perjantai 25. lokakuuta 2013

Marmeladia kynsillä

Cesars otti myyntiin Orlyn lakkoja joista minäkin sain muutaman kokeiltavaksi.

Tänään kynsilleni pääsi Surreal kokoelman Purple Poodle jonka uskoisin miellyttävän sinua jos pidät syksylakoista tai violetin eri vivahteet ovat lempisävyjäsi.

IMG_2023

Orlyn lakoilla on kiva lakata koska kumisesta korkista saa hyvän otteen. Suti on sopivan kokoinen, sellainen keskikokoinen. Orlyn lakkapullot ovat suorastaan jättiläisiä, 18 ml kokoisia! Näistä riittääkin useampaan lakkauskertaan.

IMG_2030

Koostumus tässä olikin mukava yllätys, kuin marmeladia! Luokittelen tämän suoraan paksuhkoksi jelly lakaksi. Kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen kun kerrokset olivat paksuhkoja. Joistakin kulmista näyttäisi kuultavan läpi mutta iltahämärässä tämä näyttää olevan kynsillä yhtä tumma kuin pullossa.
Joku saattaa muistaa kauhutarinat vanhoista Orlyistä, vaikka lakan kuivatti niin aamulla oli rutut lakkauksessa. Nämä uudemmat eivät enää ole sellaisia. Päällyslakkana Inm pikakuivattaja jolla tämä kuivui ihan normaalisti.

IMG_2034

Pohjaväri lakassa on pinkki-purple ja lakassa on nättiä sinistä shimmeriä joka tekee kokonaisuudesta syksyisen, tumman purplen. Tämän seassa on myös mustaa pientä jännää glitteriä.

IMG_2020

Pysyvyys oli erittäin hyvä. Poistin kolmantena päivänä ja kärkilohkeiluja ei ollut yhtään. Olin siis lakkaan hyvin tyytyväinen ja kyseisestä kokoelmasta voisin kotiuttaa useammankin lakan. Promokuvien perusteella en varmasti tätä olisi ostanut, mun mielestä Orlyn promokuvat eivät ole kauhean houkuttelevia mutta kyllä tsekkailen swatchit. Tämä lakka olikin kiva yllätys jota suosittelisin muillekin. Suosittelen myös tutustumaan kokoelman muihin väreihin jos vaikkapa tämä ei niin iske :)

Aluslakka Seche Recondition
Päällyslakka Inm pikakuivattaja

14 kommenttia

 1. Ihana lakka! Iskee minuun ihan täysillä! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva lakka sävyltään ja joo tuosta tulee mieleen marmeladi :D

  VastaaPoista
 3. Mitä nää uudet pullot on? Onko ne kaikissa uusissa lakoissa tästä lähtien? Stocka myy vielä ainakin niissä vanhoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä, en ole Orlyä niin seurannut että missä vaiheessa pullo on muuttunut? Vanhemmissa Orlyn lakoissani on erilainen pullo :)

   Poista
 4. Ois kiva sellainen meikkipostaus jossa olis sellainen aika pieni meikki mut silti kaunis:) kivat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Mulla on tämä lakka ja ihana on, mutta ei kestä mun kynsillä juuri päivääkään! Lohkeaa ihan auttamattomasti melko isoina palasina :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Mitä alus- ja päällyslakkaa käytät, niillä on hyvin suuri merkitys lakan pysyvyyden kanssa?

   Poista
 6. Ihan kuin olisit liukuvärjännyt, ihana sävy!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥