keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Arvostelussa Konad Quick Dry Top Coat / Ajatuksia mainonnasta

Arvostelen mielelläni erilaisia uutuuksia ja testailen uusia tuotteita kynsirintamalla joten tässä taas yksi pikakuivattaja lisää. 

Konad Quick Dry Top Coat tulee kivan muotoisessa ja yksinkertaisen tyylikkäässä 10 ml pullossa. Harja on keskileveä ja sillä on helppo saada lakka tasaisesti kynsille. Tuoksu on jännä, hieman liimamainen ja tuoksusta tulee mieleen Konad Top Coat. Lakka itsessään on keskipaksua, ei luirua mutta ei jankkiakaan.

IMG_2259

Lukijat ovat harmitelleet Konad Top Coatin värin muutosta läpinäkyvästä vihertävään. Tässä ilouutinen teille, tämä Quick Dry on ihan täysin läpinäkyvää. Tämä on vieläpä halpaa, pullo maksaa vitosen. Hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi kiva että pullosta näkee paljonko lakkaa on jäljellä. Ei ole etikettiä peittämässä!

 Mitäs minä tästä tykkäsin? Tämä ei kuivata Inm:n tai Sechen veroisesti mutta melko nopeasti kuitenkin. Sen verran mitä tätä postausta tässä näpyttelin. Ihan märän lakan päälle en laittanut kuten en yleensä muitakaan pikakuivattajia. Anna kynsilakan kuivaa alla niin lopputulos on paras. Kesti painelut jonkun ajan kuluessa. Pysyvyys kynnellä oli hyvä, kesti saunomiset, kotihommat eikä lohkeillut kärjistä parina ekana päivänä. 

Konad Quick Dry Top Coat ei sotkenut leimauksia kun levittää paksuhkon kerroksen eikä paina siveltimellä leimausten päälle. Vaan levittää nopeasti eikä jää tuhraamaan paikoilleen. Valkea melko tuore leimaus ei levinnyt yhtään. Testimielessä levitin tätä ihan tuoreitten mustien leimausten päälle ja ne vähän levisivät. Ei pahasti mutta musta leimaus on aina herkin levimään ja sen kanssa kannattaa olla tarkkaa. Antaa kuivua vähän aikaa ennenkuin levittää ( minkä tahansa ) Top Coatin.

Tuote saatu CesarsShopista, mielipiteet omiani! Kuten aina ;) 
Oletteko jo tilanneet tätä kokeiluun? 

Hei sitten vielä ihan yleistä. Mitä mieltä olette näistä yhteistyökuvioista? Nyt on taas tapetilla tämä blogit + mainonta ( linkki, klikkaus ei tuo minulle rahaa vaan on helpottaakseni teitä ). Niin mikä siinä ärsyttää kun ei saisi linkata mitään? Haluatteko ihan tarkalleen tietää mistä mikäkin tuote on saatu? 

Mulla ei ole niin montaa yhteistyötahoa enkä saa muutenkaan hirveästi muualta tuotteita. Kaikki mitä otan vastaan testailtavaksi kiinnostaa minua todella ja on blogin aihepiiriä. Jos en ole jostain tykännyt, olen sen kertonut tai jättänyt kirjoittamatta jos kertakaikkiaan en halua siitä kirjoittaa, ettei se kiinnosta minua. Kaikki mitä yleensä saan, jää vakkarikäyttöön ja vilahtelevat blogissani jatkossakin.

Onko sillä väliä kerronko tänään ihanasta OPI lakasta minkä ostin alesta vai yhteistyökumppanilta saadusta Konad lakasta? Tämänkin lakan olisin varmasti ostanut itse ellen olisi saanut. Onko siis väliä ostinko sen vai sainko? Miksi saatu tuote on huono mutta itse ostettu hyvä, näinkin olen kuullut sanottavan. Eli jos saan Konad Top coatin niin se on huono mutta jos ostan itse niin se on hyvä? Aika mustavalkoista ajattelua. Onko jollain luulo että on pakko kehua Cesarin tuotteita tai pakko niistä postailla? Näin ei ole. 

Jos vaikkapa se OPI Mariah Carey kokoelma on uutuus ja juuri saapunut niin ihan hyvää hyvyyttäni siitä postaan postaan linkkien kera. Jotta kaikki tietää nyt niitä saa. En minä ole saanut CesarsShopista penniäkään rahaa enkä tule saamaan. 

Joten kaikki mielipiteet ovat aina omiani. Mainoslinkeistä saan rahaa, muista linkeistä en. Ihan teitä varten laitan ne koska joku kysyy kuitenkin sitä heti. Korostan vielä että IKINÄ minulle ei ole Cesarista tai muualtakaan sanottu että kehut sitten tätä. Minulle on aina sanottu että voit kuvata tämän kokoelman jos haluat.
 Muut tuotteet mitä saan, minulla ei ole niistä mistään postauspakkoa tai mitään kehumispakkoa. Toivottavasti tiedätte sen. Aina saa kysyä. Muistaakseni yhden tai kaksi postausta blogiurani aikoina olen tehnyt ns. yhteistyössä eli minua on pyydetty kertomaan jokin informoitava asia jota ei muualta saa tietää.

Semmoista, antakaa mielipidettä :)

41 kommenttia

 1. Mielestäni mainoslinkit on hyvä erikseen mainita tai merkata tunnisteella "Blogiyhteistyö" tuonne muiden kategorioiden lomaan "Kauneus, Konad, Päällyslakat jne". Saadut tuotteet on myöskin hyvä merkata esimerkiksi laittamalla *-merkki tuotteen nimen perään ja kirjoittaa joko postauksen loppuun tai sivupalkkiin että tuote on saatu blogin kautta eikä sitä tällöin tarvitse sen enempää selittää.

  Sivupalkissa (tai muilla blogin sivuilla, esim "About Me") voi myöskin todeta että kaikki mielipiteet ovat omiasi ja hyvin harvoin saat mitään palkkiota arvostelemistasi tuotteista ja jos saat, se tuodaan kyseisen tuotteen kohdalla postauksessa erikseen ilmi. Erikseen ei mielestäni tarvitse mainita jos olet omilla rahoillasi ostanut tuotteen ja kirjoitat siitä. Mulle ei tule mielikuvaa että saatu tuote on jotenkin eriarvoinen kuin omilla rahoilla ostettu enkä tajua tällä tavalla ajattelevien ajatusmaailmaa ollenkaan.

  Kun mielestäni jotenkin näin toimitaan niin kenekään ei pitäisi pahastua, mutta aina ei voi voittaa! Joku on kuitenkin nillittämässä vastaa, mutta antaa tulla vaan, saadaanpahan kunnon keskustelua :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnisteihin en rupea lisäämään kun menis aika pitkään ja minusta se on turhaa. Mulle riittää maininta saatu. Ei saatu tuote minustakaan ole eriarvoisempi. Eikös se vain tuo uutta ja kiinnostavaa blogiin kun esittelee eri tuotteita? Moni myöskin odottaa arvosteluni tietyistä tuotteista ennen ostoa.

   Lisäilin eilen noihin välilehtiin juurikin infoa yhteistyöstä, linkkien käytöstä yms. Mulla ei ole mitään salattavaa ja reilua kaikkia kohtaan että löytyy maininta.

   Poista
  2. Ja piti vielä Hannamaria kiittää mielipiteestä. Vakkarilukijoiden ajatuksia haluaa aina kuulla :)

   Poista
  3. Ihan totta, tunnisteet on sunlaisen pitkän linjan bloggarilla aika mahdoton tehtävä :D

   Olen samaa mieltä, kaikki tuotteet on samanarvoisia kunhan niistä kirjoittaa rehellisesti, jonka sinä teet. Arvostan sitä todella että kerrot asiat niin kuin ne ovat etkä kiertele :)

   Se, että jos jokin postaus on todella tehty yhteistyössä jonkun kaupan kanssa (eli olet saanut heiltä tuotteita joista olet luvannut kirjoittaa. Esimerkkinä vaikka uusimmat joululakat ja niiden pysyvyys jne..) on hyvä mielestäni mainita erikseen vaikka "toteutettu yhteistyössä kynsikaupan kanssa", mutta jos omaa hyvyyttäsi kehut tiettyä lakkaa (vaikka se olisikin saatu) tai tarjousta, silloin koko merkitsemishomman voi unohtaa :)

   Ja tuohon linkkiasiaan (se näköjään jäi kokonaan aikaisemmasta kommentista!) niin on hyvä jos erottaa vaikka ne "sponssilinkit" (eli mistä saat rahaa) sillä *-merkillä nimen perässä tai muuten tulee postauksessa ilmi että linkki on sponssilinkki. Jos taas neuvot meidän hyvien tarjousten luo ilman sponssausta niin ei silloin tarvitse edes ajatella asiaa :) Mielestäni se on aika yksinkertaista!

   Nämä mun mielipiteet ei muuten koske pelkästään sun blogia, vaan ihan yleisesti. Koitan omallakin kohdalla tehdä mahdollisimman selväksi mikä tuote on saatu ja mikä on ostettu omilla rahoilla jotta ei myöhemmin tule ilkeää kommenttia tai väärinkäsityksiä piilomainonnan suhteen. Onneksi on markkinointia jne tullut opiskeltua ja töitä sen parissa tehtyä että tietää asiasta näin varhaisessa vaiheessa jo paljonkin ja pystyy seisomaan omien mielipiteidensä takana tässäkin asiassa :)

   hannamaria
   http://hannamariav.blogspot.fi

   Poista
 2. Tervehdys! Minusta tuotteiden linkkaaminen on ehdottomasti hyvä asia. Minulle ei ole merkitystä saako siitä joka rahaa vaiko ei tai onko tuote saatu vai itse ostettu. Tykkään siitä että bloggarit ylipäätänsä kertovat mistä kyseisen tuotteen saa ostaa, mikäli joku sellaisen itselleen haluaa. Tämä helpottaa ostamista eikä tarvitse koluta pitkin nettiä tai kysellä turhia. Olenkin jo kauan ihmetellyt että miksi tämä asia on aina vaan niin tapetilla? Onko kateudella osuutta asiaan vai mikä juttu tämä on'? Pelätäänkö "puolueellisia" mielipiteen ilmauksia tuotteista? Tsemppiä ja kiitos hyvästä aiheen aloituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, mukava kuulla näkökulmasi :) mä luulen että käteisellä on osansa. En ymmärrä kun itse en närpi ja hauku muita vaan yritän olla ystävällinen kanssasisarille ja lukijoille. Sitten tuntuu että teen kaiken kuitenkin väärin. Siksi yritän vaan panostaa omaan nlogiiin välittämättä muista.

   On kuitenkin hyvä jutella näistä ja tehdä asioita selväksi. On kiva kuulla mielipiteitä, mitä ajattelette mainonnasta.

   Poista
  2. Käteisellä :D kateudella. Hiton Lumian tekstinkorjaus :D

   Poista
 3. Mie olen ainakin tykännyt sun tyylistä linkata esittelemäsi tuotteet, sillä monet niistä kuitenkin kiinnostavat minua ( ja varmasti muitakin blogiasi lukevia ) eikä niitä siten tarvitse lähteä erikseen esimerkiksi Cesarin sivuilta etsimään. Linkeistä kun käy joka kerta kuitenkin ilmi, ettet saa niistä rahallista hyötyä ja esittelet tuotteet täysin omin mielipiteinesi. Jos jokainen esittelypostaus olisi vain yhtä hehkutusta ilman mitään negatiivia puolia tai kertomista, että lakka on lirua niin sitten alkaisi jo epäilyttää. :D

  Minulle ei ole kauheasti väliä, että oletko jonkin lakan ostanut itse vai saanut jostakin kun se kerran on selkeästi ilmoitettu. Sie kuitenkin aina rehellisesti suoraan sanot mistä tuote on saatu jos niin on, etkä vain viittaa "postilaatikkoon kolahtaneeseen pakettiin".

  Eli jatka vain samaan malliin kuin ennenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi kommentista :) juuri näin toivon minusta ajateltavan.

   Poista
 4. Kyllähän meillä kaikilla on se päivätyö, jolla vuokra maksetaan joten blogi on nimenomaan oman kiinnostuksen ja niiden vuokrarahoista jäävien pennosten kulutuskohde.

  Mulla ei ole mitään ongelmaa sen suhteen, että bloginpitäjät saavat tuotteita testiin. Onhan se lukijallekin halvempaa nähdä kynsilakka luonnonkynsillä (eikä vain muovitesterissä tai pullossa) ennen ostopäätöksen tekemistä!

  Oma blogini on aktiiviselta otteeltaan niin tuore, etten juurikaan tee yhteistyötä, joten en ole vielä kauhean syvällisesti joutunut yhteistyökuvioita miettimään. Minun volyymin blogissa ei ole kuitenkaan mitään tarvetta lisätä affiliate-linkkejä, sillä "normaaliliikenne" on niin pientä. Tekemäni linkit liittyvät usein joko toisiin aihetta koskeviin postauksiin tai kuvalähteisiin.

  "Mielipiteet on omiani" teksti on herättänyt viimeaikoina keskustelua. Itse pidän sitä kuitenkin vähän turhana, sillä eikös ne mielipiteet ole oletusarvoisesti omia? Itse lisäsin yhteistyö-tagi, sillä tässä vaiheessa se oli helppo lisätä kun yhteistyöjuttuja on niin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo Mielipiteet ovat omiani on turha mutta se nyt on selvennyksenä. Ettei tarvii muuta luulla :) silloin kun aloitin bloggaamaan, ei tarvinnut miettiä tälläisiä. Kuviot oli pienemmät silloin, nyt meno on kaupallisempaa ihan yleisesti mutta minua se ei haittaa.

   Poista
 5. Niin, nythän kilpailu ja kuluttajavirasto on linjannut ohjetta koskien blogeissa olevaa piilomainontaa. Ohje koski etupäässä yrityksiä ja ammatibloggareita, mutta harrastelijabloggareitakin kehotettiin noudattamaan ohjetta.

  Eli ero siinä oletko ostanut tuotteen itse vai saanut sen blogin kautta on juurikin tuo piilomainonta. Jos olet ostanut tuotteen itse ja esittelet sen, niin asia on selvä. Jos taasen saat tuotteet yhteistyökumppanin kautta, joka pyytää esittelemään tuotetta blogissa, tulisi asiasta mainita, koska silloin kyseessä on mainos. Ja tavallaan maksettu mainos, koska olet saanut tuotelahjan palkkioksi.

  Yhteistyökumppanit eivät sinulle hyvää hyvyyttään lähettele tuotteita testattavaksi, vaan sillä on kyllä ihan myynnillinen tarkoitus. Firmat ovat havainneet millainen voima blogeissa piilee, ja tietysti pyrkivät hyöydäntämään sitä myynti- ja markkinointitarkoituksissa. Minun mielestäni tuo kilpailu- ja kuluttajaviraston ohje on ihan paikallaan.

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hyvä ohje on, en sillä sano. Ja olen kertonut jos jokin on saatu, piilomainosta en harrasta. Piilomainonnan moni vaan käsittää eri tavalla. Mainonnan tarkoituksen ymmärrän koska olen koulutusta alalta käynyt ja yrittäjäperheestä lähtöisin.

   Poista
 6. Mä olen aiemminkin ihmetellyt tätä, mutta ihmettelen silti... Mitä se on keltään pois, jos saat jotain hilusia esim mainoslinkeistä? Jos minä, lukijana, klikkaan mainoslinkkiä blogista, ei se maksa minulle mitään. Se ei ole minulta henkilökohtaisesti, taloudellisesti pois.

  Luen vain muutamaa blogia, sellaisia, joita oikeasti haluan ja jaksan lukea ja jonka kirjoittaja tuntuu minusta "ystävältä". Tai siis, olipa huono ilmaus. Mutta sellaiselta ihmiseltä, jonka kanssa voisin kuvitella tulevani toimeen irl ja jonka kuulumisia haluan lukea.

  Ymmärrän, että joillekin bloggaus on oikea työ, mutta monille bloggaus on kuitenkin vain harrastus, jonka ohella käydään töissä ja eletään muutakin normaalielämää. Jos lukemissani blogeissa on mainoslinkkejä, klikkaan niitä aina. Ihan vain kannatuksen vuoksi. Miksi ihmeessä käyttäisin sekuntiakaan ajastani lukemalla blogeja, joiden kirjoittajaan suhtaudun vihamielisesti?! Ja mielestäni se, että nillittää jonkun bloggarin saamista tuotteista tai mainoslinkeistä, on melko negatiivista suhtautumista.

  Kuka tahansa voi perustaa kosmetiikkablogin ja maahantuojat lähettävät varmasti ilmaista kamaa kahmalokaupalla kaikille kosmetiikkabloggareille, blogin kokoon katsomatta. Eli jos on niin hirvittävän kateellinen jollekin bloggarille saaduista kosmetiikkatuotteista, niin suosittelen perustamaan oman blogin.

  Sen sijaan sponsoroidut postaukset/mainostukset ovat minusta jotenkin kökköjä. Osaan toki yksittäisinä hypätä niiden yli, mutta lakkaan kyllä lukemasta blogia, joka menee pelkäksi mainostukseksi. Alkuun joku "nerokas" johdanto, jolla saadaan täysin blogin aiheeseen liittymätömään, mainostettavaan asiaan linkattua joku löyhä aasinsilta ja sen jälkeen "...Löysinpä tälläisen tosi hyödyllisen pölynimurien vertailusivuston netistä. Kaikkienhan meidän joskus täytyy siivota..." Sen sijaan blogin aiheeseen littyvät mainospostaukset silloin tällöin ovat ihan jees. Eritoten siinä tapauksessa, että ne jakavat lukijoille jotain uutta informaatiota. Esim joku uusi nettikauppa tai tuote, mitä ei ole ennen ollut, mutta moni on etsinyt tmv.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia mieltä lämmittävästä kommentista <3 tätä olen ihmetellyt, jos ärsyttää niin miksi lukea? Minä en lue ärsyttäviä blogeja. Miksi nokitellaan ja nälvitään jos ärsyttää? Voi olla hiljaa ja antaa asian olla. Ei toisen mieltä tarviis tahallaan pahoittaa.

   Ne roposet mitä blogistani saan, auttavat selviytymään tilipäivään asti jos nyt avoimesti puhutaan. Että ei varmasti tarvitse kadehtia, veikkaan monella olevan paremmat tulot kuin mulla. Siksi olen iloinen että joskus saan vähän lisätuloja. Hyvää hyvyyttäni harrastuksena kirjoitan tätä blogia tunteja viikossa.

   Jokainen voi tulla kokeilemaan miten aikaa vievää tämä on. Teen kyllä ihan tunteja töitä sen eteen että esittelen ilmaisena saadun lakan. Että ei se ole vaan postilaatikon kolahtelua vaan välillä ihan ( mukavaa ) työtä :)

   Poista
  2. Noista yhteistyöpostauksista vielä sen verran, että nehän on ihan ok jos aihe liittyy blogiin mutta jos täällä alettaisiin yhtäkkiä ylistää maasta taivaisiin jotain mullistavaa autovahaa niin olisin kyllä vähän että wtf :D

   Poista
  3. Olen ottanut testiin vain blogin aihepiiriin liittyvää tavaraa. Ei mulle oikeastaan muuta ole tarjottukaan tai en ole lähtenyt mukaan. Kun itse inhoan joka asian mainostusta kahvinkeittimien kautta kynsilakkaan tai imuriin. Voi kun joku tarjoaisi autovahaa testiin niin Sissin iloksi siitä postaisin :) kyllä mä autooni vahaan :D

   Poista
  4. Mä voi lähettää sulle laadukasta ammattitason autovahaa ihan ilmaiseksi, eikä tarvitse mainostaa sitä;) Kaunis, kiiltävä lakkapintahan silläkin tulee:) Vaikkei ehkä kynsiin. Ei taida vaan oikein olla se paras vahaussesonki just nyt (ainakaan, jos ulkona meinaa suorittaa)...

   Sitä paitsi kahvinkeittimestä tai ihan mistä muusta tahansa intoilu on kosmetiikkablogissakin ihan ok. Saahan bloggaaja aiheesta poiketa ihan juuri niin kuin itseään huvittaa. Jos tykkää jakaa muitakin asioitaan lukijoidensa kanssa ja tuntee löytäneensä elämänsä kahvinkeittimen tai imurin, niin siitä vaan;D Mutta liian teennäiset mainokset, varsinkin hyvin tiuhaan tahtiin, eivät sitten enää oikein innosta lukemaan.
   -Tiia

   Poista
  5. Kyllä minä meinasin ostaa moccamasterin :D voisin intoilla siitä vaikka ei aiheeseen liitykään. Mutta on eri asia rueta ottamaan kaikki ilmaiseksi saatava vastaan ja kehua niitä. Mutta tuskin meikän blogiin ikinä imureita tai keittimiä tarjotaan :D

   Poista
  6. Eikös niitä joitain pikkuimureita ole juuri tullut markkinoille O.P.I.n kynsilakka väreissä?! Että sehän liittyisi tavallaan aiheeseenkin:D En tosin tiedä tekisikö sellaisella mitään omakotitalossa. Meillä on pienessäkin kämpässä (koirataloudessa) hakon ammattilaiskäyttöön (esim hotelleihin) tarkoitettu imuri. On muuten hyvä.

   Mä en juurikaan perusta suodatinkahvinkeittimistä, mutta niistä kyllä moccamaster on ehdottomasti paras!
   -Tiia

   Poista
 7. Minä, aloittelevana, blogittomana lakkaajana olen ollut kiitollinen laadukkaista blogeista löytyvistä tuotelinkeistä ja arvosteluista! Kuluttajana osaan vertailla hintoja ja maahantuojia sekä jälleenmyyjiä, puhumattakaan tarjouksista. ;)
  On lukijan valinta, klikaako hän tuotteeseen liitettyä linkkiä.

  Tuotteen saaminen ilmaiseksi tai nimelliseen hintaan on mielestäni pieni korvaus blogin julkaisujen vaatimaan panostukseen. Mikäli taas esim. lakan arvostelusta saa rahallista korvausta, niin silloin mielellään toivoisin tavalla tai toisella ilmenevän. Nykypäivänä sana ja maine leviää somessa valonnopeudella ja siitä syystä nillittäjät ovatkin pääsääntöisesti "anonyymeja". Toivottavasti heidänkin päiväänsä helpottaa, jos edes jollain tavalla saa avautua. Niin kauan kun kritisoijilla ei ole pokkaa arvostella omilla kasvoillaan, niin ne kirjoitukset voi jättää omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä toivon että sanotaan suoraan, minut saa helposti kiinni vaikka fb:stä.

   Mukava kuulla että minusta on ollut apua :)

   Poista
 8. Mulle on ihan sama, oletko ostanut vai saanut tuotteen. Se on vaan kiva, että saat kaikkia uutuksia kokeiltavaksi, niin mekin nähdään ne ja saadaan niistä arvio. Meitä lukijoita vartenhan niitä tuotteita täällä blogissa esitellään. Itse ainakin oon kiinnostunut uutuuksista, ja on tosi hyödyllistä lukea jonkun toisen mielipide, ennen kuin ostaa tuotteen. Jos saat OPIn uutuuskokoelman jostain testattavaksi, niin luultavasti se vain tarkoittaa meille nopeampaa esittelyä/arviota. Eihä se ole mitenkään multa pois. Päin vastoin saan lukea lakoista täältä heti kun ne tulee myyntiin. Se on yksi niistä syistä, miksi blogeja luen.

  Linkin on ihan hyödyllisiä, jos haluaa jotain ostaa. Ja Cesarsshop on hyvä suomalainen nettikauppa. Kyllä sitä saa vähän mainostaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itsekin kun ensikädessä haluan lukea uusista tuotteista ihan kuten lehdistäkin :) Essien Encrusted Treasures glitterit sain ihan vaan lahjana, en blogia varten. Siltikin ihan hyvää hyvyyttäni kirjoitin niistä heti koska nehän oli juuri julkaistu jenkeissäkin joten melko ekana niitä sai sitten Cesarista tilattua :)

   Poista
 9. Mää en ole naamakirjassakaan.. Mutta tämäkin on oma valintani. ;)

  Kutistaako muuten tuo Konadin pikakuivattaja lakkoja kärjistä kuten meitin sutimisen teknisellä tasolla Seche tekee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kutista. Vähän hankala selittää mutta ei ole sen tyyppinen lakka kuin Seche tai Inm. Ei ole sellaista jankkimaista :)

   Poista
 10. Minua ei ainakaan haittaa, että bloggaajat saa tuotteita (ainahan se on vaan heille kivempi) ja kertovat niistä. Tietysti haluan kuulla tuotteista ihan rehellisen kertomuksen enkä mitään mainosta, mutta niinhän se yleensä toimii muutenkin. Minusta se on ihan mielenkiintoista ja ehdottomasti tykkään kyllä, että tuotteet on linkattu. Joskus jos on joku oikein kivan näköinen, on mukavampi kun voi suoraan mennä katsomaan tuotetta myyjän sivulle ja miettiä, haluaisiko sen ostaa. Paljon vaivalloisempaa vaan googlailla tuotteen nimellä ja etsiä sitten joku luotettava sivu.

  En oikein ymmärrä, mikä tässä voisi ärsyttää. Kateellisuus ehkä. Olisihan minustakin kiva saada asioita :D Mutta ei se ole minulta pois, jos joku muu saa jotain kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi minustakin kiva olla laiha, nätti, rikas :) kadehdin joidenkin ihmisten ulkonäköä mutta silti en ilkeile heille :)

   Poista
 11. Yhteistyössä ei ole mitään vikaa, kunhan tosiaan homma on rehellistä, eikä sponsoroijalta tullutta piilomainontaa (: Onhan se kiva nähdä kaikenlaisia uutuuksia täällä mitä nyt vaan maahantuoja haluaa esitellä, eli plussaahan nuo saadut tuotteet vaan blogille ja lukijoille on! Jatka samaan malliin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) oikeasti kiva kuulla mitä ajattelette.

   Poista
 12. No mulle oli uusi tieto, että sulla on mainoslinkkejä blogissa. Joko niitä on vähän tai sitten ne on merkitty epäselvästi, sillä en tiennyt tätä ja olen kuitenkin lukenut CN:ia useamman vuoden. Nämä tulisi kyllä merkitä niin, että erottuvat normaaleista linkeistä yhteistyökumppaneiden ym. sivuille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ne merkinnytkin selvästi. Ehkä et ole kyseisiä postauksia lukenut tarkasti? Pikaisesti selaamalla vuoden 2013 alusta olen merkinnyt esim. Tradetrackerin linkit mainoslinkeiksi. Yhteistyökumppanien linkit eivät ole mainoslinkkejä ja tuotteissa on merkintä saatu. Joskus voi olla unohtunut, tälle ei voi mitään mutta kuten sanoin, tarkempi olen ollut vuonna 2013 ja maininnut mikä linkki on mainoslinkki.

   Poista
  2. Ok :) Sitten niitä vaan on niin vähän, sillä en muista nähneeni vaikka abt jokaisen postauksen luen:) Mua ei sinänsä mainoslinkit ja niistä kertyvät roposet (mistään maata mullistavista rikkauksista ei kuitenkaan puhuta) haittaa, olen joskus niiden kautta jotain ostanutkin jos sattuu blogissa kiinnostava tuote ja hyvä tarjous kohdalle:)

   Poista
  3. Joo niitä on tosi vähän :) lähinnä Yves Rocher postauksissa. Love It -postauksissa oli joskus mutta Love ei ole enää TradeTrackerissa mukana. Nyt ei tule tosissaan mieleen muuta mainoskampanjassa mukana olemista.
   Se mainoksista saatava raha on niin pieni että sitä ei kannata kadehtia. Kyllä itsekin ostaisin mainoslinkin kautta ja tukisin bloggaajaa, olen näin myös tehnytkin. Ei se minulta ole pois jos joku saa jotain hyötyä ;)

   Poista
 13. Minustakaan siinä ei ole mitään pahaa, jos maahantuojat tai muut tuotteita myyvät tahot haluavat tiedottaa tuotteistaan blogien kautta. Olisihan se minustakin mukavaa, jos saisin minua kiinnostavia tuotteita kokeiltavakseni. Olen blogannut itse vasta kuukauden, enkä todellakaan tee sitä "työkseni" tai siitä hyötyäkseni. Se on minulle aivan "harrastukseen liittyvä ulottuvuus", vaikka silti olen laittanut linkkejä lukijoita varten, jotta jos joku kirjoitukseni ja kuvieni vuoksi haluaa jostain jotain lisätietoa niin se on helposti löydettävissä. Samoin minusta itsestäni on kiva tietää, että mistä jotakin tuotetta saa hankittua, koska ihan jokainen myyjä internetissä ei ole luotettava tai sellainen, jolta tuote kannattaa itselleen hankkia. Jatka ehdottomasti samaan malliin vaan. Eihän se ole meistä keneltäkään pois. Anonyyminä puskista huutelevista negakommentoijista ei todellakaan kannata välittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) en halua tyrkyttää mitään ja esittelen oman mielenkiinnon kohteita. Ei kukaan pakota kehumaan tuotteita, sellaiseen en suostuisi. Eihän se antaisi yrityksestä hyvää kuvaa minullekaan, olenhan itsekin asiakas.

   Poista
 14. Henk.koht. en näe mitään väärää tai arvosteltavaa siinä, että mainostaa yhteistyökumppaneitaan. Ja jokainen tekee tuotearvostelut niistä tuotteista mitkä haluaa ja mistä itse pitää/tuntee mielenkiintoisiksi/haluaa jakaa tietoa muille.
  Olen järjestelmällisesti ja rehellisesti aina kertonut yhteistyökumppaneista ja siitä, että mielipiteesi ovat omiasi.
  En ymmärrä miten jotkut jaksavat urputtaa mitättömistä asioista. Ovat kateellisia eivätkä ymmärrä pelisääntöjä.
  Olisin itse ainakin täysin tietämätön monista loistavista tuotteista, ellet olisi niistä täällä kertonut. Aikani menee töiden parissa, joten blogisi on mitä mainioin kanava saada tietoa.
  Eli jatka vaan samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta :) jos en ole jostain tykännyt niin olen sen kertonut. Jos joku tuote ei oikein nappaa niin en siitä kirjoita mitään. Ei tuosta kukaan ole vielä sanonut että miksi et siitä kirjoittanut? En tykkää painostuksesta tai kiirehtimisestä, ihan omaan tahtiin teen :)

   Poista
 15. En ymmärrä noita "mainonnasta" nillittäjiä, kun ei se meiltä lukijoilta ole pois, että jollain blogilla on yhteistyökumppaneita, joiden kautta saa uusia lakkoja tai koristelu tuotteita, päinvastoin! Musta on tosi hyvä että blogeilla on yhteistyökumppaneita, koska luultavasti ilman niitä me lukijat saisimme huomattavasti hitaammin tietoa esimerkiksi uusista lakkakokoelmista. Itse en yleensä osta mitään lakkaa, lukematta ensin käyttökokemuksia siitä jostain blogista. Se, että saa ne ilmaiseksi on mun mielestä ihan kohtuullista jos miettii sitä aikaa mikä teillä menee lakkaamisessa, kuvaamisessa ja blogin kirjoittamisessa.
  En kyllä ymmärrä sitäkään miten jotkut ajattelee että bloggaajan yhteistyökumppaneiden kautta saatuja lakkoja olisi jotenkin pakko kehua. Nykyään tieto kulkee niin nopsaan internetissä, että jos joku bloggaaja jatkuvasti kehuu ihan shittejä tuotteita, se varmasti tulee lukijoiden tietoon ja varmasti näkyy lukijamäärissä ja maineessa. Toki voi sattua niin, että bloggaaja kehuu jotain tuotetta ja sitten kun sen itse tilaa, niin se ei toimi, mutta siihen vaikuttaa niin moni asia, tuote voi olla virheellinen tai ei vain käyttäydy samalla tavalla omalla iholla. Esimerkiksi meikit ja rasvat on hyviä esimerkkejä tuotteista jotka riippuu hyvin paljon omasta ihosta. Tai sitten omat taidot ei vaan riitä saamaan yhtä kauniita kynsiä kuin täällä blogeissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta hyvistä ajatuksista :) aika lyhyeen loppuisi jos ihan läpinäkyvästi kehuisi kaikkea mitä saa. Eihän se palvele tarkoitusta. Ei siinä ole mitään mieltä ja sitä tuskin yksikään yhteistyötaho odottaa. Ei kenenkään kaikki tuotteet voi olla hyviä tai kaikkien mieleen. Yksi tykkää tästä ja toinen ei :) itsekin tykkään lukea kokemuksia ja arvosteluja tuotteista, sillä tavalla tulee itsekin kokeiltua kaikkea kivaa. Ja vaikka joku sanoo jotain negatiivistä jostain lakasta tai jostain tuotteesta niin saatan silti hankkia sen jos se oikeasti minua kiinnostaa.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥