudet ja pari kerrosta päällyslakkaa jotta varmasti pysyvät :)

IMG_3260

Lakan ollessa kynsillä kolmantena päivänä saunan jälkeen oli tullut kärkilohkeiluja ja muutenkin halusin jo vaihtaa lakan. Aluslakkana minulla oli Seche Recondition ja päällyslakkana Inm pikakuivattaja. Yleensä toisena päivänä lisään kynsien kärkiin vähän alus- ja päällyslakkaa jos näyttää että alkaa rispaantua. Tämä kolmen päivän pysyvyys on kyllä hyvä.

Miltä tälläinen wanhan ajan väri näyttää? Voisitko kuvitella käyttäväsi?

20 kommenttia

 1. Äkkiseltään vaikuttaa sellaiselta, että voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni. Pitäisi kuitenkin koittaa omaa ihoa vasten - joskus menee tosi metsään, kun näyttää muualla tosi hyvältä ja oman ihon vieressä ihan karsealta.
  Sinulle se kuitenkin sopii hyvin ja näyttää oikein kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kicksissä on niin kirkkaat valot että kaikki näyttää siellä eriltä kuin kotona. Toivottavasti tämä näyttäisi hyvältä sinun ihoasi vasten :)

   Poista
 2. Todella kaunis roosa - voisin ehdottomasti kuvitella omillekin kynsilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sopisi sinulle erittäin hyvin :) olen nähnyt sinulla tämän tyyppisiä käytössä :)

   Poista
 3. Ihan lemppari punasia, just tollanen tumman marjapuuron sävy. Harmittavan harvoin vaan lakoissa on just tätä väriä, tää menee kyllä harkintalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, tosi harvoin törmää tähän sävyyn!

   Poista
 4. Onpas tosi nätti sävy tuossa Snowcrystalissa, ihana!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis väri. Sopii hienosti tollasen vähän rokimman kontrastinimettömän kanssa!

  VastaaPoista
 6. Ihana marjapuuronpunainen (: Kyllähän itsellä tälläinen menisi, mutta voi olla että kyllästyisin äkkiä. Näyttää kuitenkin sinulla niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en minäkään koko ajan käytä tälläisiä, kaikkeen kyllästyy jos koko ajan...

   Poista
 7. Kauniin värinen lakka ja kiva simppeli lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin, nämä on juuri näitä helppoja ja nopeita mutta silti näin kassatädin katseen eksyvän kynsiini... :D

   Poista
 8. Heippa! Olen selannut blogiasi ja kaikki kynnet ovat mahtavia!:)) tässä postauksessa olevat niitit olet tilannut Born prettystä,niin kysyisin onko sivusto luotettava ja oliko kuljetusmaksut isot?:) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen tilannut Born Pretty Storesta muutamia kertoja. Aina on tullut perille. Postimaksuja en muista, riippuu varmaan painosta ja niittien tapauksessa ne ovat ihan edulliset :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥