tiistai 22. lokakuuta 2013

Emerald Oasis

Yksi todella, todella pitkäaikainen himotus on ollut Estee Lauderin luomiväripaletti Emerald Oasis. Olen tätä monesti hiplaillut Sokoksella mutta hinta on ollut niin korkea että en ole raaskinut ostaa. Totuushan on että kun valitsin maalle muuton omakotitaloon niin jostain piti luopua. Ja turhanpäiväinen shoppailu on se josta tingin.Tottakai ostan tarpeellista ja välillä vähän hömpötystä mutta yritän etsiä josko jostain saisi edullisemmin. Estee Lauderin paletteja minulla on vasta Violet Underground ja Pretty Naughty joka osoittautui pettymykseksi minun tarpeisiini. mutta muitakin voisin kotiuttaa. Saa tarjota jos jollain on ylimääräisiä ;)

Emerald Oasis viehätti sävymaailmallaan. Tässä on sellaisia sävyjä joilla saa sitä kontrastia. Ostin Pretty Naughtyn söpön ulkonäön takia mutta en siitä tykännytkään. En saanut sillä haluamaani kontrastia, tummuutta ja moniuloitteisuutta mitä kaipaan meikissäni. Ei se huono paletti ole mutta en vaan tykännyt.

Emerald Oasiksessa tykkään tästä lämpimästä ruskeasta ja vihreistä sävyistä. Vaalea sävy on matta, ruskea ja vihreät aika hohtavia mutta ihan hyvällä tavalla. Näissä on ovela koostumus joka näyttää kivalta, ehkä hieman kevyeltä mutta silti värikkäältä. Hankala kuvailla! Tulee mieleen "läpikuultavuus" kun mietin millainen meikki on luomella. En kuitenkaan tälläiseen koostumukseen ole ennen törmännyt. Tummin sävy on ihana, kevyesti kimalteita sisältävä smaragdinvihreä.

Tässä muutamat meikit. Rajaukseen laitoin vihreää Urban Decayn Covet kynää. Meikissä ylävihreä, ruskea ja smaragdi. Vaaleaa kulmaluulla.

IMG_1945

IMG_1942

IMG_1936

Tämän rajauksessa ruskeaa Maybellinen Kohl Lineriä. Luomella vaaleaa, ulkonurkassa smaragdia jota myös alaluomella. Vihreänä paletin alempi vihreä.

IMG_1957

IMG_1972

IMG_1948

IMG_1949

16 kommenttia

 1. Sun silmissä on samoja värejä kuin paletissa ;) Kauniit on molemmat! Ja niistä on syntynyt kyl nätit meikitkin :) !

  VastaaPoista
 2. Oih Emerald Oasis <3. Sulla on niin erilainen meikkaustyyli, että meikit näyttää hyvin erilaisilta kun vertaa minun aikaansaannoksiin. Olet toki myös teknisesti parempi meikkaaja kuin minä. Tykkään tosi paljon ylemmästä meikistä. Täytyy joskus kokeilla samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ollaan molemmat teknisesti yhtä hyviä meikkaajia. Mutta kaikilla on oma tyyli ja niin pitää ollakin! Erilaisia tuotoksia on kiva katsella :)

   Poista
 3. Oi,mikä paletti! Normaalisti Ei EL:n paletit nappaa,mutta tässä on nyt sitä jotain.Ihania meikkejä olet sillä tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kyllä on suositusten arvoinen paletti ;)

   Poista
 4. Todella kauniita meikkejä, ja noi värit on kuin sulle tehdyt! <3

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita meikkejä! Sävyt sopivat sinulle tosi hyvin. En edes osaa päättää, kummasta meikistä pidän enemmän :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat sävyt ja houkutteleva paletti! :)

  VastaaPoista
 7. Onpas käypänen paletti, nättejä meikkejä.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥