sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tristam

Uusimmassa Adeninan kuukauden tuotelähetyksessä sain myös A England lakan Tristam.

tri1

Odotin Tristamin olevan hieman holokuviota tekevä lakka. Nämä kuvat on otettu lightboxissa ja kuten huomaa niin holot ovat lähinnä hippusia. Miellän lakan enemmän farkunsiniseksi glitterlakaksi. Vaan ei ole niin hankala poistaa!

tri2


A Enkun lakkoihin olen tutustunut juurikin Adeninan myötä josta ensimmäiset A Enkun lakkani ovat peräisin. Tämäkään ei pettänyt koostumukseltaan, kaksi kerrosta riittää. Lakka on sopivan notkeaa levittää ja peittää heti. Kuivumisaika on hyvä. 

tri3


Onko Tristam teille tuttu lakka? Mitä pidätte tälläisestä sinisen sävystä?

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jos aikoinaan jäi OPI Ds Glamour tai Fantasy hankkimatta niin tässä oiva korvaaja :)

   Poista
 2. Tosi kiva väri. ;) Hmmm...nyt lakkaamaan kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upea! Siniset kynnet kyllä iskee, vaikka muuten sininen ei ole millään tavalla lempisävyni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan lempisävyni mutta lakoissa parhaita Tealin eri vivahteet, siniturkoosit ja ehkä farkunsiniset juurikin :)

   Poista
 4. Rakastan sinistä värinä, joskin kynsillä sitä on suhteellisen harvoin ollut kuitenkin. Mutta voi hitsi, että Tristam näyttää hyvältä! Olen muutaman A Englandin onnellinen omistaja ja tykkään siitä miltä lakka tuntuu kynsillä lakatessa ja miten helppoa niillä lakkaaminen on. Ovat varsin peittäviäkin. Tristamia minulla ei ole, mutta nämä kuvat saivat kyllä vakavasti harkitsemaan sen hankkimista. I-h-a-n-a !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on myös yhtä kiva lakata kuin muilla A Enkuilla, suosittelen :)

   Poista
 5. Ihan kaunis shimmer tuossa on. Ehkä jotain kaveriksi?

  VastaaPoista
 6. Voi tämä olisi täydellinen! Tristamhan on siis A-Englandin luojan, Adinan, kissa (varmaan tiesitkin) ja olen aina toivonut, että tuo kaunis kisu saisi nimikkolakan, mutta tällainenhan oli jo olemassa! Kuinka onkaan jäänyt huomaamatta.. Kunpa saisi vielä jostain kyseisen kauneuden hankittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin luopua tästä. Haluatko ostaa?

   Poista
  2. Oh empäs muistanutkaan käydä tsekkaamassa vastaustasi aiemmin. Ehdottomasti kyllä, jos en ole jo myöhässä! Laitatko mulle s-postiin hinnan yms maksutiedot! saanamainen@gmail.com

   Poista
  3. Voihan kökkö kun ehdin jo myydä tämän :/ mutta tätä pitäisi olla CesarsShopissa,

   Poista
  4. Auts :/ cesarsin kuvassa lakka ihan erivärinen, eikä yhtään niin kiehtova kuin näissä sinun kuvissasi, ehkä siksi jäänyt huomaamatta! Täytynee laittaa hankintaan!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥