torstai 19. syyskuuta 2013

Niittikynsiä uusillä CC lakoilla

CesarsShopista saadut uudet Color Clubit Savoy Nights, Pearl District ja Wicker Park
En muuten Pearlista ensin tykännyt, mun mielestä ei oikein sovi kylmälle iholle mutta on kiva yhdistettynä tälläiseen pinkkiin. Savoy Night ei kyllä ole sininen kun sitä laittaa näin yhden kerroksen. On kyllä ihana juuri tälläisiin glitterkärkiin, levittyy tasaisesti eikä lähmi yhteen kohtaan. 


Nämä niitit on myös Cesarin uutuuksia. Tosi rajuja nämä pystyssä sojottavat kartioniitit ( linkki kultaisiin ja hopeisiin ), hyvin pysyivät kun laitoin kynsilakan päälle vähän päällyslakkaa ja tökkäsin vain siihen pystyyn. Toki sitten vielä kerros päällyslakkaa koko kynteen. Ei ole liian hankalat, aika hyvin tottuu vähän varomaan nimetöntä. En tiedä toimisivatko ihan joka kynnellä. Pysyvyys oli melkein vuorokausi, aika jees!
Kiekosta ( linkki ) löytyy oikeastaan kaikenlaisia tarvittavia niittejä. Eri kokoisia ympyröitä, neliöitä, suorakulmaa, sydäntä ja erilaisia tähtiä. Jos haluat aloittaa ostamalla All In One- niittipaketin niin tämähän se on. 


Oletko kokeillut niittejä kynsillä, miltä vaikuttavat? Entäs nuo nimettömän kartioniitit, voisitko kokeilla?


11 kommenttia

 1. Tosi kivat! Etenkin nuo nimettömän niitit :) Ja kiitos kirjeestä (saapui tänään). Rakastuin poskipunaan <3

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit. :) Luulen että mulla ei niitit toimis, kuitenkin käsilläni teen niin paljon kaikkea näpertämistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä niitit pysyvät. Kun haluaa ottaa pois niin saa ihan irroitella. Minäkin teen käsilläni, laitan kotona vielä ruokaa ja teen kaikkia hommia. Ihan hyvin pysyivät jopa nuo kartioniitit :)

   Poista
 3. Noi on aika päheet noi nimettömän kartiot! Mä tykkään eniten noista keskisormen isoista "salmiakki"niiteistä ja neliön mallisista. Neliöitä mulla onkin (Seppälästä, hopeisia), on vaan unohtuneet laatikon pohjalle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä. Mulla onkin just mukana niitejä ja musta +kultaisia lakkoja ja mietin miten niitä käyttäisin. Tässähän se tuli;) Tosin surukseni en ottanut yhtäkään pinkkiä tmv mukaan, kun ajattelin edes muutaman päivän kokeilla vähän syksyisempiä kynsiä. Mutta olishan sitä voinut laittaa vain yhteen kynteen!!!

  (Mukaan=töihin. Mulla saattaa olla pikkusen pahana tapana kuluttaa yövuoroja kynsien lakkaukseen ja netissä surffailuun. En juurikaan tee kumpaakaan vapaa-ajalla. Tosin mun on siis pakko töissä olla tässä koneella / työpisteellä vaikka ei mitään tapahtuisikaan. Joskus ei tapahdu koko yönä...)
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on aika hyvin viime aikoina ollut helvetti irrallaan lukuunottamatta niitä muutamia hiljaisia arkiyön tunteja, että ei se ehkä ihan kokonaan ole pelkkää hattaraa aina...
   Mutta tosiaan jos tykkää yövuoroista ja fyysisesti pystyy niitä tekemään, niin en ymmärrä miksi kukaan ihminen tuhlaa päiviään töissä;)
   -Tiia

   Poista
 5. Niitit! <3 Ja mä haluan kanssa tollasen duunin kuin Tiialla! :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥