keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pikkujouluissa

Meidät kutsuttiin erään kuppilan pikkujouluihin. Meikä toimi kuljetuspäällikkönä mutta ei se sitä meinaa ettei saa laittautua!

Tähän meikkiin sain idean jostain tv-ohjelmasta; sähkönsinistä ja sähäkkää violettia aika ylhäälle asti laitettuna. 

IMG_3596

Valitsin luomiväreiksi Couleur Caramelin matta navy sinisen ( saatu GreenLipsistä ), Ben Nyen Amethystin ja Grimasin 571. Kulmaluulla Wet´n´Wild Creme Brulee. Pohjustus oli UDPP + Gosh Love That Dolphin puikko. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripsissä Lumene Raspberry Miracle kuitumascara joka ei ainakaan mulla toimi ollenkaan.

IMG_3582

IMG_3597

IMG_3598

Meikistä kyllä tuli tosi sähäkkä! Yleensä en levitä luomivärejä tällä tavalla vaan varjostaen ulkonurkan. Mutta tämäkin tyyli sopii hyvin raskaille luomille koska nämä luomivärithän eivät näy ollenkaan mihinkään luomen ollessa rentona :D

Ja kynnet. Niillä OPI Alcatraz...Rocks! Superihana farkunsininen hiekkalakka kultaisella ja violetilla shimmerillä. Ihan älyttömän upea. Saatu CesarsShopista.

Mulla oli aluslakkaa tavoistani poiketen vain yksi kerros mutta Alcatraz...se pysyi kolmatta päivää, pientä kulumista kärjistä mutta yllätti kyllä! Ei ole hiekkalakat ennen pysyneet näin hyvin!

IMG_3605

IMG_3612

IMG_3617

10 kommenttia

 1. Ihanan pirteä meikki! Ja voih, Alcatraz...Rocks! on kyllä pakko tilata ensi kuun alussa kunhan tuet saan, en vaan pääse yli ton lakan kauneudesta :D

  VastaaPoista
 2. Hieno meikki, pitääkin kopsata =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, etkös sinä muuten meikannut tämän tyylisesti joku aika sitten...MAC Deep Truth tms. ?

   Poista
 3. WAUTSI miten sähäkkä meikki! :) Tuo BN:n violetti on kyllä upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on yksi parhaita violettejani. Ei ole kulunut paljoakaan vaikka monet kerrat sitä sukinut :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥