maanantai 2. syyskuuta 2013

Uusi poikaystäväni Stevie

Pitkästä aikaa Zoyan kynsilakkaa blogissani! Minulla on ollut todella monta Zoyan lakkaa mutta jotenkin en ole merkistä niin innostunut...olen laittanut kaikki kiertoon ja onkohan minulla peräti nyt neljä Zoyan lakkaa kun Stevie kotiutui minulle.


Zoyan lakkoja on hankala ostaa kun niitä ei oikein missään ole. Onkohan tämä se syy miksi itse en innostunut? Voi olla. Kiinnostuin kuitenkin Pixie Dust kokoelman tekstuurilakka Steviestä. Vähän gooletettuani löysin Zoyan maahantuojan NailCityn. Olen kyllä tiennyt asian mutta ei ole tullut otettua yhteyttä.


Zoyan tilaaminen onnistuu sähköpostitse. NailCity ei ole verkkokauppa ja Zoya lakkoja myydään pääasiassa hoitoloissa. Jälleenmyyjät löydät NailCityn sivuilta. Omassa kaupungissani ei ole jälleenmyyjiä joten voin tilata Zoyaa NailCitystä. Lakat maksavat 15,50 e / kpl ja postimaksuja tulee päälle 3 e. Tämän oman lakkani sain esittelytarkoitukseen. 


Stevie on todella nätti hempeä violetti jossa on paljon hopeista glitteriä. Peittävyys saadaan kahdella kerroksella. Kerrosten kuivumisväli n.15 min. Älä laita päällyslakkaa ellet välttämättä halua kiiltävää pintaa. Vaan siinä menee tekstuurin idea pilalle...ilman päällyslakkaa pinta on sokerimaisen karhea. Auringossa tämä on todella upea, katsokaa nyt!


Uusia kokoelmia ilmestyy kuun vaihteessa NailCityyn joten kannattaa käydä kurkkaamassa :)

Oletteko kokeilleet Zoyan tekstuurilakkoja? Mitä olette tykänneet, millaisia mielestänne ovat muihin verrattuna?

20 kommenttia

 1. Oih, upea! :)
  Jotenkin tuo lakka pelottavasti näyttää sellaiselta "tarvitaan taltta poistamiseen" -tyyppiseltä. Toivottavasti näin ei ole! :)
  Kyseistä tuotemerkkiä ei ole ainoakaistakaan itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä oli vähän sellainen karhea poistaa mutta ei pahimmasta päästä :)

   Poista
 2. Ihana väri! Onnistut valokuvaamisessakin upeasti, paljastaisitko salaisuutesi kuvauskalustosta ja asetuksista? :o

  -Essi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, minä en osaa kuvata :D kamera Canon 1100d järkkäri eli ihan perus. Ensimmäinen järkkärini. Himoitsen jo kalliimpaa ja parempaa...ja tällä kuvaan vain sillä kukka-asennolla. En osaa säätää kun en tajua kamera kieltä :) mutta kuvaan aina luonnonvalossa, mielestäni silloin onnistuu parhaiten. Talveksi rakennan lightboxin kun niin moni tuntuu suosivan sellaista, tuntuu ettei täällä blogimaailmassa enää pärjää keskinkertaisilla kuvilla :) vähän muokkaan kuviani Picasalla, eli vähän kontrastia ja valoja sekä siistin kynsinauhoja jos tarvis :)

   Poista
  2. Mua harmittaa toi että nykyään blogikuvien pitäis olla ihan ku valokuvaamossa otettuja :/ onhan se lukijalle kiva että kuvat on selkeitä ja valosia mutta ei kaikilla oo mahdollisuuksia ottaa huippukuvia. Sun kuvas on kyllä aina tosi laadukkaita!

   Poista
  3. Kiitos paljon että sanotte kuvieni olevan hyviä. Minua nimittäin itseä masentaa kun kuvani eivät ole kuin valokuvaamossa otettuja ja tuntuu ettei täällä enää pärjää näillä kuvilla...oikeasti ne blogin alkutaipaleen kuvat näyttävät nykyään niin karseilta ettei varmaan kukaan lukisi blogiani! Itselle ei ole väliä onko kuvat studiotasoa vai "huonompia", blogi itsessään on pääasia mutta tottakai hyvillä ja selkeillä kuvilla on merkitys esim. meikeissä :)

   Poista
 3. Voihan pahus... Klikkasin vahingossa Mimaxiin. Oletko sattumalta huomannut kuukauden tarjouksen? Veikkaan, että voi käydä kalliiksi...
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa, pääsin 0 eurolla pois :)

   Poista
  2. Joo, no tarkoitin lähinnä itseäni. Mulla kun on tasan nolla CG lakkaa tällä...
   -Tiia

   Poista
  3. Kyllä minä ymmärsin mutta itseä ei kiinnostanut mikään :)

   Poista
 4. Äääh Stevie on kyllä yksi ihanimmista Pixie Dusteista! Toinen, mielestäni vielä upeampi on NYX, ja olinkin tosi tyytyväinen kun tajusin että Isadoran 126 Sky High taitaa olla sille aika hyvä dupe! :)

  VastaaPoista
 5. Sun kuvat on hyviä, vähät nilittäjistä!

  Ja Stevie näyttää herkulta, varsinkin auringossa. Voih, kohta sekin vaihtaa pallon puoliskoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on ihana, eilenkin lenkkeilin sateessa :D

   Poista
 6. Repesin otsikolle! Tosi kivannäkönen lakka myöskin!

  VastaaPoista
 7. Stevie on kyllä huikean kaunis! Sen kanssa ei muistaakseni ollut mitään ongelmia, mutta Zoyan Chyna on ollut tähän mennessä kokeilemistani tekstuurilakoista kaikkein hankalin. Pinta jää kiiltäväksi jos ei sitä pulloa ravistele kunnolla vähän väliä, MUR! Pian saan onneksi vielä syyskokoelman Sunshinen, jota olen himoinnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan esittelystä, aiheutat aina vähän ostohimoja :)

   Poista
 8. En ole kokeillut tekstuurilakkoja lainkaan, mutta olen totaalisen ihastunut noin muutoin Zoyaan. Tähän asti kokeilemistani lakoista (mukana mm. Opit, Essiet, Chanelit, YSL:t, Mavalat, Lumenet...) tämä pysyy kynsilläni ehdottomasti parhaiten. Tosin minulla on vasta yksi sävy... :( Minullakin on erittäin hyvät kokemukset maahantuojasta, jonka kautta ensimmäisen - mutta taatusti en viimeisen - lakkani nyt loppukesästä tilasin.

  Hyväksi lakkakakkoseksi on kiilannut Make Up Store.

  t. Sari

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥