lauantai 14. syyskuuta 2013

Teemaviikko Syksy - Zoya uutuuksia!

NailCity lähetti minulle esiteltäväksi juuri saapuneita super uutuuksia; nimittäin Zoyan syksyn kokoelmien lakkoja! Näissä on ylläri, ylläri...uusia Pixie Dust sävyjä, muistatteko kun esittelin Stevien?


Valitsin itselleni kolme sävyä. Pixie Dust tekstuurilakoista otin ihanasti sädehtivän violetin Carterin ja mandariinin oranssin Dharan.
Cashmere & Satin kokoelmasta minusta kaunein oli Channing. Näytti kivan kupari-oranssilta joka yleensä on vähän siinä ja siinä, on oltava juuri oikeanlainen että tykkään. 

Dhara on säkenöivä oranssi. Kultainen glitter tuo lakkaan eloa. Tämän värisiä hiekkalakkoja on usealla merkillä eikä ihmekään. Sopii hyvin syksyyn mutta on upea kesälläkin. Kaksi kerrosta, helppo levittää ja tuntuu kuivuvan äkkiä. Pinta ei ole liian rosoinen vaan juuri sellainen kivan hiekkamainen.

Carter on niin upea kuin odotinkin. Jos rakastat violetteja lakkoja niin sinulla on kyllä pakko olla tämä. Jos vähän vielä mietit ovatko hiekkalakat sinun juttusi niin suosittelen ensimmäiseksi lakaksi tätä. Pullossa häkellyttävän upea, pulloa tekee vain mieli pyöritellä käsissä ja ihailla lakkaa. Pinkki glitteri tekee tästä niin kauniin.
 Tämä on livenä paljon hienompi, kuvani eivät yksinkertaisesti toista lakan ihanuutta! Carter on magneettinen katseenvangitsija!
Laitoin tätäkin kaksi paksua kerrosta. Kuivuu nopeasti, oikeastaan nämä ovat nopeiten kuivuvia hiekkalakkoja niistä mitä olen kokeillut.

Channing on punertavan kuparinen oranssi. Näen tässä myös hitusen kultaista duochromea. Kaksi kerrosta, levittyy ilman rantuja kuivuen nopeasti siistiksi ja satiinipintaiseksi. Hyvin syksyinen neutraali väri, sopii kylmälle tai lämpimälle iholle. Siitä monipuolinen lakka.Zoyan lakkoja ei testata eläinkokein. Lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai DBP:tä.

Miten ostat Zoyan lakkoja?

Jos menet I Love Me -kauneusmessuille niin sieltä löydät Zoyan lakkoja NailCityn myyntipisteeltä. Messut ovat 11 - 13.10.2013.

Tai voit ostaa NailCityn sivuilta mailaamalla haluamasi sävyt heille, lakat maksavat 15,50 e ja postareita lisäksi 3 e.

Jos et halua ostaa postin kautta vaan valikoida itse sävyjä niin NailCityn sivuilta löytyvät myös paikkakuntasi jälleenmyyjät.

Mikä näistä kolmesta oli mielestäsi paras sävy?

HUOMIO: Tänään meikkikirppis klo 17 ! Tarjolla Diorin viisikoita, monia erilaisia poskipunia, luomivärejä, MAC huulipunia yms. yms. ja hinnat ei ole pahat!!

18 kommenttia

 1. Oi, tuo Carter on ihan mieletön! Itselläni ei ole vielä yhtään tekstuurilakkaa, mutta tuo violetti voisi olla sellainen, johon panostaisi! :)

  -Eliisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on mielettömän hieno, paljon upeampi luonnossa!

   Poista
 2. Carter näyttää kyllä ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kaikki, kivoin ehkä tuo Carter. ;) Kaikki tosi kivan pirteitä.

  VastaaPoista
 4. Tuo Carter on kyllä niin upea, että pakko varmaan kotiuttaa jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 5. I want that orange pixie dust!! A friend of mine sells it in her beauty salon ^^

  VastaaPoista
 6. Carter löytyy jo, paljon ihanampi kuin Stevie! Ja syksy kokoelmasta myös Chita, ihana vihreä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on kivempi kuin Stevie joka on tottakai ihana myös :)

   Poista
 7. Ni miten sen kirppis? vai onko se vain kirjautuneille?

  VastaaPoista
 8. Toi ylin, oranssi Dhara(?) muistuttaa hirveesti IsaDoran Sugar Crush -kokoelman lakkaa Coral Crush. :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥