sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Scorchin Hot

Tänään kynsillä ensitestauksessa punaista Sechen lakkaa. Tämä on vähän odottanut testivuoroaan, en ollut ihan varma pidänkö tälläisestä punaisesta. Nyt minua viehättävät tummemman punaiset tai viininpunaiset, aika harvoin tulee käytettyä tälläistä ihan normi punaista. Mikä punaisen vivahde teitä muuten miellyttää tällä hetkellä tai ylipäätään eniten, oletteko ikinä miettineet? 

Scorchin Hot on hitusen oranssiin taittava räiskyvän punainen creme lakka. Laadultaan erinomainen. Jo yksi kerros peittää, levittyy ihan täydellisesti ja kuivuu nopeasti. Suosittelen ihan oikeasti hankkimaan näitä Sechen lakkoja, ovat edullisessa poistossa Cesarissa. Todella hyvä hinta-laatusuhde. Tästä ei lakka parane. Ainakin tämä punainen on klassinen valinta, samaten muut tämän kokoelman värit. Kauneusmessuilla näitä pitäisi olla alekorissa.Palatakseni edelliseen niin kuitenkin hieman vierastan näin rohkeaa punaista itsellä. Väri on toki kaunis mutta nyt suosin tummempaa, ei niin silmiinpistävää väriä. Halusin vähän laimentaa lakkausta ja tehdä siihen koristeluja jotka vetävät vähän huomiota itseensä.Maalasin kukkia jotka tällä kerralla onnistuivatkin mielestäni täydellisesti. Itse tykkään oikein kovasti ja kyllä näitä kynsiä nyt kelpaa ihailla :)

Käytetyt tuotteet ( saatuja Cesarista ):
Aluslakka Seche Rebuild ( klik )
Värilakka Seche Scorchin Hot ( klik )
Maalaukset Oumax maaleilla ( klik )
Sina sivellinsetti ( klik )
Päällyslakka Inm kultahilelakka ( klik )10 kommenttia

 1. En tiennyt, että Sechellä on myös värilakkoja. :) Upeat kynnet olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sechellä löytyy ihanan värisiä lakkoja :)

   Poista
 2. No nyt on hienot one stroket!

  VastaaPoista
 3. upeet noi kynnet :) !! katkeileeko siul mite usein noi kynnet vai katkeileeko ollenkaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tänään katkesi toisen etusormen kynsi. Äsken sitten lyhensin kaikki samanmittaisiksi...äkkiä ne kasvavat taas pidemmiksi :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥