perjantai 23. elokuuta 2013

No Baggage Please

Kerran kun siinä käsinmaalauksessa onnistuu niin sitä tekee mieli yrittää uudestaan. Vaikka ne hermot menisivät ja kaikki epäonnistuu; kuten seuraavassa opimme.Valitsin ensin lakan. Jotain vaaleaa, nudea...Essien lakkaa! CesarsShopista saadussa Bridal kokoelmassa ( klik ) oli se kiva No Baggage Please lakka. Maitomainen vaaleanpunainen, seassa todella kaunista hopeaa kimalletta. Ihana häälakka! Peittää kolmella kerroksella.Jos olisin ollut fiksu. Tämä ajatus tuli mieleen maalaillessa. Jos on vähän epävarma maalailija kuten minä ja ei ole varma onnistuuko niin kannattaa valita tumma peittävä lakka. Sitä voi vetää uuden verroksen epäonnistuneiden maalausten päälle. Tai vaihtoehtoisesti tehdä sen virheen ja valita tälläinen soma nudelakka joka varmasti lähtee kävelemään ja jää laikuille kun pyyhit pois epäonnistunutta maalausta. 


Fiksu olisi tajunnut laittaa heti paksun kerroksen päällyslakkaa joka edes vähän suojaa kynsilakkaa ja jonka päältä pieleen mennyt maalaus olisi helppo pyyhkiä. Tämän olen toki tiennyt vuosien ajan mutta unohtui enkä jaksanut soveltaa kun olin niin innoissani maalaamisesta.


Essie pullo vajui tällä kerralla puolisen senttiä mutta käyttöön nämä lakat on tulleet. Maalauksessa käytin myös Cesarista saatuja siveltimiä ( klik ) ja Oumaxin maaleja ( klik ).
Kuvasta poiketen maaleina valkea, vaaleanpunainen ja violetti.
Kelvolliset loppujen lopuksi, sen hiki päässä tuskailun jälkeen, hermojen menettämisen ja kiroilun jälkeen. Itseä miellyttää...ehkä. Toisessa kädessä onnistuin vielä tuhraamaan ja levittämään maalia päällyslakalla. Voi elämä!
 Tarkoitus oli maalata vain pari kynttä, lopuissa eBaystä vuosia sitten ostetut 3D kukkatarrat ja kärjissä glitterlakkana Shimmer Polish merkin Jovie. Tästä Shimmerin sivuille ( klik ), olen saanut Jovien blogin kautta.

Jovie on ihan superkaunis ja ehkä paras nuden päällä. Laitettava käyttölistalle, en ole tätä käyttänyt vielä koko kynnellä. Kannattaa vähän surffailla tuolla Shimmerin sivuilla, siellä on tosi nättejä kuvia ja väriyhdistelmiä Shimmerin lakoista. Saa itsekin vähän vinkkiä eri väreihin yhdistellyistä Shimmerin lakoista.

18 kommenttia

 1. Voi kuule näkisitpä jos miä yrittäsin maalata kukkia... XD

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä noista kukkamaalauksista tuli söpöt ja kivan persoonalliset. Ja muutenkin söpöt kynnet.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi onnistui tosi hyvin, ite en ikinä osais tehä lähellekkään noin hienoja. ;)

  VastaaPoista
 4. Hemppikset <3
  Itsellänikin oli tänään oikein hempeät nude/glitterkynnet - käyhän kuikkimassa Kynnenviilaajasta mitä pidät ;)

  VastaaPoista
 5. Eiiih, miten hienot!!!!!!!!!! Siis niiiiiiiiiiiiiin upeet!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥