perjantai 18. lokakuuta 2013

Persian Princess

Kyllä meni pitkä aika että tämä lakka pääsi kynsilleni :) kesälomalla ostamani IsaDoran lakka Persian Princess on kyllä huikean upea violetti.

IMG_1820

Syvä, dramaattinen, itämainen ja mystinen punapohjainen violetti. Lakka on metallisen kylmän näköinen kynsillä. Peittää jo yhdellä kerroksella mutta levitin varmuuden vuoksi kaksi. Lakalla on helppo lakata IsaDoran leveän sudin ansiosta. Isosta korkista ja pienestä pullon suusta on kuitenkin vähän seurauksena se että lakkaa saattaa tulla kerralla vähän liikaa. Sitten kerroksista tulee liian paksuja! Onko muilla samaa ongelmaa vai onko vika vain minussa?


IMG_1819


Ensikokeilussa Cesarista saamani Konadin laatat m92 ja m93. Leimauksessa uutta sävyä Indigo Pink

Tähän väliin haluan myös antaa vähän väliaikatietoa kynsieni kunnosta Mavala Scientifique katastrofin jäljiltä. Edelleen molemmissa käsissä on syviä halkeamia, juuri TIETENKIN etu- ja keskisormissa. Jos menevät poikki niin on napsaistava kaikki kynnet lyhyiksi. 
Mutta olen nyt joka päivä öljynnyt vähintään pariin kertaan ja aloittanut uuden Sechen aluslakan testailuja. Hyvältä vaikuttaa, kynsistä on lähtenyt pahin kovuus pois ja kynnet eivät ole niin kuivat ja kovat. Pitäkää peukkuja, raportoin miltä Seche Recondition aluslakka tuntui :) 

6 kommenttia

♥ Thanks For The Comment ♥