torstai 14. marraskuuta 2013

A England - Beauty Never Fails

Käytin kesällä Adeninasta saamani lahjakortin muutamaan syksyn väriseen A England lakkaa. Nämä ovat vähän odottaneet lakkausvuoroaan kun ei kesällä tehnyt mieli lakata näin tummilla.

IMG_3180

Syksy korjaa tilanteen vai joko voisi sanoa talvi. Tänään kynsilläni Beauty Never Fails.
Pohjaväri on musta ja lakassa on runsaasti kultaista shimmeriä joka tekee lakkaan oliivinvihreää vaikutelmaa. Kultainen shimmer on todella runsasta ja näkyvää, muuten lakka olisi aika tylsä! A England lakat peittävät yleensä kahdella kerroksella ja kuivumisnopeus on mitä mainioin.

IMG_3173

Minulla oli alus- ja päällyslakkana Snowcrystal lakkoja joista myöhemmin tulossa arvostelua. Beauty Never Fails pysyi kynsilläni lohkeilematta parisen päivää. Siivoushommista se ei hirveästi tykännyt vaan toisen päivän illalla lohkesi parin kynnen kärjestä. Eipä haittaa, jo polttelee vaihtaa lakat vaikka tämä kaunis väri onkin.

Muita tähän väriin ihastuneita?

IMG_3157

8 kommenttia

 1. Musta ja kulta ovat hyvä yhdistelmä. Tätä lakkaa itselläni ei ole, mutta vähän samantyyppinen lakka ostettuna Seppälästä (mikäs se merkki olikaan) kesältä, jossa on sama väriyhdistelmä. Tosin kultainen shimmeri on vähän isompina hiutaleina.
  Kävin eilen muuten katsomassa Tarjoustalon Kone Helsingin lakat. Uusia, upeita glittereitä (mitkä värit!) oli tullut, hinta 2 kpl 3 €. Mukaan tarttui 6 kpl... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Golden Rose? Ei ole paha hinta Kone Helsingin lakoilla :)

   Poista
 2. Todella kaunis! Sopii sinulle hyvin :)
  Minulle tästä lakasta tulee hivenen mieleen OPIn Live and Let Die, tosin siinä näyttää olevan vähemmän shimmeriä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) mulla ei ole tuota OPIa mutta on tässä paljon enemmän näkyvää shimmeriä. Olen tuota Liveä joskus käsissä pyöritellyt mutta jättänyt ostamatta.

   Poista
 3. Tuleeko sulla ikinä sellasta tiilistä et haluaisit leikata kynnet ihan lyhkäsiks ? Ja onko sulla mitään koristelu tai väri ehdotuksia lyhyille kynsille ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun tökkään johonkin seinään tai yksi kynsi pitkistä katkeaa. Silloin mietin että perk...miksi kasvatan näitä kun käy näin ja että lyhyillä kynsillä on varmasti paljon helpompaa....lyhyille kynsille sopii monet Konadit tai water decals tarrat. Dotting tool kukat tai pisteet, water marblet tai puolikuu manikyyri on kuin luotu lyhyille kynsille :)

   Poista
 4. Hyviä kuvia tulee lightboxissa, ihana kimmellys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) tämä on edelleen se itse rakennettu. Sain eilen eBaystä ostetun lightboxin mutta se on liian iso :( laitoin tilaukseen pienemmän.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥