keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Do The Mermaid

Tänään kynsillä vanhaa tuttua Do The Mermaid lakkaa. Viimeksi käytin sitä yksinään mutta nyt laitoin sitä yhden kerroksen lilan OPI Do You Lilac It? lakan päälle. Todella kiva myös kuorruttamassa toista lakkaa, glitteriä ei tule kynnelle niin paksua kerrosta eikä poistaminen ole niin kamalaa... joskus glitterlakka on myös kaunis ohuempana kerroksena.Lakka saatu Love It -verkkokaupasta, tässä linkki lakkaan. Deborahin lakkoja on useita eri kokoelmia, kannattaa tutustua valikoimaan. Ihania ne ovat, hintansa arvoisia kyllä. Monikäyttöisiä! 
Joko omistat Do The Mermaid lakan? Vai onko himotuslistalla? Vai sytyttääkö ollenkaan?

21 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä. Jopa oli herkullinen lakkaus, tuli jotenkin mieleen hattara, vaikka väri ei ole sinnepäinkään. :)
  Kyseistä lakkamerkkiä en omistakaan, pitääkin testata.
  Eilen ensimmäistä kertaa tilasin lakkoja Ceasars Shopista, kun tuli emailiin uutiskirje. Yllättävän edulliset hinnat. Pitäisikin joskus mennä sinne ystävämyynteihin, on nimittäin aika lähellä työpaikkaani.
  Mukavaa alkua päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deborahin lakoissa on monta ihanaa, voi olla hankala valita ensimmäistä :D
   Nyt kannattaa hyödyntää tuo tarjous ilmaisista postikuluista. Tai käydä ostamassa paikan päältä jos mahdollisuus on. Mukavaa päivää, vielä 2 päivää ja sitten LOMA!

   Poista
 2. Että kirjoitinkin Cesars Shopin nimen väärin. :( Jotenkin mieltänyt sen aina keisarimaisena, hah. Silmät lukee mitä aivot haluaa.
  Oikein nautinnollista lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oih, ihana lakka :)
  Yritin seurata kumpaakin linkkiä ja ne veivät jollekin oudolle sivulle (tradetracker.com). Eli mulla ei ainakaan linkit toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan ne linkit kotikoneella..oudosti menevät..

   Poista
  2. Täällä myös ohjautui samalle sivulle.

   Poista
  3. Elikkä näköjään Love It -kampanja on TradeTrackerilla päättynyt, siitä johtui ettei linkit toimi. Korjasin ja korjaan linkit vanhoihin DL postauksiin :)

   Poista
 4. Näyttää hyvältä tällä tavalla kerrosteltuna ja herkullinen väri! Mulla ei oo tätä lakkaa, mutta voisin oikeastaan kokeilla omaa Mermaid's Kissiä vastaavasti koska sitä yksinään kokeiltuani taannoin lopputulos oli, hassua kyllä, vähän raskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä on nätimpi näin. Ainakin itse tykkään enemmän kevyenä :)

   Poista
 5. Kun luin osaa postauksestasi tuossa bloggerin sivulla (missä näkyy blogien uusimmat postaukset), luki siinä näin " Lakka saatu Love it-verkkokaupasta, tässä MAINOSlinkki kauppaan", mutta blogisi sivulla sitä ei enää lukenut. Oletko ottanut sen pois vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin pois koska TradeTrackerin mainoslinkki ei enää toiminut. Vaihdoin sen tavalliseen linkkiin joka menee Love It -sivulle suoraan lakkaan. Ei siis aiheuta taloudellista hyötyä minulle :)

   Poista
 6. Tosi ihana lakka :3 tais juuri mennä ostoslistalle ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on myös vaaleanpunaisena joka ihana myöskin ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥