torstai 10. lokakuuta 2013

Tylsä tyttö

Päivän lakaksi päätyi Helmerin päällä pitkään vuoroaan odottanut OPI Tickle My France-y.
Tavallaan tämä on tylsä mutta toisaalta ei. Tämähän ei ole ihan väritön nude vaan hiekkainen, jopa hieman punertavaan taittava. Sitä sorttia jota vähän vierastan, on siinä ja siinä sopiiko ihonväriini. Joku lämmin ihminen tästä saisi kaiken irti.

Pidän tästä lakasta siltikin valtavasti, alkaa kuitenkin olemaan hankalasti saatava tapaus. Tässä on hyvä koostumus, ei ehkä parhainta OPIa mutta kahdella kerroksella lopputulos on siisti.Koristelut. Piti jotain tehdä kun lakka tuntui aika tylsältä ilman. Jo meinasin langeta vanhaan tuttuun; glitteriä ja water decalit :D mutta piti nyt keksiä jotain muuta, kohta kyllästytte kun en koristele muulla tavalla :D laitoin siis höyhen decalit jotka on saatu Adeninasta. Myös nämä kultaiset niitit on kaupan päällis pussukasta Adesta.Tässä on linkki Adeninan siirtokuviin, löytyvät XL arkista jossa on useita mielestäni kauniita höyhen decaleita. Höyhenet ja sulat on kyllä kivoja, sopivat monen lakan kanssa käytettäväksi eivätkä viesti tiettyä aihetta.  Harmi kun nämä kyseiset tarrat taitavat olla loppu mutta kannattaa tutustua koko tarra valikoimaan, toivotaan että näitä tarroja tulisi lisää :)Olinko ihan tosi tylsä vai onko näissä kynsissä kuitenkin särmää?18 kommenttia

 1. Makean näköiset! Mulla on viha-rakkaussuhde tämän lakan kanssa; yksistään se näyttää kynsilleni aivan maksamakkaralta, mutta koristeltuna mieli muuttuu, aina. Sun koristelut on kaikessa yksinkertaisuudessaan upeat! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein nätit, ei ollenkaan tylsät:)
  -J-

  VastaaPoista
 3. Ei tämä mikään tylsä ole! Ei kaikkien kynsien tarvitse olla glitteripommeja.
  Tämä on jotenkin sellainen rauhallinen ja harmoninen pläjäys. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Ja loistava vinkki decalsien asetteluun, taidanpa matkia kunhan omat höyheneni saapuvat postin mukana :)

  t. Marjo

  VastaaPoista
 5. Ihan itekseenkin ihanimpia lakkoja vöör eva!

  VastaaPoista
 6. Upeat ja pohjalla vielä mun suosikki OPI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä kyllä on sellainen vanha kunnon OPI, monen suosikki :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥