perjantai 9. elokuuta 2013

DJ Play That Song

Essien Neon kokoelma käytössä!
Käsiin sudin aluslakan päälle kerroksen Essien Blanc lakkaa jota suositellaan neon lakkojen alle. Valkealle pinnalle neon lakka on helpompi levittää tasaisesti ja väristä tulee puhtaampi. 2 kerrosta violettia DJ Play That Song lakkaa valkean päällä.DJ Play That Song on karkkinen neon violetti. 2 kerrosta oli ihan ok määrä, ei ehkä ihan tasainen läheltä tarkasteltua mutta glitterlakka on tarkoitus laittaa päälle.
Jos siis haluat täysin salonkikelpoiset kynnet niin valkea lakka on levitettävä huolella, ei saa jäädä vaaleampia kohtia kuten minulla saattoi jäädä. Mutta en halunnut liikaa kerroksia kynsille joten valkeaa lakkaa 1 kerros :) Essien lakkojen kanssa käytän alus- ja päällyslakkana Essie 3-Way Glazea.Tämän päälle Shimmer Polish lakkaa sävyssä Tammy. Tammy on paras näistä Shimmerin lakoista, en voi vastustaa violetin ja kullan yhdistelmää! Shimmer lakkaa laitoin yhden kerroksen, mielestäni paras niin.Leimaukset Nailz Crazen 01 laatasta, ostettu Etsy -kaupastaan :) leimasin Sechen vaalean violetilla kynsilakalla, sopivat siis myöskin leimailuun paksuuden ansiosta.Varpaissa makea neon oranssi Essie Saturday Disco Fever.

Kaikki tekstissä esitellyt lakat saatu blogin kautta!

16 kommenttia

 1. onks noi Essien lakat hyviä hinta-laatusuhteeseen verrattuna? :) tekisi mieli ostaa Essien lakkoja mutta en ole koska ne ovat vähän kalliita... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essiet ovat todella laadukkaita verrattuna halvempiin. Suti on mahdottoman hyvä, joissakin lakoissa jo yksi kerros riittää. Riippuu sävystä! Essiellä on myös ihania nudesävyjä.

   Poista
  2. O.P.I.-lakat ovat myöskin hieman kalliimpia, mutta nekin vaikuttavat upeilta lakoilta! :) onko nekin yhtä laadukkaita? :)

   Poista
  3. Jos lasketaan hinta-pullokoko niin OPI on samanhintaista kuin Mavala ;) ja paljon laadukkaampaa. OPI lakat on kyllä maailman parhaita :)

   Poista
  4. Ei kukaan voi sanoa, että kaikki lakat Opilta tai Essieltä on laadukasta tavaraa. Aina kannattaa lukea arvostelut ja kattoa swatchit. Varsinkin juuri siksi, että nuo ovat aika hinnakkaita lakkoja.

   Poista
  5. Kyllä jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä :) en ole sanonut että kaikki lakat ovat laadukkaita, sanoinkin että riippuu sävystä ;) mutta yleisesti laatumerkki. Kyllä Mavalan lakat esim. ovat hinnakkaita...5 ml ja maksaa 5 e ! Essien lakalla lakkaa n. 40 kertaa joten siitä voi laskea kuinka kalliiksi se lakka tulee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ole hyvä :) minulta voi kysyä myös tarkemmin jostain sävystä millainen on ja kannattaa googlettaa. Joka merkillä on poikkeuksia mutta yleisesti Essie ja OPI lakat ovat useaan otteeseen valittu parhaiksi ja itse olen ollut todella tyytyväinen laatuun :)

   Poista
 3. Tiedätkö mistä johtuu et leimaaminen ei onnistu glitterlakkojen päälle? siulla kuitenkin näytti onnistuvan... usein pitää painaa aivan hulluna stampperilla et ees puolet tarttuis.. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä johtuu epätasaisesta pinnasta? Ei tämäkään leimaus ole täydellinen, väri olisi saanut olla täysin valkea että olisi tullut parempi kontrasti :)

   Poista
  2. Joo voi olla! mut sit kans ei päällyslakankaan päälle onnistu et mil sitä sais muuten tasotettua :D

   Poista
  3. Ei sitä oikein saa tasoitettua paitsi päällyslakalla :)

   Poista
 4. Käykö mikä vaan valkea lakka alle vai pitääkö olla tietynlainen koostumus? Toi on aika makee toi Dj Play That Song :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkea creme paras, tietty voi kokeilla muunlaisiakin :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥