perjantai 30. elokuuta 2013

Toivepostaus: Uutta syksyyn

Toivoitte myös syksylakkojen esittelyä. Kiva postausidea toteuttaa, minä kun aloitin uusien syksyisten lakkojen ostelut jo kesäkuussa :DD

Chanel Black Pearl ja Blue Boy. Huutiksesta joskus ostettuja...Musta helmi on helmi,, must have lakka. En tiedä tuosta sinisestä, kokeillaan nyt.
Yves Saint Laurent Khaki Arty ja Stormy Grey. En ole tästäkään siniharmaasta varma, myyn jollekin teille jos en tykkää :P on siinä ja siinä onko värini. Khakin värisiä rakastan!


Golden Rose hiekkalakka 58. Kiitos teille kun saitte minutkin koukkuun näihin hiekkalakkoihin vaikka inhosin niitä alussa :DD

IsaDora Persian Princess ja Papagayo Blue. Nämä ostin silloin kesälomalla...näköjään syksyä varten kun en ole käyttänyt ;)

A England Tess D`Urbervilles, Saint George ja Beauty Never Fails. Ihania A Englanteja, kaikilla lakataan vuorollaan. Tosi nättejä livenä, kaikissa on oma jujunsa.


Essie Chinchilly, Mademoiselle ja Bordeaux. Meinattiin milipilin kanssa saada sydärit kun Essiet ja OPIt alessa 5 e ja näin hienoja sävyjä!!! Mademoiselle on ulkomailta. Chin ja Borde suomisudi, nam kyllä kiitos!!!

OPI Merry In Midnight ja INK on harvinaisia nykyään. Nämä on siis omia vanhoja lakkoja mutta löysin ne uudestaan, alan arvostaa niitä enemmän ja lakata heti syksyn tullen.
Nein! Nein! Nein! OK Fine! on alepöydän saaliita. Ostin kun halvalla sain.

Tykkäättekö näistä ostospostauksista, miltä ostokset vaikuttivat?

8 kommenttia

 1. Chanelin Black Pearlin ostin minäkin alennusmyynnistä, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Myös Opin Ink on kylmyydestään huolimatta yksi perus syyslakoistani.

  YSL:n lakkoja en ole koskaan ostanut, vaikka olen pyöritellyt niitä alepöydissä. Kertoilehan millaisia ne ovat laadultaan kun ehtivät kokeiluasteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä kerron sitten. En muista yhtään onko mulla ollut ennen YSL lakkoja :)

   Poista
 2. Kiinnostais tietää että millon oot alkanut keräilemään kynsilakkoja ja lakkailemaan niitä ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus teini-iässä. Kun aloitin blogin 5 vuotta sitten niin homma vähän riistäytyi käsistä. Nykyään yritän hillitä itseäni :DD

   Poista
 3. Ja kuinka monta kynsilakkaa sulla on :D

  VastaaPoista
 4. Ehe (: Montakohan niitä tuli loppujen lopuksi ostettua..vajaa kymmenen kuitenkin. Lakkasin jo Wicked:llä ja Damsel in a Dress:llä ja Wicked on kyllä niin ihana! Meinasin jättää jo uudet neon-sävytkin kokeilematta ja lakata vaan Wicked:llä (:

  On tullut hankittua siis Essien syysminit ja Deborah Lippmannilta kaksi Jewel Heist lakkaa ja Chanelin uusimmatkin olis Sokoksella, voih, syksysävyjen ihanuutta!

  Merry Midnight, täytyy kaivella ihanuus esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä unohda niitä Merryjä ja kaikkia vanhoja ihanuuksia laatikoitten pohjalle :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥